Laagsteprijsgarantie
7.7
GoedScore uit

Over Lac du Lit du Roi

In de Franse regio Rhône-Alpes vind je Camping Lac du Lit du Roi in Massignieu-de-Rives. Vanuit de chalets hier kijk je uit over het meer en de bergen. In het meer kun je ook zwemmen. Vooral geschikt voor gezinnen met jonge kinderen dankzij de gezellige animatie. Bezoek vanuit de camping bijvoorbeeld Annecy of ga naar de Mont Blanc.

• BBQ toegestaan

• Fitness

La Tuilière, F-01300

Lac du Lit du Roi

7.7
GoedScore uit 10 reviews

Leuk, maar niet nog een keer
Door Hil op 21-06-2025

Prachtige stacaravan met mooi uitzicht over het meer.
Vrij nieuw, met vaatwasser en airco.
Nadeel: auto kon niet dichtbij komen, stond een niveau hoger, dus het was sjouwen met bagage. De zon stond pal op het terras, snel een parasol gekocht, dat hielp een beetje.
Het zwembad vrij klein en ondiep, zonder trappetje. Kon (op mijn wat hogere leeftijd) met behulp van een stoelleuning in en uit het zwembad komen.
Omgeving is mooi, grote Carrefour dichtbij.
Het is helaas geen echte camping meer, alleen stacaravans die je kan huren.

Goede camping met prachtig uitzicht
Door Hilgo op 01-08-2023

Wij hebben 10 dagen de tipi's gehuurd. Die zijn iets verouderd maar alles wat we nodig hadden was er en het was schoon. Vanaf de veranda prachtig uitzicht op het meer en in de verte de Grand Colombier. Zwembad, sanitair, etc. werd allemaal goed schoon gehouden. Personeel was erg vriendelijk en het restaurant op de camping zelf biedt een uitgebreide kaart en wij hebben er 2 keer uitstekend gegeten. Camping organiseert ook veel in de avond (optredens, karaoke, etc.) De Nederlandstalige animatie werd door de jongste zeer gewaardeerd, ze wou de camping niet meer af! Wij hebben 10 heerlijke dagen gehad en komen in de toekomst vast nog een keer terug.

Wij hebben het 3 weken enorm naar onze zijn gehad!
Door Roberto op 14-09-2022

Wij zijn 3 weken op deze camping geweest. Hebben een hele fijne vakantie gehad. Directie en personeel waren allemaal zeer behulpzaam en vriendelijk. Camping werd goed onderhouden. De omgeving is prachtig en enkele grote steden liggen in de buurt. Sanitair werd iedere dag goed schoongemaakt en in de douches hebben wij steeds warm water gehad. Terras heel gezellig en het restaurant verzorgde prima maaltijden. Voor de kinderen was er veel animatie, het animatieteam was de hele dag met de kinderen in de weer. 's Avonds was er vaak een combinatie van gezellig eten en een live band die voor de muziek zorgde. Super leuk.

Leuke camping op een mooie locatie.
Door Hoogkamp op 10-09-2022

Prima camping. Restaurant en zwembad zijn goed. Mooie omgeving. Broodjes service en vriendelijke personeel.

Geen aanrader, 4 sterren camping is max 1 ster
Door Jelle op 16-08-2022

Aantal sterren van camping klopt totaal niet. Schoonmaak wel frequent maar niet juist. Achterstallig onderhoud waardoor het uiterlijk van de camping niet matcht met wat online te lezen valt (zwembad, receptie, etc.)

Prachtige ligging super uitzicht
Door Family DTS op 08-08-2022

Mooie ligging met uitzicht, meer niet echt heel fijn om te zwemmen veel begroeing en tegen avond watervliegen/muggen. Zwbad prima maar erg klein voor de hoeveelheid gasten smiddags superdruk ochten ok. Vond de acc niet echt schoon dikke dekbedden bij 35+ temp