Adresgegevens | Zijstraat 20, 5176 NG |
Camping De Zwammenberg
Jammer dat de stroom achteraf wordt verrekend. Hoeveelheid stroom je gebruikt is niet te controlen . . Thuis betaal ik 0,30 p kw en op de camping moest ik 0,60 p kw betalen . Ik vind dat best een groot verschil . Het zijn kleine bedragen maar het voelt wel aan als oplichting . Het ging in ons geval om 10 euro maar thuis gebruik ik minder stroom ! Heel vreemd . Ik denk dat niet iedereen klaagt omdat het het om een klein bedrag gaat maar volgens mij klopt dit echt niet . Verder is het een mooie camping .
Een top verblijf. Was een onverwachtse actie dat we met vakantie zouden gaan. We wilden weer eens naar de Efteling dus ik zoeken en kwam deze mooie B&B tegen op booking.com. Gelukkig was er nog een plekje vrij in de week van 1-8 tot 5-8. Geen spijt van gehad om hiervoor vanuit Friesland naar toe te rijden. Alles zag er goed verzorgt uit. Je kreeg ook echt het vakantie gevoel. De eigenaren en personeel allemaal even aardig. Het eten was goed. En het ontbijt ook verder hadden we zelf gekookt de andere dagen want dat kon ook. En wat een luxe een vaatwasmachine alles was er. Gewoon een top locatie om je goed in de watten te laten leggen.
Leuke camping, grote plekken, mooie ligging, rustig, schoon sanitair en zeer vriendelijke eigenaren. Goed restaurant aanwezig. Prachtige omgeving om te fietsen, veel gezien.
1 Week gekampeerd op een veldje waar we helemaal alleen op stonden. Alles is enorm verouderd. De toiletten worden niet elke dag verschoond. Bij de stortbak van het chemisch toilet staan de brandnetels heuphoogte en vol vogelpoep. Dan is de eigenaar gezellig aan het zagen. Achterstallig onderhoud groenvoorziening.