Laagsteprijsgarantie
8.1
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.1

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Mitsis Petit Palais

Op slechts 5 minuten lopen van het aflopende kiezelstrand bevindt zich Mitsis Petit Palais Beach. Het charmante oude centrum van Rhodos-stad is ook te voet bereikbaar, waar je kunt genieten van een ontspannen wandeling, souvenirs kunt kopen en gezellige restaurants en bars hebt om uit te kiezen. Bij het hotel zelf kun je lekker zwemmen, zonnen op een ligbedje en leuke activiteiten doen.

De ligging

Dit strandhotel Mitsis Petit Palais heeft een ideale ligging, op slechts 100 meter van het prachtige kiezelstrand Elli. Op het strand zijn parasols en ligstoelen beschikbaar tegen betaling. In de directe omgeving vind je diverse bars, restaurants, winkels en zelfs een discotheek. De historische oude stad van Rhodos ligt op ongeveer 1 kilometer afstand, terwijl Faliraki en Lindos op ongeveer 12 en 50 kilometer afstand liggen. Voor entertainment kun je ook terecht bij de bioscoop en het theater, die op 2 kilometer afstand liggen. De luchthaven van Rhodos is ongeveer een half uur rijden vanaf het hotel.

Het hotel en faciliteiten

Mitsis Petit Palais heeft verschillende faciliteiten ter beschikking voor een comfortabel verblijf. Met in totaal 215 kamers verspreid over 7 verdiepingen is er genoeg keuze voor iedereen. Bij aankomst kun je inchecken vanaf 14:00 uur en uitchecken tot 12:00 uur. De receptie staat voor je klaar en er zijn twee liften beschikbaar om je naar je kamer te brengen. Het hotel heeft ook een restaurant waar je kan genieten van heerlijke maaltijden, evenals een snackbar voor snacks tussendoor. De twee bars in het hotel zorgen voor verfrissende drankjes en leuke avonden. Voor ontspanning is er een zoetwater zwembad buiten (geopend van april tot oktober) en een whirlpool jacuzzi, waar parasols en ligstoelen gratis beschikbaar zijn. Je kan ook genieten van verfrissende drankjes bij de zwembadbar overdag. Voor sportliefhebbers is er tennis beschikbaar op ongeveer 1 kilometer afstand (mogelijk tegen betaling) en je kunt een yoga- of pilatesles volgen. Op slechts 150 meter afstand kun je verschillende watersporten beoefenen, zoals jetskiën, waterskiën en speedboot varen. Voor golfliefhebbers ligt er een golfbaan op 20 kilometer afstand van het hotel. Fietsverhuur is ook mogelijk. Qua entertainment worden er avondshows en livemuziek georganiseerd.

Je kan bij Mitsis Petit Palais verblijven op basis van logies en ontbijt, halfpension of all-inclusive. Je kan dus zelf kiezen of je alleen het ontbijt erbij wil en/of ook de lunch of het diner. Deze maaltijden worden allemaal in het hoofdrestaurant geserveerd in buffetvorm.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten van Mitsis Petit Palais zijn mogelijk niet het hele jaar geopend. Ook kunnen faciliteiten gesloten zijn door bijvoorbeeld het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• 24-uurs receptie

• Fietsen en/of mountainbiken

• Entertainmentprogramma

• Jacuzzi

• Zandstrand

• Door weg gescheiden van strand

• Aantal verdiepingen hoofdgebouw: 6

8.1
FantastischScore uit 4 reviews

Leuke najaar vakantie
Door Carl Van Dorst op 07-10-2025

Zeer goed hotel met afwisselend eten, zwembad voldoende voor ons, voor anderen misschien te klein.
Zeer goede ligging tov strand en oude stad.
Was niet de eerste keer daar en zal hopelijk zeker niet de laatste keer zijn

Jaarlijkse vakantie in het najaar
Door Carl Van Dorst op 07-10-2023

Dit was de 5de maal dat we die periode in dit hotel verbleven. Personeel zeer vriendelijk zoals we dat gewend waren. Eten is goed voor ons, zijn er altijd die het niet goed vinden maar dan vraag ik mij af wat ze thuis eten.
Naar onderhoud toe vond ik het minder dan vorige jaren. Kamers hebben dringend een opknapbeurt nodig, bedden geraken versleten, kastdeuren hingen scheef en sloten niet goed.
In de bar werd er ook minder snel afgeruimd en de tafeltjes bleven wat langer vuil. (werkpuntje)
Liften en vloeren werden volgens ons ook minder gepoetst en met droger water.
Er heerst bij ons een lichte twijfel om voor een 6de maal naar dat hotel te gaan.

Zeer goed hotel
Door Carl Van Dorst op 08-10-2022

Zeer goed all inclusive hotel in het centrum van de stad, kort bij het strand en bij de oude stad Rhodos

perfect
Door Vogels op 07-08-2022