Kayleigh - 16 juli 2025
Het is weer zover: B&B Vol Liefde is terug op de buis! Negen weken lang kunnen we elke maandag tot en met donderdag om 20:30 uur genieten van liefde, onverwachte wendingen en bijzondere plekken. In het vijfde seizoen draait natuurlijk alles weer om romantiek, gastvrijheid en de meest unieke B&B’s. Ben jij benieuwd waar de deelnemers van B&B Vol Liefde 2025 wonen en werken? Wij hebben alle accommodaties voor je op een rij gezet – en ja, hier wil je écht verblijven!

In het groene hart van de Franse Pyreneeën ligt Pyrenees Passions van Rob. Een voormalige kippenstal is omgetoverd tot een sfeervol verblijf met lodges, gîtes en een zwembad. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen, terwijl jij ontspant met uitzicht op de bergen. Rob is een enthousiaste gastheer die je graag meeneemt op avontuur in de natuur in Frankrijk.

"Ik kom hier al jaren, en nu ben ik gekomen met mijn dochter en een vriend. Mijn fijne belevenissen op deze Domaine wilde ik graag met hun delen. Vooral de gastvrijheid van Flo en Rob, het gevoel van heerlijk thuiskomen. Het mooie Franse buitenleven, de prachtige zomerse dagen, het heerlijke zwembad. Ik voel me als kind aan huis en zo benaderen Flo en Rob mij. Ik help ze daar waar nodig met kleine klusjes. Heerlijk genieten. [...] Wij zeggen, hier komen wij wederom terug, misschien moet ik eraan geloven ook nog eens speleologie te gaan doen met de gids Laurent." - Henri en Britt
Bekijk accommodatieBen jij gek op natuur, rust en het water? Hotel Kapitan van Daniël ligt aan een prachtig stuwmeer bij het plaatsje Seč, op ongeveer een uurtje rijden van Praag. Het charmante hotel heeft maar liefst 40 kamers, dus ruimte genoeg voor een romantisch weekendje weg. Daniël runt het hotel met passie en flair – een perfecte plek voor liefhebbers van natuur én comfort!

Tropische sferen, een rivier om de hoek én midden in de jungle? Bij Dick in Paramaribo logeer je in Sutopia Holiday Resort: een uniek verblijf met acht sfeervolle appartementen. Of je nu wil relaxen in een hangmat of op ontdekkingstocht gaat in het Peperpot Natuurpark, Dick zorgt voor een warm welkom en een onvergetelijke ervaring.

Beleef de perfecte mix van ontspanning en avontuur bij Sutopia Holiday Resort, het charmante verblijf van Dick. Gelegen net buiten het centrum van Paramaribo, biedt dit resort alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie in Suriname.
Bekijk accommodatieEen stijlvolle villa met alles erop en eraan? Eveline ontvangt je met open armen in haar prachtige Villa DoubleDot in Italië. De villa heeft vier luxe kamers, een studio, een wijnbar en zelfs een zwembad. Eveline weet wat genieten is, van uitgebreid tafelen tot relaxen in de zon met een glas wijn in de hand. La dolce vita ten top!

Altijd al willen overnachten in een echt Frans kasteel? Château de Viviez van Illya ligt in het schilderachtige dorpje Viviez in de Aveyron. Het château heeft vijf sfeervolle kamers, een zwembad, een bar en zelfs een gîte. Illya combineert historie met gezelligheid – hier voel je je als een koning(in) in Frankrijk!

Laat je betoveren door de magie van Château de Viviez, het sfeervolle kasteel van Illya. Gelegen in het rustige dorpje Viviez, in het departement Aveyron/Lot, biedt deze bijzondere accommodatie een oase van rust te midden van de natuur.
Bekijk accommodatieOp zoek naar een zonovergoten droomvakantie in Griekenland? Ingrid’s Dutch Dream ligt in het gezellige plaatsje Anaxos op Lesbos. Denk aan een luxe villa, een privézwembad en op loopafstand van zee. Ingrid zorgt voor een ontspannen sfeer en heeft oog voor detail – hier kom je volledig tot rust met je geliefde.

Spanje-liefhebbers opgelet! Jean-Paul ontvangt je met veel charme in Casa Rural Jijona, een authentiek verblijf in het dorpje Jijona (bij Alicante). Met zeven kamers en een sfeervol terras is dit de ideale plek om het Spaanse leven te ervaren. Geniet van de zon, de gastvrijheid én proef de overheerlijke turrón uit de regio!

Welkom bij Casa Rural Jijona, het sfeervolle gastenverblijf van Jean-Paul. Gevestigd in een historisch pand uit de 19e eeuw, midden in het charmante stadje Jijona, beleef je hier de pure charme van Spanje – met uitzicht op bergen, geschiedenis én de nabijheid van de kust.
Bekijk accommodatieIn het zonnige westen van Frankrijk, in de Vendée, vind je Le Clos Robert van Magda. Deze gezellige B&B ligt vlak bij de Atlantische kust en heeft twee knusse slaapkamers. Magda zorgt voor een warm welkom, fijne gesprekken en een heerlijk ontbijt. Ideaal voor wie van rust, natuur en persoonlijke aandacht houdt.

Wakker worden aan het strand? Dat kan bij Petra op Lesbos! Haar Petras Estate in Skala Eressos bestaat uit drie moderne villa’s, allemaal met uitzicht op zee. Zwemmen in je privézwembad, relaxen in de hottub of wandelen over het strand – het kan hier allemaal. Petra creëert een luxe, relaxte sfeer waarin je echt kunt onthaasten in Griekenland.

Ontsnap aan de drukte en kom helemaal tot rust bij Petras Estate, het stijlvolle adults-only verblijf van Petra. Deze betoverende plek op het Griekse eiland Lesbos bestaat uit drie exclusieve villa’s, gelegen aan de rand van het idyllische kustplaatsje Skala Eressos, op slechts 7 minuten lopen van het Blue Flag-strand.
Bekijk accommodatieOf je nu kiest voor een luxe château in Frankrijk, een tropisch resort in Suriname of een strandvilla in Griekenland. De B&B’s van B&B Vol Liefde 2025 zijn stuk voor stuk pareltjes. Laat je inspireren en wie weet beleef jij binnenkort ook een beetje televisie-romantiek in het echt!