Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Camping La Grand'Terre
Een pluspunt van La Grand Terre is de ligging aan de rivier. Dobber met je luchtbed rond, laat je meevoeren door de stroming met een kano of geniet simpelweg van het uitzicht. Kinderen vermaken zich met het animatieteam, in de speeltuin, het zwembad of op het sportveld. Een aanrader is de krokodillenboerderij op een uurtje rijden van de camping af.
Vakantiegangers zijn dol op Camping La Grand'Terre vanwege het prachtige domein, waarbij de combinatie van het strand en het zwembad als fantastisch wordt ervaren. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken met een ruim aanbod aan animatie, terwijl het privéstrand bij de rivier zorgt voor rust en een mooie uitzicht. De caravans worden geprezen om hun goede uitrusting en isolatie, wat bijdraagt aan de privacy ondanks de nabijheid van andere verblijven. Ook het winkeltje op de camping, met democratische prijzen, wordt zeer gewaardeerd. Dit alles maakt Camping La Grand'Terre een zeer fijne plek om te verblijven.
- € 178
Camping Domaine de Chaussy
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Camping De la Colline
Wasmachine
Centrale verwarming
Adresgegevens | Le Grand'Terre, F-07120 |
Camping La Grand'Terre
Mooie kamping gelegen aan de rivier.
Zwembad druk, wij gingen naar de rivier.
Privé sanitair top
Het is een fantastisch domein vooral door de combinatie van het strand en het zwembad. Er is meer dan voldoende aanwezig voor de kinderen om zich uit te leven. Het strand is fantastisch! Het is er rustig en proper.
Wat wij minder aangenaam en zelfs storend ervaren hebben is het vele lawaai 's avonds. We zijn 10 dagen gebleven en er was geen enkele avond waarop het eens rustig was. Wat vooral storend was waren de zeer luide feestjes die door gasten zelf gegeven werden. We hebben er begrip voor dat er animatie is waardoor er lawaai is, maar die feestjes hebben wij als zeer onaangenaam ervaren. Om 23u30 was het wel altijd stil. Toch zou ik dit duidelijker op de website plaatsen. Wij genieten tijdens onze reis graag van rustige avonden, maar dit was op de meeste avonden niet mogelijk.
Er was een zeer groot aanbod van animatie, en we werden zeer goed geholpen voor het boeken van externe activiteiten.
Een minpunt aan de animatie is dat deze vaak uitsluitend Frans was. We begrijpen dat het een Franse camping is, doch waren er veel buitenlandse gasten die hierdoor geen aansluiting vinden. Bij de keuze van de kinderfilms die 's avonds afgespeeld worden zou er toch minstens ondertiteling in het Engels mogen zijn.
Wij verbleven in een caravan. Deze was zeer goed uitgerust en ook heel goed geïsoleerd. Ook al staan de caravans dicht bij elkaar, de privacy wordt goed gewaarborgd door de opstelling er van. In het huisje was alles aanwezig wat we nodig hebben en alles werkte goed.
Het winkeltje is een grote meerwaarde, en daarbij is het zeer fijn dat de prijzen zeer democratisch zijn.
We hebben ons verblijf 8 op 10 gegeven. Dit komt voor ons door het vele lawaai 's avonds. Mocht dit niet zo storend geweest zijn dan hadden wij het zeker een 10 gegeven want de camping is een fantastisch en prachtig domein waar het zeer fijn verblijven is.
Prima vakantie gehad op Camping La Grand'Terre, met onze caravan hadden we een kampeerplaats op een hoek met elektriciteit. Jammer dat er geen watertappunten bij deze kampeerplaatsen zijn daarvoor moet je naar het toiletgebouw lopen. Verder mooi zwembad en mooie rivier waar je heerlijk op kan dobberen.

Camping La Grand'Terre
Fijne vakantie gehad met ons gezin (lftd kids 5, 7, 11, 14). Wij hadden een stacaravan van Roan. Fijn en net vakantiepark. Zwembad fris, goede watertemp. Badmeesters letten goed op naleven regels (niet eten bij zwembad, strakke zwembroek mannen/jongens, handdoekleggers worden id gaten gehouden). Spreken alleen bijna geen Engels en zijn mn vriendelijk naar Fransen. Eten en prijs/kwal bij restaurant prima, wel reserveren. Vriendelijk personeel. Jammer dat om 14u de keuken dicht is en pas rond 18u weer open gaat. Broodjes bv. kun je nog wel afhalen. Winkeltje prima.
Entertainment bij zwembad en 's avonds alleen in t Frans helaas.
Voor kids: mooie voetbalkooi ad rand van park, leuke speeltuintjes. Schoon park. Privéstrand bij rivier was fijn, mooie uitzicht! Rivier is op dit stuk vrij rustig.
Stacaravan redelijk goed, airco fijn. Krakende vloer,waardoor slecht geslapen. Mdw Roan probeerde ons wel echt te helpen, maar het lag ad staanders.
Een ding is zeker het is een mooie camping! Mooi, ruim zwembad met voldoende ligbedjes, leuk strandje aan de Ardèche waar je kan zwemmen, suppen en vissen. Er zijn verschillende toiletgebouwen waarvan 1 recent is vernieuwd en er op en top uitziet! De andere zijn echt verouderd en hiervan komt ook regelmatig een onaangename geur.
Toch zijn wij niet perse enthousiast over deze camping. Op de camping staan heel veel vaste Fransen gasten hierdoor is de camping ook echt gericht op Fransen. Er is ‘‘s avonds eigenlijk altijd wel gezelligheid op het terras maar met Franse liedjes en uitleg. Wij hadden de camping uitgezocht voor onze pubers maar het zijn voornamelijk Fransen pubers die hier rondlopen en elkaar opzoeken.
Naast Fransen staan hier ook echt wel Nederlanders maar in mindere mate.
Daarnaast zijn er heeeeel veel honden op deze camping. Zelf vermoeden we dat daar het vliegenoverlast ook vandaan komt.
Mooie camping, grote plekken, ondanks dat er wel eens een boom middenin stond.
Oversteken met de fiets, vond ik best gevaarlijk!! Auto op route des Grospierres rijden daar keihard. Een drempel aan beide kanten op de weg, vlak voor de inrit naar camping, zou plezieriger zijn voor jong en oud.
Wij waren er in het voor seizoen, er waren nog niet veel toeristen. Eenmaal in hoogseizoen, valt het op dat de Franse gasten ook elke cm van hun plek willen hebben.
Min punt douche en wc ( oude) zijn erg nauw.( klein)
Het eten in het restaurant viel tegen, alleen de steak was heerlijk, 😋
Wij hebben er 2x voetbal meegemaakt. Als de Fransen moesten spelen, werd het hele terras ontmanteld, speelde de Nederlanders dan deden ze moeilijk.
Wat ook op viel was dat je totaal geen contact kreeg met Fransen mensen.jong en oud. Maar de temperatuur was heerlijk, na wat flinke stortbuien!