Hotel Olympia

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Hotel Olympia
Ontsnap naar het zonovergoten Hotel Olympia, een schitterende oase met directe toegang tot het strand en een schat aan zwembaden. Of je nu wilt relaxen aan het zoetwaterzwembad of de nabijgelegen kiezelstranden wilt verkennen, dit hotel biedt het allemaal. Een perfecte mix van comfort en plezier onder de Mediterrane zon!
De ligging
Hotel Olympia geniet van een bevoorrechte locatie, direct aan het kiezelstrand en slechts 500 meter van het levendige centrum van Vodice. Ideaal voor vakantiegangers die zowel de lokale cultuur willen opsnuiven als genieten van zon, zee en strand. Met winkels, restaurants en bars binnen handbereik, is dit de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Bovendien zorgen de nabijgelegen taxistandplaats en bushalte voor gemakkelijke toegang tot verdere avonturen. Voor verre uitstapjes liggen de luchthavens van Split (SPU) en Zadar (ZAD) respectievelijk op ongeveer 75 km en 65 km afstand.
Hotel Olympia is een paradijs voor liefhebbers van zwembaden en ontspanning. Met in totaal vier zoetwaterzwembaden, waaronder een dynamisch zwembadcomplex, biedt het hotel volop ruimte voor verkoeling en plezier. De ligbedden en parasols nodigen uit tot ontspannen dagen onder de zon, terwijl de zwembadbar zorgt voor verfrissende drankjes. Naast zwemplezier biedt het hotel een scala aan faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, diverse sport- en wellnessactiviteiten, en zelfs een kapsalon en kleine supermarkt voor alle gemakken tijdens je verblijf. De aandacht voor detail en het brede aanbod aan voorzieningen maken Hotel Olympia tot een uitstekende keuze voor een onvergetelijke vakantie.
In Hotel Olympia is de keuze aan culinaire genoegens net zo indrukwekkend als de faciliteiten. Met twee restaurants en drie bars biedt het hotel een variëteit aan eet- en drinkgelegenheden voor elke smaak. Of je nu kiest voor het uitgebreide buffet van Garden i Olympia, de Mediterrane gerechten in Tavern Mate of het exclusieve dineren in Sky op de negende verdieping, iedere maaltijd wordt een ervaring. Voor een lichte snack of een verfrissende cocktail zijn de lobbybar en de zwembadbar 'Aria' de perfecte plekken. Of je nu gaat voor halfpension of liever à la carte dineert, de kwaliteit en variatie zullen je aangenaam verrassen.
Rolstoelvriendelijke kamers en voorzieningen maken Hotel Olympia toegankelijk voor vakantiegangers met mobiliteitsbeperkingen. Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel, wat belangrijk is om te weten voor dierenliefhebbers. Voor het dineren in de restaurants kan een dresscode gelden, dus het is raadzaam om vooraf de specifieke eisen te controleren. Betalingen kunnen gedaan worden met de meest gangbare creditcards zoals American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Fietsverhuur
E-mailadres | |
Adresgegevens | 6 Ljudevita Gaja bb, HR-22211 |
Website |
Hotel Olympia
Het hotel zag er erg mooi en nieuw uit. De eetzaal is erg groot en het ontbijt was echt goed, heel veel keuze! Het zwembad was ook prima en het logt heerlijk dichtbij de zee. Boulevard was ook erg gezellig en lekker dichtbij daar waren vele eettentjes en ijskraampjes. Stadje vodice lag ook op 15 minuten lopen. Mindere was heel weinig animatie en geen shows savonds. Kunt er ook leuk padellen en tennissen.
Voor de 2e maal hier geweest en wederom was het een top verblijf. Hotel is schoon en netjes, het ontbijt gevarieerd en keuze genoeg. Met 2 grote en 2 kinder zwembaden is er genoeg ruimte om te zwemmen. Hotel ligt direct aan de boulevard waar genoeg eettentjes, winkeltjes en vertier is (o.a. trampolinespringen, wipe out en reuzenrad). Ook direct aan het kiezelstrand/de zee. Afstand tot centrum is een 20 minuten (door)lopen. Vanaf 18:30 uur kan je ook het treintje nemen naar het centrum, deze stopt direct voor het hotel. Ook vanuit het centrum naar het hotel een ideale optie.
Het aangrenzende Hotel Olympia Sky heeft een Skybar welke zeker de moeite waard is om heen te gaan. Lekker drankje drinken met een geweldig uitzicht over land, zee, stad en bergen. Mooiste plek voor de zonsondergang

Hotel Olympia
Olympia is een mooi, groot hotel in een mooie omgeving. Omdat het weer in april/mei in Kroatië slecht was geweest, moest bij onze komst (2-6) alles wel nog een beetje op gang komen. We hebben een heerlijke tijd gehad. Kamer en badkamer niet groot, maar voldoende. Iedere dag schoonmaak en handdoekwissel. Op balkon ontbreekt buitenverlichting en de airco is "vastgezet". Dat zijn minpunten. Het diner werd later tijdens ons verblijf ook minder. Ik denk dat dat komt omdat we het buffet aanvankelijk deelden met het luxere Olympia Sky en dat later werd gescheiden.
Niet alleen het hotel was schoon; ook de omgeving en het dorp Vodice was netjes. Prijspeil is vergelijkbaar met ons land. Uitstapjes: Krka watervallen (erg mooi), Kornatie eilanden (valt tegen) en Plivitsi meren ( tickets 3-4 dagen van te voren online reserveren, anders kom je er niet in) Verder met de bus goedkoop naar Sibenik
Dit deel van Kroatië is ons prima bevallen
Het hotel was goed. Het ontbijt was divers en lekker, Het zwembad was schoon en groot en de kamers werden elke dag schoongemaakt. Het was een topvakantie. Ook vodice is een leuk en gezellig stadje, veel restaurants en leuke barretjes.
Het is een super mooi, groot en naar mijn mening luxe hotel. De kamers zijn netjes en worden dagelijks verschoond. Kleine koelkast, maar als je de drankjes eruit haalt dan passen er twee 1,5L flessen water in. Het ontbijt is heel uitgebreid en vers en het personeel is erg aardig. Het strand voor het hotel is erg druk, maar aan het zwembad kun je prima liggen. De club 'Hookah bar' voor het hotel maakt sommige avonden veel lawaai, dus ik begrijp dat mensen/kinderen die eerder willen slapen hier last van kunnen hebben. Tip: vraag bij het reserveren om een kamer die niet naast de lift ligt en niet aan de zeekant. Hierdoor hoorden wij in onze kamer (zijkant vh gebouw) niks van het geluid. Vodice heeft een gezellig centrum met veel lekkere restaurants/cafeetjes, maar je kunt er niet echt shoppen. Voor een lekkere droge wijn beveel ik het merk 'Grasevina' aan. Uitstapjes die wij hebben gedaan: Krka / Plitvice / Sibenik / Trogir. Dit kun je boeken in het hotel zelf. Ook kun je hier een auto huren, maar wij hebben Sibenik en Trogir bezocht met het openbaar vervoer. Dit is spotgoedkoop (Vodice->Sibenik 2€ en Trogir->Vodice ong. 4€) en prima te doen. Voor de bushalte loop je richting Vodice centrum, schuin tegenover de groentemarkt. Neem echt waterschoentjes mee als je ergens het water in wilt, zoals bij de Krka watervallen! Kleine supermarkt ligt op de hoek, maar er zijn ook een aantal grote supermarkten (waaronder de LIDL) in de buurt. Tip: waterkokertje en zakjes noedels meenemen voor een hartige en goedvullende lunch als je alleen ontbijt hebt inbegrepen.

- € 825
Falkensteiner Family Hotel Diadora
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 425
Hotel Komodor