Sea View Village

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Sea View Village
Ontdek het idyllische Sea View Village, genesteld tussen de met pijnbomen begroeide heuvels van Vassilikos en op steenworp afstand van een prachtig zandstrand. Met zijn verfrissende openlucht- en overdekte zwembaden is dit de perfecte uitvalsbasis voor zonliefhebbers en gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie. Laat je betoveren door de serene omgeving en de ongeëvenaarde uitzichten op zee.
De Ligging
Sea View Village ligt op een rustige plek in Vassilikos, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie. Het appartementenhotel bevindt zich op ongeveer 5 minuten van een prachtig zandstrand en toeristische attracties zijn binnen 3 km te bereiken. Voor wie de omgeving wil verkennen, ligt het levendige stadje Aargassi, bekend om zijn intensieve stadsleven, slechts 5 minuten rijden met de auto. De dichtstbijzijnde luchthaven is Zakynthos (ZTH), op ongeveer 7 km afstand, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.
Sea View Village nodigt vakantiegangers uit om te genieten van zijn uitgebreide faciliteiten en diensten. Met 37 sfeervolle appartementen, een 24-uurs receptie, en gratis Wi-Fi, staat alles in het teken van comfort. Voor ontspanning biedt het hotel zowel een openluchtzwembad als een overdekt zwembad, naast de mogelijkheid tot verkoeling met drankjes bij de zwembadbar. De faciliteiten zijn rolstoelvriendelijk, en er is een speeltuin en speelkamer voor de jongere vakantiegangers. Gratis parkeren, een eigen shuttlebus, en een fietsverhuur service maken het eenvoudig de omgeving te verkennen. De aanwezigheid van een supermarkt en souvenirwinkel voegt een extra gemak toe aan uw verblijf.
In Sea View Village kunnen vakantiegangers genieten van diverse culinaire ervaringen. Het complex beschikt over een sfeervolle bar, een koffiehuis en een niet-rokersrestaurant met airconditioning waar verschillende specialiteiten worden geserveerd. Vakantiegangers kunnen kiezen voor een verblijf inclusief ontbijt of halfpension, waarbij een continentaal ontbijtbuffet een goede start van de dag belooft. Voor lunch en diner zijn er à-la-cartegerechten beschikbaar, evenals dieetgerechten, glutenvrije maaltijden, vegetarische opties en kindermenu's op aanvraag, om aan alle culinaire wensen te voldoen.
Het is belangrijk om te weten dat Sea View Village, hoewel het een aantal voor gehandicapten toegankelijke voorzieningen biedt, in het algemeen mogelijk niet geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Er geldt een toeslag voor het gebruik van de airconditioning. Betalingen kunnen gemakkelijk worden gedaan met geaccepteerde creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers zijn dol op de rust en privacy die ze vinden in deze accommodatie, ver weg van het massatoerisme. De ruimte, netheid, en het heerlijke zwembad krijgen veel lof. Ook de vriendelijkheid van het personeel en de kwaliteit van het ontbijt en diner in het restaurant worden geprezen. Een speciale vermelding verdient het busje dat vakantiegangers naar het strand brengt, wat als een geweldige service wordt ervaren. De mogelijkheid om via de accommodatie een auto te huren, wordt ook gewaardeerd, waardoor gasten de schoonheid van het eiland op hun eigen tempo kunnen ontdekken. Kortom, een idyllische plek voor een heerlijke vakantie.
24 uur inchecken
E-mailadres | |
Adresgegevens | Xirokastello Vassilikos, GR-29100 |
Website |
Sea View Village
Een fijne, rustige accommodatie met de allerliefste mensen die je verwelkomen en met alles helpen. Een locatie die wat verder weg ligt van het toerisme is wat wij zochten en dat vonden we perfect hier.
Het hotel was opzich prima. Netjes schoon veel ruimte en een heerlijk zwembad. Toch hebben wij een nare vakantie gehad. Helaas had zoover op hun website geen goede en volledige informatie staan. Er zou airco aanwezig zijn bij de accomodatie en er was niets vermeld over betalingen. Wij komen op bestemming aan in een bloedhete kamer en proberen de airco aan te zetten. En tot onze verbazing werkt hij niet. Vrij vragen aan het verblijf of er naar gekeken kan worden waarna wij de boodschap kregen dat dat betaald en was en wij hier 15 EURO per dag voor moesten betalen. Wij waren heel boos en verbaasd want er stond nergens iets tijdens het boeken. Wij probeerde contact te krijgen met zoover op vakantie om dit op te lossen. Helaas geen reactie tot op de dag van vandaag. Ook meerdere malen geprobeerd bij thuis komst maar ook daar geen contact. Wij zijn erg teleurgesteld in zoover en ook niet tevreden over hun service. Erg jammer. Nooit meer.
Het hotel was top en mooi gelegen en schoon. Vooral het personeel was bijzonder vriendelijk. Het ontbijt was goed verzorgd en het avondeten in het restaurant was perfect. Het zwembad was ook top. Het busje heen en terug naar het strand was ook heel goed geregeld. In 1 woord fantastisch. Een compliment aan Maria de gastvrouw. We komen zeker nog een keertje terug.

Sea View Village
Netjes en heerlijk rustig goede plek om uit te rusten. Goed verzorgd en een fijne gastvrouw Maria.
Ontbijt goed verzorgd en je kan er goed dineren.
Fijne vakantie gehad mooi eiland.
Geweldige vakantie gehad. Heerlijk gelegen appartementen, met zeezicht, iedere morgen de zon op zien komen. Ruime kamers, schoon en gezellig. Aan te raden is wel het huren van auto, welke Maria graag voor je regelt. Zo hebben we vele mooie plekjes van het eiland gezien. Uitgebreid heerlijk ontbijt, in het restaurant kun je ook heerlijk eten. Echt een aanrader als je niet in de drukte wil zitten, maar met auto wel alles kunt bezoeken.
Pluspunten: elke ochtend variatie aan ontbijt. Zwembad toegankelijk en schoon. Voldoende parkeerplek. Winkeltje op loopafstand.
Minpunten: €15,- p.d. voor airco,
wastafel is erg laag, geen douchedeur hierdoor stroomt water in de badkamer waardoor elke dag de badkamer zeiknat is. Geen mop of bezem.

- € 365
Natalie Hotel
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 356
Karras Hotel