Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Heronissos
Ontsnap naar het zonovergoten Heronissos, waar het blauwe zwembad en het fonkelende strand je wachten op slechts een steenworp afstand. Dit is de ultieme plek voor liefhebbers van water en zon, met faciliteiten die elke dag tot een avontuur maken. Ontspan in de tuin, verwen jezelf in de spa of ontdek de lokale cultuur - Heronissos heeft het allemaal.
De ligging
Heronissos ligt idyllisch dicht bij het strand, slechts ongeveer 60 meter verwijderd van de zee, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor strandliefhebbers. Het bruisende stadscentrum van Hersonissos, vol winkels, restaurants, bars en discotheken, is op slechts 500 meter afstand. Een korte wandeling van ongeveer 5 minuten brengt vakantiegangers bij een halte van het openbaar vervoer, ideaal voor het verkennen van de omgeving. Voor wie verder wil reizen, ligt de luchthaven van Heraklion op ongeveer 25 km afstand, waardoor aankomst en vertrek naadloos verlopen.
Heronissos verwelkomt vakantiegangers met een breed scala aan faciliteiten en diensten voor een onvergetelijk verblijf. Het hotel pronkt met 135 niet-rokerskamers verdeeld over 4 verdiepingen, bereikbaar met een lift. Het meertalig personeel staat klaar om te helpen met alle verzoeken. Wi-Fi, een bagagedepot, kluis, supermarkt, en diverse winkels zijn beschikbaar binnen het hotel. Voor ontspanning biedt de tuin een rustige plek, terwijl de tv-ruimte en bibliotheek voor entertainment zorgen. Parkeren is geen probleem met zowel een garage als parkeerplaats beschikbaar. Het zwembadcomplex en de fitnessstudio bieden uitstekende mogelijkheden voor zowel ontspanning als activiteit. Voor de zakelijke reiziger is er zelfs een fax beschikbaar.
Heronissos zorgt ervoor dat vakantiegangers culinair verwend worden met een ruime keuze aan eet- en drinkgelegenheden. Het hotel heeft een niet-rokersrestaurant met airconditioning en kinderstoelen, waar de vakantiegangers kunnen genieten van heerlijke maaltijden. Of je nu kiest voor halfpension of all-inclusive, je wordt getrakteerd op een uitgebreid buffet voor ontbijt, lunch en diner. Dieetgerechten en kindermenu's zijn op aanvraag beschikbaar, terwijl live cooking zorgt voor een unieke ervaring. Daarnaast nodigt de bar uit voor gezellige avonden met een drankje.
Rolstoelvriendelijke kamers met een barrièrevrije badkamer zijn beschikbaar op aanvraag, wat de accommodatie toegankelijk maakt voor iedereen. Het hotel accepteert Visa en MasterCard, waardoor het gemakkelijk is om voor extra diensten te betalen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Op zoek naar een toplocatie voor je avond uit? Dan zit je hier goed, met de uitgaansgelegenheden slechts 2 minuten lopen verderop. Onze vakantiegangers waarderen ook zeer de nette en schone hotelkamers, voorzien van een goed werkende airco, ideaal voor die hete zomerdagen. Bovendien biedt het prachtige zwembad een perfecte plek om te ontspannen, ondanks dat het soms een uitdaging kan zijn om een vrij ligbed te vinden. En hoewel de maaltijden misschien niet iedereen's smaak treffen, wordt het personeel door sommigen als heel vriendelijk ervaren. Zo zie je maar, elk verblijf heeft zijn glanspunten.
Discotheek
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 14 FILON ZOTOU 14, 70014 |
Website | Heronissos |
Heronissos
Bij aankomst kregen we een ontzettend vieze kamer waarbij de airco lekte, de hele vloer nat was, de douche onder schimmel zat, de kraan naar alle kanten spoot. Bij aangeven waren er geen andere kamers beschikbaar en moesten we de volgende ochtend terug komen. Dit gedaan en we kregen een andere kamer die helemaal achterin het hotel zat en nog steeds schimmel plekken had en een niet werkende airco. Onze vriendinnen zaten in een ‘luxere’ kamer aangezien de kamers ‘vol’ waren. Bij bijbetaling van 50 euro mochten ze hier blijven. Uiteindelijk ervoor gekozen om ook 50 euro te betalen om een fatsoenlijke kamer te krijgen. Eten was niet lekker, elke dag hetzelfde. We zijn elke avond alsnog uiteten geweest. Locatie is perfect, 2 min lopen van de strip. Personeel was ook niet altijd vriendelijk. Zwembad was prima
Het enige positieve aan deze reis was de ligging van het hotel. Slecht eten, onvriendelijk personeel,veel te kleine eetzaal, maar 1 bar alleen buiten, achterstallig onderhoud, slechte hygiëne, veel trapjes en opstapjes in hotel zelf. Reken op extra kosten voor een redelijke kamer (€ 140), extra uit eten gaan. Alles is veel te weinig / te klein voor zoveel hotelgasten. Geen extra snacks overdag, betalen voor ijsjes enz.
Slecht onderhouden.
Geen 4 sterren waard.
Eten eentonig. Maar niet echt slecht.
Personeel heel vriendelijk.
Animatie maar 2x per week.
Probeerden ons bij aankomst gelijk een duurdere kamer aan te smeren.
Uitzicht op blinde muur en waterinstallatie
Wij komen hier niet terug.
Heronissos
Hotelkamer was prima, netjes en schoon! Airco werkte heel goed gelukkig. Locatie is top als je s’avonds uit wil gaan, 2 min lopen.
Het eten was daarin tegen een drama, kip dat nog rauw was en weinig keus. Werd ook onvriendelijk behandeld nadat ik in mijn bikini (met omslagdoek) in de eetzaal liep. Terwijl ik hiervoor al 2 keer eten was wezen halen. Jammer dat het op een nare manier moest gaan inplaats van netjes aangeven dat het niet mag! Ik ga hier dus ook niet meer eten.
Heel mooi zwembad alleen echt nóóit plek! Zijn heel veel bedjes en alles is alsnog vol. Er werd aan ons aangeven dat je niet je handdoek s’ochtends neer mag gaan leggen maar dit doet iedereen dus hebben we geen 1 keer bij het zwembad kunnen liggen…