Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Appartementen Rentalmar Salou Playa
Ontdek het zonovergoten paradijs van Appartementen Rentalmar Salou Playa, perfect gelegen in het bruisende Salou. Met zijn verfrissende buitenzwembad en nabijheid tot de gouden stranden biedt het de ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van zon, zee en ontspanning. Duik in het koele water of geniet van een cocktail aan de zwembadbar. Een vakantie hier staat garant voor plezier en verfrissing onder de Spaanse zon!
De ligging
Appartementen Rentalmar Salou Playa bevindt zich in het levendige Salou, een stad bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven. De accommodatie ligt gunstig ten opzichte van diverse attracties en het stadscentrum, waardoor vakantiegangers gemakkelijk de lokale cultuur en keuken kunnen ervaren. Voor zonliefhebbers is het goed om te weten dat de gouden stranden slechts op een steenworp afstand liggen. Bovendien is het hotel een perfecte startpunt voor excursies en het verkennen van de omgeving. De dichtstbijzijnde luchthaven is te vinden op een praktische afstand, waardoor de reis naar Rentalmar Salou Playa zowel snel als gemakkelijk is.
Appartementen Rentalmar Salou Playa is meer dan alleen een verblijfplaats; het is een plek waar vakantiegangers kunnen genieten van een breed scala aan faciliteiten en diensten. Het hotel is recentelijk volledig gerenoveerd en biedt nu een moderne en comfortabele ervaring. Met een prachtig buitenzwembad als middelpunt, biedt het hotel verfrissing en ontspanning voor alle leeftijden. Rondom het zwembad staan comfortabele ligstoelen klaar voor gebruik, en voor een verkoelend drankje kunnen vakantiegangers terecht bij de zwembadbar. Verder beschikt het hotel over een lift, receptie, Wi-Fi in de publieke ruimtes, bagagedepot, kluis, wisselkantoor en een muntwasserette. Voor de actieve vakantiegangers zijn er diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden zoals midgetgolf, golfen, vissen en windsurfen. Kortom, Appartementen Rentalmar Salou Playa biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie.
Hoewel de bronnen niet specifiek details verstrekken over eet- en drinkgelegenheden binnen Appartementen Rentalmar Salou Playa, kunnen vakantiegangers in de omgeving van het hotel genieten van een diversiteit aan lokale en internationale gerechten. De zwembadbar biedt verfrissende drankjes aan, perfect voor die warme zomerdagen. Voor maaltijden kunnen gasten de veelzijdige culinaire scene van Salou verkennen, van gezellige cafés tot gastronomische restaurants, allemaal op loopafstand van het hotel.
Appartementen Rentalmar Salou Playa accepteert MasterCard als betaalmethode, wat handig is voor vakantiegangers. Hoewel specifieke informatie over accommodatie mobiliteit, huisdierenbeleid en dresscode in restaurants niet beschikbaar is, is het altijd aan te raden om bij de receptie na te vragen voor de meest actuele informatie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotelkluis
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 3 De La Rioja, 43840 |
Website | Appartementen Rentalmar Salou Playa |
Appartementen Rentalmar Salou Playa
We hebben prima gehad mooi appertement we hadden de gernoveerde geen last gehad van kakkerlakken zoals ik meer had gelezen bij de ervaringen dacht laten we het zelf bekijken maar totaal bij ons geen ongedierte .
De douche had iets schooner gemogen maar voor de rest netjes .
Slaapkamers waren schoon nette keuken . Zaten dicht bij de zee en centrum .
We gaan hier niet meer naar toe. Appartement (nieuw) was goed en redelijk schoon. Ligging top. Maar er zitten oude vieze appartementen tussen. Konden pas om 17.00 in de kamer en we waren er om 13.00. Waardeloos. Slechte WiFi en zijn niet behulpzaam. Veel Spanjaarden die hier tijdelijk wonen. En weinig Nederlands. Mijn dochter heeft voor de eerste keer niemand leren kennen. Totaal niets voor de toeristen gedaan. En de foto's kloppen voor geen meter... nooit meer dus.