Laagsteprijsgarantie
Yelloh! Village Les Tournels Top Banner Image
6.6
VoldoendeScore uit

Over Yelloh! Village Les Tournels

Zeer ruime campingplaatsen vind je op Yelloh Village Les Tournels in Ramatuelle. Leuk voor gezinnen met jonge kinderen dankzij het zwemparadijs en de animatie. De animatie is wel Frans georiënteerd. Les Tournels is een terrassencamping, dus hou rekening met hoogteverschillen. De camping heeft een mooie ligging aan de baai van Saint-Tropez.

De camping ligt prachtig met een stralende ligging vlakbij de zee en mooie dorpjes in de omgeving. De ruime plekken en het mooie zwembad zorgen voor veel ontspanning en afkoeling op warme dagen. De sfeer is gezellig, en het treintje naar het strand brengt leuke herinneringen voor de kinderen. Het is fijn dat alles wat dichterbij ligt, van strand tot winkel, en dat je gemakkelijk een dagje Nice of Monaco kunt doen. De camping ademt een relaxte vakantiegevoel uit, met mooie wandelroutes en de geur van zee die overal hangt. Voor families die zin hebben in zon, gezelligheid en mooie herinneringen, is dit echt een plek waar de vakantiekriebel vanzelf ontstaat.

Telefoonnummer

VoldoendeScore uit 21 reviews

Prachtig, maar TE groot
Door Karin op 24-09-2025

Lokatie prachtig !
echter de camping is veel te groot voor zowel de zwembaden als voor alle services. Geen plek aan zwembaden, geen plek aan wellness buitenbad. Stijle camping, onderhoud aan park is te groot. Veel insecten, muggen en... ander ongedierte wat s nachts op pad gaat...
Voorkeur voor plek krijg je niet. Prijs niet in verhouding. Premium ook afgeleefd.

Fijne camping waar geen ligbed vrij is!
Door Fam Boomgaard op 10-08-2025

Wij hadden een ruime plek vlakbij het zwembad. Anders echt flink klimmen. Vriendelijk ontvangst en begeleiding naar de ruime plek. Veel auto’s in de weer de hele dag door. Beetje irritant met kleine kinderen. Zwembad mooi en groot maar erg druk. Geen bedje of stoel te krijgen. Leuk entertainment in het theater en zwembad. Sanitair netjes en voldoende hokjes. Helaas veel wespen bij het restaurant en ook op onze plek. Eten prima en aan de prijs. Ligging fantastisch! 20 min lopen of 5 min met de auto naar zee. Wel irritant dat het richting St Maxime en andere plaatsen echt aansluiten is… erg druk! Winkel vlakbij ook top. De camping is al heel mooi mede door de ligging. Deels vergane glorie en deels super de luxe. De nieuwe receptie ziet er super mooi uit. Dat zou je overal terug willen zien en volgens mij zijn ze daar hard mee bezig. Wij komen nog wel eens terug.

Kamperen gezin van 5
Door Heleen van der Meer op 08-08-2025

Samen met mijn man en 3 jongens (7, 12, 14) hier 2 weken gestaan. We stonden vrij hoog met onze caravan en vonden de plaatsen klein. Met behulp van ‘ de Manitu’ onze caravan op zijn plaats gekregen.
Mooi zwembad, prachtige ligging en mooie camping. Helaas personeel zwembad en animatieteam heel onvriendelijk. Zeer ongeschikt personeel en vooral gericht op de Franse kinderen. Bijna anti-Nederlanders.We voelden ons niet welkom.
Jammer en vaak zeer teleurgesteld mbt reacties personeel richting de kinderen.
Door hoge ligging op de camping kon je niet snel even heen en weer. Er rijdt wel een wagentje waarin je vanaf het zwembad kunt opstappen (max. 12 personen) en je wordt afgezet bij je plaats.
Afstand strand en supermarkt is perfect. Ook treintje richting strand vind met name onze jongste fantastisch.
Omgeving is ook echt prachtig.
Door personeel zouden wij, maar ook onze jongens niet weer naar deze camping gaan!!

ok, niet meer of minder
Door Van der Vrij op 28-07-2025

Grote camping met potentie, maar;
Zwembad:
Het zwembad is leuk, maar veel te druk. Er wordt niet gehandhaafd op het reserveren van ligbedden met handdoeken, terwijl dit wel beloofd wordt. De lifeguards zijn erg streng en selectief en fluiten bij elk klein wissewasje, wat het speelplezier voor kinderen behoorlijk vermindert.
In de wildwaterbaan hangt iedereen aan de onderkanten van de bruggen – daar wordt dan weer niet op gehandhaafd. Slippers die per ongeluk in het water vallen worden wel direct en aangepakt, terwijl je al meerdere loopbakken met water bent gepasseerd voordat je überhaupt het terrein op komt.
Restaurant la Pine:
Het restaurant vraagt dames in bikini zich te bedekken – op zich prima – maar dit geldt opvallend genoeg niet voor mannen, die gewoon in blote bast mogen.
animatie en muziek bij zwembad mag echt wel zachter/minder laat.
-te steile wegen voor kinderen!
-nergens wc brillen bij zwembad
-duur

Mooie camping op toffe plek in Zuid-Frankrijk
Door Suus op 27-07-2025

We waren zeer benieuwd naar deze camping. We zijn eerst op Le Pommier in de Ardèche geweest en van daaruit doorgereisd naar deze. De camping heeft ons aangenaam verrast.
Onze plek was zeer ruim, wel op de heuvel … dus steil, maar dat was op Le Pommier nog “erger”. We waren al gewend om wat te klimmen dus.
Sanitair was netjes en zag er goed uit.
We vonden het zwembad erg mooi: niet met tientallen glijbanen (3), maar lekker om af te koelen en op een ligbedje / het grasveld ernaast wat te lezen.
De camping ligt niet pal aan zee, maar het is zeker te lopen en er is ook een mooie parkeerplaats naast het strand.
De winkel naast de camping is zeer uitgebreid!
We vonden de stadjes en dorpjes in de omgeving heel mooi. We zijn zelfs nog een dagje naar Nice geweest om te shoppen en toen nog doorgereden naar Monaco. Wel bijna twee uur rijden enkele reis, maar dat was het voor ons waard. We hebben echt een fijne week gehad!

Overlast honden
Door Rob buurmans op 14-09-2024

Mooie camping vriendelijk personeel netjes onderhouden. Maar die hondenbezitters die menen dat de camping ideale plek is om hun viervoeter uit te laten. Lopen met hun beestjes langs de plekken van andere om ze te laten plassen en poepen ( eigen plekje moet schoon blijven uiteraard). Tonen vol trots hun poepzakjes als hondje voor de plek van een ander ( zelfs bij het toiletgebouw) zijn drollen laat vallen, heel onsmakelijk als je net zit te eten 🥴