Laagsteprijsgarantie
Yelloh! Village Le Ranc Davaine Top Banner Image
7.6
GoedScore uit

Over Yelloh! Village Le Ranc Davaine

Yelloh! Village - Le Ranc Davaine is een luxe 5-sterrencamping in het hart van de prachtige Ardèche. Met een uitgebreid waterpark, een scala aan sportfaciliteiten en een bruisend animatieprogramma is Le Ranc Davaine de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie vol natuur, avontuur en ontspanning.

Locatie en omgeving

Yelloh! Village - Le Ranc Davaine ligt in Saint-Alban-Auriolles, in het zuiden van Frankrijk, aan de oevers van de rivier de Chassezac. Het park is goed bereikbaar met de auto en er is parkeergelegenheid op het terrein. Vanaf Le Ranc Davaine kun je gemakkelijk uitstapjes maken naar de pittoreske dorpjes Balazuc en Labeaume, de indrukwekkende Gorges de l'Ardèche en de historische stad Vallon-Pont-d'Arc. De omgeving van het park leent zich uitstekend voor het verkennen van de unieke landschappen van de Ardèche, van de ruige kloven en grotten tot de groene heuvels en wijngaarden.

Faciliteiten en diensten

Yelloh! Village - Le Ranc Davaine biedt een ongekend scala aan faciliteiten en diensten voor een luxe vakantie-ervaring. Neem een duik in het grote zwemparadijs met verwarmde zwembaden, glijbanen, een lagunebad, een kinderbad, een overdekt zwembad en een wellnessruimte met sauna en hammam, of ontspan op het zonneterras. Voor de sportievelingen zijn er sportvelden, tennisbanen, een multisportterrein, een fitnessruimte, een minigolfbaan en een avonturenparcours. De kleintjes kunnen zich uitleven in de speeltuin, de kinderclubs of het animatieprogramma. In het hoogseizoen worden er regelmatig shows, concerten, thema-avonden en sporttoernooien georganiseerd voor een bruisende sfeer. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in een van de restaurants, bars of de snackbar. Daarnaast is er een supermarkt aanwezig voor de dagelijkse boodschappen. Yelloh! Village - Le Ranc Davaine biedt ook fietsverhuur en kanoverhuur aan, zodat je de prachtige omgeving op eigen tempo kunt verkennen. Ook is er een wasserette aanwezig voor het wassen van kleding. Er is gratis wifi beschikbaar op de camping. Huisdieren zijn welkom, maar moeten wel aangelijnd zijn.

Accommodaties

Yelloh! Village - Le Ranc Davaine biedt diverse accommodaties voor een comfortabel verblijf, variërend van ruime staanplaatsen voor tenten, campers en caravans tot luxe stacaravans en cottages met privé jacuzzi. Alle accommodaties zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken.

Huisdieren zijn welkom op Yelloh! Village - Le Ranc Davaine, mits aangelijnd. Er zijn laadpalen beschikbaar voor elektrische auto's. Barbecueën is toegestaan op de camping, of je nu je eigen barbecue meebrengt of er eentje huurt. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Wat een fijne plek om de vakantie door te brengen. De chalets van Roan zijn nieuw en strak, alles wat je nodig hebt is er. Het zwembad is echt top, perfect voor uren waterpret, vooral als het weer meewerkt. De ligging aan de rivier is mooi, al is het niet echt een plek om te liggen of te zwemmen. Het park oogt mooi en wordt goed onderhouden, met aantrekkelijke faciliteiten en leuke dorpjes in de buurt om te verkennen. De animatie en horeca zijn in september wat minder, maar dat hoort erbij. Het centrale zwembad en de leuke plaza zorgen voor gezellige avondjes. Het kampeergevoel ontbreekt, omdat je tussen huisjes zit, maar dat mag de pret niet drukken. Hier krijg je snel die vakantiekriebel.

Telefoonnummer

7.6
GoedScore uit 60 reviews

Prima bestemming.
Door B. op 12-09-2025

Samen met onze dochter van 7 mnd zitten wij in een volledig nieuwe chalet van Roan. Erg mooi en netjes, alles is aanwezig.
Vanaf de camping zijn alle dorpjes goed te bereiken met de auto. De rivier is moeilijk te bereiken en geen mogelijkheden om bijv. een dagdeel te liggen. Zwembad is fantastisch, met mooi weer binnenzwembad daken open en bij slecht weer dus ook mogelijkheden om te zwemmen. Te vergelijken met een Centerparcs zwembad.
Wij zijn hier in de 1ste 2 weken van september, waardoor de horeca beperkt open is en snackbar kleine kaart t.o.v. het hoogseizoen. Ook animatie is nu inmiddels minder, winkel beperkt open. Verder een prachtig park met kindeten. Op het park zijn vooral chalets, kampeerplekken zijn beperkt.
Al met al een prima bestemming om op vakantie gaan en mooie omgeving.

Never Alain!!
Door Kristof op 21-08-2025

Wij, een gezelschap van 6 volwassenen en 8 kids.
Op voorhand gereserveerd voor het restaurant maar we werden opgesplitst in 2 tafels wat op zich geen probleem is. Maar de 2 tafels stonden ongeveer 10 meter van elkaar. Ook geen probleem aangezien we gewoon zijn om zowieso de kinderen en de volwassenen apart te zetten. De kids zijn namelijk tussen 11 en 17 jaar en kunnen dus perfect apart zitten.
Maar dan kwam het: er moest absoluut 1 volwassene bij de kids zitten wat uiteraard voor die 1 volwassene wel niet echt gezellig is en voor de anderen trouwens ook niet.
Toen we probeerden om dit uit te leggen en ook te zeggen dat onze kinderen geen kleuters meer zijn willden ze hier niets van weten. De garçon (Valentin)begon zowaar heel boertig te doen en wou niet van zijn standpunt wijken. 'Dit was op voorhand gecommuniceerd bij de reservatie' wat niet waar is. Het eten was lekker en de andere garçons OK. Maar ze zien ons hier NOOIT meer terug

Een topcamping
Door HS op 15-08-2025

Een topcamping met zeer goede faciliteiten. Prachtig gelegen aan een rivier en dichtbij verschillende leuke dorpjes met goede voorzieningen. Het zwembad is eigenlijk een volledig aquapark op zich. Er zijn activiteiten voor jong en oud, zowel op de camping als in de omgeving.

Geen echte camping
Door Niet voor echte kampeerders op 14-08-2025

Voor kampeerders niet nog een keer.
Het is een prachtig park maar het kampeergevoel ontbreekt volledig omdat je met je tent/caravan tussen de huisjes met hun airco's in wordt gedrukt. Wij hadden het idee dat we op een Center Parcs stonden.
Het park ligt er overigens prima bij, zwembad is prachtig de rivier viel voor ons als vissers wat tegen. Het sanitair is prima en het restaurant is ook dik in orde.
Wij zoeken volgend jaar weer een echte camping op.

Mooie en fijne camping
Door Daniëlle op 04-08-2025

Mooie camping in een mooie omgeving. Leuke stadjes om heen te gaan en genoeg te doen in de omgeving voor een actieve vakantie. Het centrale zwembad is super met de glijbanen, wel massaal druk in de middag. Relax pool is dan een goed alternatief. De rivier was leuk, maar niet echt een plek waar je kunt verblijven. Grote keien maken het ongeschikt om aan het riviertje te liggen vonden wij. Je kan er wel leuk zwemmen. We vonden onze sta caravan een plus (chalet bruis met 2 slaapkamers en 2 badkamers) in het A gedeelte van de camping, en daar stonden de huisjes best ruim uit elkaar wat ook prettig is. Leuke plaza met shows/cocktails/restaurantje/ijs corner etc, kon je avond prima doorkomen. We hadden geen last van geluidsoverlast want daar zaten we ver genoeg vanaf.

Leuke camping voor gezinnen met kinderen.
Door Bas op 28-07-2025

Fijne camping met veel stacaravans. Nog 63 plekken voor eigen caravan of tent. Overzichtelijk park en centraal prachtig zwembad, bar en restaurant. Gelegen aan lekkere rivier waar je fijn kunt zwemmen. Animatie door leuk team en veel aanbod maar ook een beetje luidruchtig. Toiletten vonden we een beetje slordig maar waren wel vrij schoon. Mooie omgeving en super voor kinderen van 10-16. Na 23.30 uur is het stil.