Laagsteprijsgarantie
8.7
FantastischScore uit
    Ruimte

Over Athina

Ontdek Athina, een pareltje in Pythagorion waar ontspanning en avontuur hand in hand gaan. Op slechts 5 minuten van het strand biedt dit complex een perfecte mix van zon, zee en comfort. Duik in het verkoelende zwembad of geniet op het zonneterras; Athina is de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie.

De ligging

Athina bevindt zich in het hart van Pythagorion, op een steenworp afstand van het strand. Met een centrale ligging is dit de perfecte plek om de charmes van de stad te verkennen. De nabijheid van het strand betekent dat je binnen enkele minuten kunt genieten van zon, zee en zand. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, zijn er tal van sightseeing opties dichtbij. Het complex is gemakkelijk bereikbaar met verschillende vervoersmiddelen, waardoor het een ideale keuze is voor reizigers die op zoek zijn naar gemak en avontuur. De luchthaven ligt ook op een praktische afstand, waardoor aankomst en vertrek zo soepel mogelijk verlopen.

Athina springt eruit met haar uitgebreide faciliteiten, ontworpen voor elk type vakantieganger. Het pronkstuk is ongetwijfeld het zwembad, waar je heerlijk kunt ontspannen of wat baantjes kunt trekken. Daarnaast biedt het zonneterras met comfortabele ligstoelen en schaduwrijke parasols de perfecte plek om te genieten van de Griekse zon. Voor degenen die op zoek zijn naar extra ontspanning, biedt de whirlpool een heerlijke massage door hydrojets. Verder is er een tv-ruimte beschikbaar voor de momenten dat je even wilt ontsnappen aan de zon. Met deze faciliteiten zorgt Athina ervoor dat elke vakantieganger een onvergetelijk verblijf heeft.

In Athina begint de dag altijd goed met een voedzaam ontbijt, geserveerd in de gezellige ontbijtruimte. Voor verfrissende drankjes gedurende de dag of een ontspannen avond uit, is de bar de perfecte plek. Hier kun je genieten van een breed assortiment aan dranken in een gastvrije sfeer. Of je nu de dag wilt starten met een stevige basis of de avond wilt afsluiten met een lekker drankje, Athina biedt alle nodige faciliteiten om je culinaire wensen te vervullen.

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Voor meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken, staan we klaar om aan uw wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Deze appartementen in Anthina zijn een ware hit onder vakantiegangers, dankzij hun prachtige, rustige uitzichten vanaf balkons op de bovenste verdieping. Hoewel sommige kamers een tikje ouderwets zijn, valt niet te ontkennen dat het gehele complex zeer goed onderhouden is. De bedden scoren hoog op comfort en de netheid is overal onberispelijk. Er heerst een gezellige en vriendelijke atmosfeer die bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring. Het ontbijt, dat je kunt bijboeken, is echt heerlijk en de locatie is ideaal: dichtbij restaurants en winkels, waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Het is geen wonder dat vakantiegangers zeggen zeker terug te komen.

Telefoonnummer

FantastischScore uit 5 reviews

Ruimte

Top locatie
Door Alie Klaver op 02-07-2025

Een heerlijk hotel met vriendelijk personeel. Super schoon en heerlijke bedden. Dit was onze tweede keer in deze accommodatie maar zeker niet de laatste. Aanrader!

Geweldig appartement
Door Joanna Groeneveld op 27-05-2024

Deze appartementen zijn geweldig! Wij hadden een kamer op de bovenste verdieping met een prachtige, rustige uitzicht vanaf het balkon. Onze kamer was wat ouderwets ingericht maar zeker niet achterstallig - het hele complex is zeer goed onderhouden. De bedden zijn uitstekend en alles is zeer schoon gehouden. Er beheerst ook een hele leuke, vriendelijke sfeer hier. Ik ben vaker in Griekenland geweest maar ik vind dat deze appartementen op eerste plaats staan wat een prijs/kwaliteit ratio betreft.

Geweldig fijn en supergezellig hotel
Door Gitte Wolters op 22-07-2023

Wij hebben in Anthina een geweldige week gehad. Dimitri en zijn zoon hebben ons van alle kanten in de watten gelegd. De bedden zijn fijn en de kamers hebben alles zoals het hoort. Situering ook fijn en dicht bij alles. Ontbijt heerlijk en ik heb niks aan te merken.
Wij komen zeker weer terug

Kus en gezellig hotel
Door Arie op 06-06-2023

Kamer was klein, maar wel schoon. De badkamer was heel klein, en de wc was kapot,die bleef constant doorlopen, wat heel irritant was!!! Wel heel gastvrij. Ontbijt was echt heerlijk. Dat kan je bijboeken voor 15 euro pp.wel een hele goede locatie, dichtbij restaurants en winkels.

Erg fijn appartement om naar toe te gaan.
Door Ton en Corina op 21-05-2022

Het was erg fijn bij Athina. Niets is voor de eigenaar teveel om het naar je zin te maken. De inrichting van de kamer is wat verouderd maar het voldoet. De tuin met zwembad is geweldig. Mooi schoon zwembad met erg fijne ligbedden met voldoende zon en als je wilt schaduw. Handdoekjeleggen komt hier niet voor. Het ontbijt was erg uitgebreid en lekker. Die konden we die per dag bijboeken. Na een paar minuten lopen ben je bij de winkels, veel verschillende eettentjes, het strand en bij de jachthaven. Op verzoek regelt de eigenaar een auto voor. Deze staat dan de volgende ochtend op zijn eigen parkeerplaats voor je klaar. Fietsen zijn er ook en die zijn gratis. Het complex ligt op enkele kilometers van het vliegveld. Met de taxi waren wij binnen 5 minuten bij het complex. Overdag hoor je een paar keer een vliegtuig komen of gaan. Wij hebben daar zelf geen last van ondervonden. Badlakens zijn gratis. Het is een fijn appartementen complex.