Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit

Over Atlantica Ocean Beach Resort

Bij Atlantica Ocean Beach Resort hoor je de golven al ruisen terwijl je zonnestralen op je huid voelt. Dit sprankelende hotel aan het strand van Maleme is de perfecte plek voor wie wil genieten van zon, zee en volop waterpret. Van kleurrijke waterparks tot gezellige eettentjes—hier wacht jouw ultieme Kreta-vakantie. Zin in ontspanning en avontuur? Dit wil je meemaken!

De ligging

Het Atlantica Ocean Beach Resort ligt direct aan het lange zand- en kiezelstrand van Maleme, op Kreta. Dat betekent dat je zó het water in stapt, zonder comfort te verliezen. De omgeving is ideaal voor wie houdt van zon, zee en lekkere wandelingen langs de kust. Bovendien bereik je de luchthaven van Chania, ongeveer 34 km verderop, makkelijk met de auto of transfer. In de buurt vind je gezellige bars en restaurants, en op korte afstand liggen mooie plekken zoals Platanias en de oude binnenstad van Chania. Het is dus niet alleen genieten aan het strand, maar ook volop cultuur en leuke uitgaansmogelijkheden binnen handbereik. Of je nu lekker wilt relaxen of op avontuur wilt, hier begint jouw vakantie al bij aankomst.

Wanneer je bij het Atlantica Ocean Beach Resort bent, voel je je gelijk thuis door de comfortabele, niet-rokerskamers en vriendelijke service. Je verblijft in een ruimte die je uitnodigt tot rust, met airco en een balkon met uitzicht op de tuin. De faciliteiten maken je vakantie compleet: vier buitenzwembaden, een kinderbad, een spa met sauna en massage, en tal van sportmogelijkheden zoals tennis, waterglijbanen en minigolf. Tijdens je verblijf heb je toegang tot gratis Wi-Fi en kun je gebruikmaken van verschillende restaurants en bars voor een gezellige maaltijd of drankje. Voor de kleintjes is er een speeltuin en een miniclub, terwijl jij je kunt uitleven in de fitnessruimte of ontspannen in het wellnesscentrum. Het resort is ideaal voor gezinnen, watersportliefhebbers en iedereen die wil genieten van een veelzijdige Kreta-vakantie. Alles ademt vakantie en plezier—een plek die je zeker niet snel vergeet.

Het Atlantica Ocean Beach Resort biedt een ruime keuze aan eten en drinken. Je geniet van grote buffetbuffetten met internationale en lokale gerechten, inclusief vegetarische opties en kindermenu’s. Voor extra gelegenheid is er een à-la-carte restaurant met authentieke Griekse smaken en een Aziatisch restaurant. Bij de bar of het koffiehuis bestel je verse koffie, lekkere snacks of verfrissende drankjes. Tijdens het hele dag gelden er servetijden voor frisdrank, bier, wijn en lokale sterke dranken, inclusief alcoholvrije opties. Er is ook live cooking, waardoor je getuige bent van het bereiden van heerlijke maaltijden. Of je nu zin hebt in een ontspannen ontbijt, een gezellige lunch of een uitgebreid diner, hier vind je altijd iets dat bij jouw smaak past. Alles wordt gedaan met het oog op comfort en genieten, zonder poespas maar met veel plezier en smaak.

Je verblijft in een resort dat volop faciliteiten en activiteiten biedt, maar hou rekening met een paar praktische zaken. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten, zoals de spa of sportactiviteiten, kunnen tegen betaling zijn of mogelijk niet 365 dagen per jaar geopend vanwege onderhoud of seizoen. Het hotel beschikt over gratis Wi-Fi en parkeerplaatsen, en je kunt rekenen op vriendelijke medewerkers die meerdere talen spreken. Wil je extra services zoals een oppasservice of wasservice? Die zijn beschikbaar tegen betaling. Met deze informatie ben je goed voorbereid op een heerlijke Kreta-vakantie, vol zon, water en plezier— precies zoals het hoort. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

• 24-uurs receptie

[email protected]
14, Palaia Ethniki Odos Chanion-Kissamou, GR-73014
Website

Atlantica Ocean Beach Resort

FantastischScore uit 1 review

Geweldig hotel met slechte sevice.
Door Adriana ondervoort op 23-07-2022

Ik verbleef hier met mijn vrouw en 2 kinderen, we hebben het geweldig gehad in het hotel, eten was top en zwembaden geweldig voor de Kids. Maar de sevice is bizar slecht, we kwamen aan en werden afgeraffeld toen we binnenkwamen, we kregen de sleuren en moesten maar zelf uitzoeken welke kamer we naartoe moesten, en toen we het aan een medewerker vroegen, kregen we een kwade bek toegediens en ze wisten ze van niks, is aan de balieAdrad verteld zeiden ze, maar voor de rest top hotel