Laagste prijsgarantie
7.2GoedScore uit

Over Hotel Da Peppe

Op zoek naar een zonovergoten vakantiebestemming? Hotel Da Peppe, direct gelegen aan het privé zandstrand, is dé plek voor strandliefhebbers! Met gratis ligstoelen en parasols op het strand, is dit de ideale uitvalsbasis om te ontspannen onder de Italiaanse zon. Laat je betoveren door de charme van Letojanni en geniet van een onvergetelijke vakantie.

De Ligging

Hotel Da Peppe ligt op een droomlocatie voor strandliefhebbers, slechts 30 meter verwijderd van het privé zandstrand. Het bevindt zich in het hart van Letojanni, waardoor je binnen no-time in het bruisende centrum bent. Taormina en Giardini Naxos, bekend om hun adembenemende uitzichten en historische schatten, zijn respectievelijk slechts 4 en 3 km verwijderd. De ETNA vulkaan, een must-see voor natuurliefhebbers, ligt op ongeveer 50 km afstand. Dankzij de nabijgelegen bushalte, op circa 300 m, zijn al deze plekken makkelijk bereikbaar. Voor vakantiegangers die meer vrijheid wensen, is er een autoverhuurservice beschikbaar.

Hotel Da Peppe biedt een breed scala aan faciliteiten om je verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Met 46 kamers, een 24-uurs receptie, airconditioning, en een wisselkantoor voelt iedere vakantieganger zich hier thuis. Voor ontspanning kun je terecht in de lobby met bar of genieten van de gastronomische gerechten in een van de twee airconditioned restaurants of de snackbar. Wifi is beschikbaar tegen betaling, zodat je altijd verbonden blijft. Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar gemak, biedt het hotel diverse services zoals een babysitservice tegen betaling.

In Hotel Da Peppe hoef je je geen zorgen te maken over eten en drinken. Het hotel beschikt over twee restaurants waar je kunt genieten van heerlijke gastronomische gerechten, bereid met verse lokale ingrediënten. Of je nu kiest voor een buffet of à la carte, er is voor ieder wat wils. Voor een ontspannen drankje ben je welkom in de lobby bar, waar je in een gemoedelijke sfeer kunt genieten van een breed assortiment aan drankjes.

Hotel Da Peppe is uitgerust met faciliteiten voor rolstoelgebruikers, wat de accommodatie toegankelijk maakt voor iedereen. Hoewel het hotel veel te bieden heeft, dient er rekening gehouden te worden met de betaalwijze; American Express wordt geaccepteerd. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Hotelkluis

Website

7.2GoedScore uit 69 reviews

Geen succes
Door Miek Dorssers op 16-06-2019

Het hotel is wat gedateerd, maar wel gezellig. Midden in het centrum van Letojanni, wat m.n. in de vroege morgen veel straatlawaai veroorzaakte. Parkeren bij het hotel is niet altijd mogelijk. De patio waar ook het ontbijt wordt geserveerd is erg leuk. Verder is de kamer basic, de bedden hard, maar voor een 3 sterrenhotel oké. Boek geen half pension, want het eten is absoluut onder de maat. Gewoon niet lekker en door een niet al te beste kok bereid. Het ontbijt is matig, maar voldoet.

Aanrader voor een knus hotel in Letojanni
Door marnix hoekstra op 24-05-2019

Heerlijk knus Hotel,50 meter van t strand! Aardig personeel en goede hygiëne. Ontbijt mocht van mij wel wat afwisselender, maar geweldige koffie en lekkere broodjes!

Sfeervol strandhotel
Door Marja Hoogteijling op 19-05-2019

Wat gedateerd hotel, met huiselijk karakter, veel 'kunst’uitingen, vriendelijke medewerkers en leuke patio. Uitstekende ligging midden in het dorp, strand aan de overkant, met eigen, gerenoveerde beach club (open vanaf juni). Goed: ontbijt, wifi, douche, schoonmaak, dagelijkse schone, rulle handdoeken, lift. Voor langer verblijf: reserveer een 'superior' room. Koelkastje op aanvraag. Bus- en treinstation op loopafstand. Leuke '(strand)eettentjes' in de onmiddellijke nabijheid.

Hotel Da Peppe

Goed hotel met aardig personeel
Door Koopman op 06-07-2016

Hotel Da Peppe is prima gelegen in de mooie badplaats Letojanni met een aantal goede restaurants.Het is een prima uitvalsbasis om mooie uitstapjes te maken.
Schoon hotel met vriendelijk personeel welke behulpzaam zijn.
Voor de rustzoekers niet zo geschikt ivm omgevingsgeluiden en drukke badplaats aan de Oostkust.

Een gedateerd hotel met een zuurpruim als manager!
Door Kees peper op 02-07-2016

Dit zgn. karakteristieke hotel met als eigenaar een oude Italiaanse kunstenaar is duidelijk niet met de tijd meegegaan. Zo op het eerste oog ziet alles er wel kleurig en fleurig uit, maar na een dag zagen wij al dat het een en ander vreselijk oubollig en verlopen is. Bij binnenkomst werden wij in een kamer geplaatst die ons absoluut niet beviel. De kamer had 1 raampje met tralies ervoor, geen balkon en geen openslaande deuren naar buiten. Het leek wel een soort kerker. Wij gingen ons beklagen bij de receptie, maar de desbetreffende vrouw kon ons niet verder helpen en zei ons te wachten tot de volgende dag, want dan was de manager aanwezig. De volgende dag hebben we uiteindelijk een andere kamer gekregen op de 1e verdieping met openslaande deuren. Het gedrag echter van deze manager is stuitend. Er kan geen lachje af, hij kijkt je niet aan als je wat vraagt, vriendelijkheid is hem onbekend ! Ik vermoed dat hij zijn dag begint met een ontbijt van Siciliaanse citroenen. De rest van het personeel is wel vriendelijk.
Oh ja, er is geen koelkastje op de kamer, de WIFI is zwak, de televisie is uit de jaren '60 en het ontbijt is niet echt verheffend. Kortom, niet echt een aanrader, dit hotel.

Prima 3* hotel voor een weekje Sicilië!
Door Mandy & Alex op 25-06-2015

De negatieve beoordelingen over dit hotel zijn waarschijnlijk geschreven door personen die voor een dubbeltje op de 1e rang willen zitten. M'n partner en ik hebben 7 dgn in dit hotel gelogeerd. Gemiddeld gaan wij 5-7X p/j op vakantie en hebben al enorm veel hotels gezien, rvaringsdeskundigen dus ;-) Da Peppe is een eenvoudig familiehotel, prima prijs/kwaliteitverhouding! Kamers zijn schoon: handdoeken en strandlakens (ja, idd, strandlakens... wat een luxe he?!) worden dagelijks vervangen, beddengoed niet, maar thuis verschoon ik ook niet dagelijks m'n bedlinnen ;-). Ontbijt is prima! Broodjes, croissants, cornflakes, muesli, vleeswaren, kaas, gekookt eitje, jam, thee, koffie, melk, yoghurt, vers fruit, en div. sapjes uit de automaat. Voor hen die verlangen naar een vet Engels ontbijt, nee, daar doen ze hier niet aan mee :-) Ligging tov OV is goed, ligging tov strand ideaal, gratis bedjes! Wij hebben geen geluidsoverlast ervaren in onze kamer, gelegen aan de voorzijde van het hotel.

• Sant Alphio Garden Hotel E Spa

€ 739

Sant Alphio Garden Hotel E Spa

9.8
    ItaliëSiciliëGiardini Naxos

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Isabella

€ 681