Reviews over Blaimont (bij Hastiere)

 • 7

  Dorpje waar je alle benodigdheden kan vinden.

  Jo, 1-3-2018
  Er is een goede supermarkt en een ambachtelijke slager in het dorp. Er zijn een aantal leuke eetgelegenheden, maar het dorp oogt ook wat 'leeg/dicht'. VVV kantoor midden in het dorp, waar je ook fietsen kan huren. Aan de andere kant van het water staat een mooie kerk aan de oever van de Meuse, waar ook een goede bakker zit voor bijv. een lekker ontbijtje!
 • 9

  blaimont, waar de natuur overheerst

  jammy, 8-10-2017
  in Blaimont zelf is er naast het restaurant la bonne heure niets speciaals te beleven, maar Hastiere - Dinant - Beauraing liggen vlakbij. Ook het dorpje Celles is 1 van de mooiste dorpen in de Ardennen en het prachtige "chateau de Veves" is zeker een bezoek waard.
 • 9

  klein ardennendorp

  HANNA, 1-6-2017
  Blaimont zelf is niet groot, buiten het park staan er enkele huizen. Wel een kleine supermarkt (Alimentation generale) op de weg naar Hastiere. Mooie wandelingen en mountainbikeroutes vanuit het dorp.
 • 9

  rustig dorp in de ardennen

  biesbrouck, 26-9-2016
  Blaimont zelf is heel klein en rustig maar ligt op 3 km van Hastiere, op 10 km van Dinant en 10 km van Beauraing. Ook de franse grens (givet) ligt op een boogscheut. Ook relatief dicht bij han sur lesse en rochefort met hun bekende grotten.
 • 10

  heerlijke plaats in de ardennen

  jammy, 26-6-2016
  Blaimont is een deelgemeente van Hastiere, een klein stadje in de Ardennen. Hastiere is een klein stadje aan de Maas, waar de typische ardennensfeer overheerst : heerlijke winkelstraat, restaurants waar men overheerlijke gerechten tovert aan kleine prijzen, cafeetjes met terrasjes waar men de "super de fagne" of de "caracole" of andere leffebieren kan drinken. Tevens een zaterdagse markt, een warme bakker en een supermarkt in Hastiere.
Blaimont (bij Hastiere) scoort een 7,7 uit 10, op basis van 126 reviews
Advertentie
Advertentie