5 x Bijzondere Toiletten Wereldwijd

Redactie - 27 juli 2015

5 x Bijzondere Toiletten Wereldwijd

Redactie - 27 juli 2015

Je kent ze wel: de vieze wc’tjes die je tegenkomt langs de Route du Soleil. Het is dat je het niet tot aan Zuid-Frankrijk op kunt houden, maar het liefst had je die gekke gaten in de grond, omringd door nat wc-papier, vermeden. Gelukkig zijn er ook leuke potten te vinden op onze aardkloot. Bij deze presenteren wij u: de  vijf meest interessante toiletten!

1. Urilift Triple

"Urilift Triple"B ron: Californiahomedesign.com

Het Urilift Triple toilet komt als een lift uit de grond en verdwijnt er weer in als het allemaal gebeurd is. Ideaal, behalve voor de onoplettende marktkoopman die er net zijn kraampje overheen plaatste….

2. The Look Here Urinals

“The Look Here Urinals” Bron: Froot.nl
Grappig..of vooral heel erg ongemakkelijk? Deze ‘dames’ lijken zich uitstekend te vermaken met de heren die hier komen toiletteren. Waar je moet zijn om onder toeziend oog van een paar paspoppen je behoefte te doen? Sao Joao da Madeira, Portugal is the place to be!

3. See Through Toilet

"see-through-toilet" Foto: cdn.home-designing.com
In Zwitserland houden ze wel van een beetje transparantie. Tenminste, als het op toiletten aankomt. Van buitenaf is deze See Through Toilet gewoon een spiegel, maar wanneer je binnen in het gebouwtje staat, lijkt het of iedereen je ziet staan! Zou jij hier naar het toilet durven?

4. Het duurste toilet ter wereld
"duurste toilet ter wereld" Foto: Inspirerend-wonen.be

Heb je nog een paar miljoen rondslingeren? En vind je het belangrijk dat jouw billetjes op een gouden wc-bril rusten? Dan moet je zeker een gouden toilet overwegen. De Hang Fung Gold Technology Group in Hong Kong helpt je op weg!  In hun showroom, de “Hall of Gold”, vind je het duurste toilet ter wereld terug. Het extravagante badkamermeubel bestaat uit 24-karaats massief goud.

5. Kiss Toilet

"kiss toilet" Foto: Froot.nl
De populaire ‘kiss’ mond die haar weg eerst al naar t-shirts vond, is er nu ook in de vorm van een wc. Origineel is het zeker, maar ‘fris’ des te minder.

Heb jij wel eens op een gekke WC gezeten? Laat het ons weten in een reactie hieronder!