Over Boerderijcamping de Beek
In de Nederlandse provincie Overijssel vind je Boerderijcamping de Beek in Buurse. Hier word je hartelijk ontvangen met een kopje koffie en een uitgebreide informatiemap. Ook is er een speciale fietsenstalling met genoeg plek om je elektrische fiets op te laden en vind je op het park zeer schoon sanitair. Gelegen vlakbij de grens met Duitsland.
Een verblijf op deze camping voelt alsof je thuis bent, met een warme ontvangst en een grote glimlach. De plekken zijn ruim, het sanitair schoon en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Het gezellige gevoel wordt nog versterkt door kleine attenties, zoals verse broodjes en verjaardagen die niet worden vergeten. Vakantiegangers waarderen de gastvrijheid en het meedenken van de eigenaren, die altijd klaarstaan voor een praatje en hulp. De ligging vlakbij de Duitse grens geeft een extra gezellige sfeer en brengt veel Duitse fietsers op bezoek. Het is een topplek, voor iedereen die plezier en rust wil combineren. Een vakantie om nooit te vergeten, met zonnige herinneringen die nog lang blijven stralen.
Telefoonnummer | +31 53 436 6989 |
Restaurant: 3m
Winkelmogelijkheden: 6m
Treinstation: 15m
Boerderijcamping de Beek
Zeer vriendelijke ontvangst met koffie en dan direct het gevoel dat je thuis bent. Mooie grote plaatsen, geweldig sanitair en ontzettend vriendelijke mensen. Drie keer per week verse broodjes! Alles is tip-top verzorgd. Echt een Ster in Twente!
Voor de 2e keer waren we bij Natasja en Henk Jan op bezoek. Beide keren waren een succes....een superfijne camping, in een prachtige omgeving, het sanitair is top, overal wordt aan gedacht en...de eigenaren zijn heel gastvrij en maken tijd voor een praatje, kortom ze geven de gasten een warm welkom! Tot de volgende keer, groeten Hans en Anja
Ieder jaar een geweldige ontvangst met koffie en bijpraten. Super plek en altijd meedenken als de plek bezet is. Brood en andere voorzieningen in goed vertrouwen dat de campinggasten betalen. Een dikke tien voor deze camping. Anekdote: gezien de ligging, vrijwel op de Duitse grens, komen er ook veel Duitse fietsers. Op een snikhete dag komt er een grijzegolf Duitser naar de eigenaars en vraagt of het mogelijk is voor 10 personen een kop koffie te krijgen. Direct toegezegd dat ze koffie zouden zetten, de stoelen aangeschoven en over een prijs werd niet gesproken. GASTVRIJ. Ik was erbij tijdens deze vraag en heb plaatsgemaakt voor deze koffieronde.
Wat moet ik na al die mooie reviews nog vertellen. Natasja en Henk Jan zijn attente, behulpzame, vriendelijke en meelevende camping eigenaren. Ze staan voor iedereen klaar. Een verzoek wordt gelijk ingewilligd. Het is inderdaad een topcamping.
Zelfs verjaardagen worden niet vergeten.
Wij kamperen en camperen al 30 jaar en bezoeken heel veel verschillende campings. Deze springt er echt bovenuit. Aan alles is gedacht ook voor trekkers met klein tentje erg vriendelijk en reuze goed georganiseerd
Dit jaar voor het eerst in een van de boerderijkamers geweest. Moest het vorig jaar door omstandigheden annuleren.
Maar wat een lieve mensen zijn Natascha en Henk Jan.
De boerderijkamer is mooi ingericht en er ontbreekt niets. Opgemaakte bedden en voldoende handdoeken. Ook elke ochtend ligt de krant in de brievenbus.
Verder een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen.
Ik hoop er volgend jaar weer te komen.