- € 80
Camping Domaine de Chaussy
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 63
Camping- € 121
Camping Capfun Le Grand Cerf
Wasmachine
Laborie
Wij verbleven twee weken in een stacaravan deze zag er mooi en schoon uit. Wij hadden een mooie plek met veel schaduw, dit is op de gehele camping wel het geval.
Zwembad is s’middags erg vol. De douche in de stacaravan verschilt tijdens het douchen erg qua temperatuur, hierdoor sta je soms ineens onder een erg hete douche.
In de omgeving is van alles te doen en je hoeft hiervoor niet lang in de auto te zitten.
Ruime plek hadden wij beneden met veel schaduw, heel fijn. De rivier ligt ernaast. Mooi zwembad maar erg vol in middag. Het sanitair vond ik minder en stonk vaak. Als iemand doortrekt dan stopt je douche. Er zijn teveel Nederlanders die er jaren komen, niet helemaal mijn publiek zeg maar. Maar hou je van aanspraak, dan is het zeker een aanrader. De eigenaar is vriendelijk en onderhoud alles netjes. Een 7 geef ik deze camping.
Mooie groene camping en keurig onderhouden .Hele aardige beheerders die de zaken goed onder controle hebben. Mooi zwembad en een goed restaurant met een kleine maar goede kaart.

Laborie
Heerlijk Frans! Niet al te grote camping aan een heerlijk stukje van de Ardèche. Bezetting 60-40 FR-NL, dus wel aanspraak, maar geen Nederlandse enclave. Mooie, ruime overwegend schaduwrijke plekken. Er is een speeltuintje voor de kinderen, prima zwembad, ik dacht dat we een glijbaan zouden missen, maar we hebben veel vaker bij de rivier gezeten dan bij het zwembad! Het restaurant heeft voldoende keus, in het weekend staat er een andere kok en dan is er een uitgebreide kaart met echt lekker eten. Animatie niet over de top, maar gewoon gezellig 3 avonden wel over de hele camping te horen maar stipt 12u alles stil. Animatie voor kinderen wel echt alleen in het Frans. Wij hebben 2 weken lang genoten op de camping en van de omgeving!!
Camping laborie is een fijne camping. Wij stonden aan de speeltuin waar de kinderen zich erg heb en vermaakt. 's avonds kwamen de tieners en pubers bij elkaar, maar gaven geen overlast. Veel bomen en daardoor ook veel schaduw op de plek, wat heerlijk is bij heet weer.
Zwembad was fijn en het riviertje ook heerlijk.
In de omgeving heel veel te doen en prachtige plekjes!
Kortom, fijne 3 weken gehad!
Een prachtige camping voor het gezin, veel kinderen van jong tot oud. Genoeg speelgelegenheid, een zwembad en heerlijk ontspannen en spelen bij de rivier. Wij hebben het super gehad, met 2 kinderen van 4 en 6. In de omgeving zijn leuke dorpjes en binnen een uur rijden zijn er meerde dingen te doen.