Hotel Caravel

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Hotel Caravel
Ontsnap aan de dagelijkse drukte bij Hotel Caravel, gelegen in het schilderachtige Sant'Agnello. Dit juweeltje biedt een ongeëvenaarde toegang tot het sprankelende water van La Marinella-strand, slechts een korte wandeling verwijderd. Duik in het verfrissende buitenzwembad of ontspan op het zonneterras, omgeven door de serene schoonheid van Sorrento.
De ligging
Hotel Caravel ligt in het hartelijke dorpje Sant'Agnello, een rustige uitvalsbasis vlakbij de bruisende oude binnenstad van Sorrento, op slechts bijna 1,5 km afstand. Het gemak van openbaar vervoer is ongekend met het Circumvesuviana-station Sant'Agnello in de buurt en een bushalte op slechts 20 meter afstand. Een typisch strand van Sorrento, La Marinella, wacht op slechts 200 meter van het hotel. Voor avonturiers ligt Positano op ongeveer 18 km afstand, perfect voor een dagtocht. De luchthaven van Napels, de poort naar deze idyllische regio, is ongeveer 53 km verwijderd van het hotel.
Hotel Caravel verwelkomt vakantiegangers met een breed scala aan faciliteiten, ontworpen voor comfort en plezier. Het hotel pronkt met zowel binnen- als buitenzwembaden, ideaal voor waterliefhebbers van alle leeftijden. Ontspan op het zonneterras uitgerust met ligstoelen en parasols, of laat je verwennen in de whirlpool. Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven met faciliteiten zoals fietsverhuur, een fitnessstudio, tennis en basketbal. Na een dag vol activiteiten biedt het wellnessgedeelte, inclusief spa en sauna, een perfecte afsluiting met ontspannende massages (tegen betaling). Voor culinaire genoegens heeft het hotel een restaurant, bar en zelfs een snackbar, naast een ontbijtzaal en een koffiehuis. Het hotel biedt ook praktische diensten zoals een 24-uurs beveiligingsdienst, oppasservice, medische dienst, en een eigen shuttlebus, zodat elke vakantieganger zorgeloos kan genieten.
In Hotel Caravel worden de smaakpapillen van de vakantiegangers verwend met een keur aan gastronomische mogelijkheden. Het hotel biedt een ontbijtbuffet waar dagelijks een veelzijdige keuze aan lekkernijen te vinden is, en voor het diner kunnen vakantiegangers een menu bestellen. Of je nu kiest voor het all-inclusive pakket of halfpension, je zult ongetwijfeld genieten van heerlijke maaltijden bereid met verse ingrediënten. Dieetgerechten, glutenvrije opties en kindermenu's zijn op aanvraag beschikbaar, zodat iedereen iets naar zijn smaak vindt. De bar en het koffiehuis van het hotel bieden een gezellige omgeving voor een drankje na een dag vol ontdekkingen.
Hotel Caravel is trots op zijn toegankelijkheid voor iedereen, met faciliteiten en kamers die rolstoelvriendelijk zijn. Parkeren is mogelijk tegen een toeslag, en voor de vakantiegangers die de omgeving op twee wielen willen verkennen, biedt het hotel fietsverhuur aan. De geaccepteerde betaalmethoden in het hotel zijn American Express, Visa, MasterCard en Diners Club, waardoor het gemakkelijk is voor internationale reizigers. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotelkluis
E-mailadres | |
Adresgegevens | 61 Corso M. Crawford, 61, I-80065 |
Website |
Hotel Caravel
Heel goed hotel. We waren er 2 weken eind augustus/ begin september. Mooie, schone kamers. We hadden half pension. Prima ontbijt met erg veel keuze naar Italiaanse begrippen. Ei, spek, worstjes, broodbeleg, veel soorten brood en ontbijtgranen, fruit, enz.
's Avonds antipasta, primo piatti, secundo piatti, dessert, telkens 5 keuzes. Lekker eten voor 17€/persoon/dag. Ik twijfel of ik opnieuw half pension zou boeken omdat je dan in 't hotel moet zijn tussen 19 en 21u. Buitenshuis eten zou meer variatie bieden maar ook duurder zijn. Vriendelijke, behulpzame mensen in de bediening. aan de receptie en als chauffeur van de shuttlebus naar het centrum van Sorrento. Erg handig die shuttlebus. Goed zwembad dat diep en groot genoeg is. Dat is belangrijk omdat er in de buurt geen lekkere zandstranden zijn. Het hotel heeft een overeenkomst met een "privé-strand" op 300 meter afstand waar je met de lift naartoe kan, daar zijn we niet geweest.
Zeer verzorgd - maaltijden prima -personeel : vriendelijk .Ligging ok
Dagelijks shuttle naar Sorrento.
Geen shuttle tussen 13h en 16 h.
Hotel Caravel is rustig gelegen op een halfuurtje stappen van Sorrento, maar je kan ook gebruik maken van de shuttlebus van het hotel. Napels, Pompeii en Ercolano zijn gemakkelijk bereikbaar met de trein (tip : neem eerst de shuttlebus naar Sorrento en neem daar de trein, dan ben je verzekerd van een zitplaats). Het hotel is verzorgd, het personeel is vriendelijk en er zijn heel wat Britten. Het zwembad is prima. Ontbijtbuffet was uitgebreid en het avondeten (keuze tussen 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 4 desserts) was bijzonder lekker.

Hotel Caravel
We verbleven hier 3 nachten tijdens onze rondreis door Italië. Prima hotel, de kamers zijn wat verouderd. Bij aankomst kregen we de sleutel van onze kamer, echter was deze nog niet schoongemaakt.. Vervolgens ruim 2 uur in de lobby kunnen wachten tot de kamer schoongemaakt was. We hadden er halfpension bijgeboekt, maar zijn uiteindelijk alleen de 1e dag in het hotel wezen eten. Het eten was echt niet lekker! En in Sorrento heb je zo veel lekkere restaurantjes! Het zwembad was klein, maar voldeed prima. TIP: je moet reserveren om te parkeren bij het hotel, dit is echter erg prijzig!! Je kunt beter de auto aan de kant van de weg zetten en daar een dagtarief betalen.
TIP: huur een scooter om de amalfikust meer te verkennen. Dit is erg leuk en veel sneller dan met de auto.
De dames van de receptie geven - op verzoek - goede adviezen bijv. reis niet per auto naar het chaotische/ levendige Napels. want er is een prima treinverbinding. De obers waren bijzonder vriendelijk en onze kamer met balkon (met in de verte de schitterende baai) werd heel schoon gehouden. We vonden het ontbijt riant, het avondeten was kwalitatief ruim voldoende (maar we hebben slechts twee keer in ons eigen hotel gedineerd)..
Prima hotel. Erg schoon, goede kamer en aardig personeel. Het ontbijt was erg goed, vers en uitgebreid. Het diner was redelijk, na een paar dagen wordt het een beetje eentonig. Het zwembad was erg schoon en goed onderhouden. Kortom: een aanrader, maar ga wat vaker buiten het hotel dineren.

- € 339
Piccolo Paradiso
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 398
Culture Hotel Villa Capodimonte