Laagsteprijsgarantie
Yelloh! Village Domaine de Drancourt Top Banner Image
6.1
VoldoendeScore uit

Over Yelloh! Village Domaine de Drancourt

Gelegen in het hart van Picardië, vlak bij de baai van de Somme, is Yelloh! Village Le Domaine de Drancourt een vijfsterrencamping in een prachtige natuurlijke omgeving. Omgeven door uitgestrekte groene velden en schilderachtige landschappen is dit de ideale plek voor gezinnen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Een waar toevluchtsoord waar je kunt genieten van talloze activiteiten en voorzieningen voor een onvergetelijke vakantie.

Locatie en omgeving

De camping Domaine de Drancourt ligt op slechts enkele kilometers van de stranden van de baai van de Somme, die wordt beschouwd als een van de mooiste baaien ter wereld. Bezoekers kunnen charmante dorpjes verkennen, het natuurreservaat Parc du Marquenterre ontdekken en genieten van de schitterende kustlandschappen. De regio is een paradijs voor wandelaars en vogelliefhebbers.

Faciliteiten en sfeer

De camping Yelloh! Village Le Domaine de Drancourt biedt tal van activiteiten voor het hele gezin, waaronder een waterpark met verwarmd zwembad, glijbanen en een speelzone voor kinderen. Sportievelingen kunnen terecht op de multisportvelden, in de fitnessruimte of op de nabijgelegen fietspaden. Voor de kinderen zijn er kinderclubs en voor volwassenen is er een balneobad om heerlijk te ontspannen. Daarnaast beschikt de camping over een restaurant met terras waar je lokale specialiteiten kunt proeven, en een gezellige bar voor een drankje in de avond. Voor extra gemak zijn er een campingwinkel en een speelruimte beschikbaar.

Vakantiegangers genieten van de prachtige omgeving in de baai van Somme, met veel mogelijkheden om lekker buiten te zijn. Ze waarderen de rust en de schaduwrijke plekken waar je je heerlijk kunt ontspannen. Het zwemwater is vooral fijn op de nieuwe zwembaden, ook al is het klein. De camping ligt op een mooie plek, ideaal voor kanoën en natuurverkenningen in Saint Valery en het vogelpark. Het terrein heeft een gezellige sfeer, en de omgeving biedt leuke daguitstapjes. Ondanks wat kleine ongemakken, blijven reizigers vooral blij met de mooie natuur, de rustige sfeer en de vriendelijke sfeer die de streek biedt. Zo zorgt de camping telkens weer voor herinneringen die nog lang blijven hangen.

• BBQ toegestaan

VoldoendeScore uit 16 reviews

Redelijk
Door Hollass
op 23-08-2026

In eerst opzich een prima camping. Ligging is oké, omgeving is schitterend. Heel veel te zien en heel veel te doen. Voor zowel zonder kinderen als mét!
Camping zwembad was geweldig. Kinderen hebben zich heel goed vermaakt, wel erg vol en druk. Ligbedje amper te krijgen, buitenbad als mieren op elkaar. Kinderen hebben daar minder last van.

Wij hadden een stacaravan, prima! Wel helemaal achterin, kinderen hadden verder niks te doen daar. Moesten helemaal naar voren. Animatie spreekt enkel Frans, receptie spreekt Engels verder met handen en voeten kom je er uit.

Bereik voor internet waardeloos maar de wifi echt wat een verschrikking! Geen enkel wifi op de hele camping.
Laatste week hadden we regen, moesten we naar een dorp toe om op internet te kunnen om het weer te volgen en activiteiten op te zoeken.
Veel vaste sta plekken voor een mobile home, maken ze heel veel reclame voor. Jammer!
Al met al prima, maar niet voor herhaling vatbaar

Ruimte voor verbetering
Door Fam. van Erp
op 19-08-2026

We hadden een premium staplek met privé-sanitair geboekt. Onze plek was idd zeer ruiim (150 m2). Niet alle velden met sanitair waren daarin overigens gelijk . Terrein loopt schuin en grond is zeer hard en ongelijk. Voorzieningen zijn minimaal maar in de omgeving zitten o.a. grote supermarkten. Grootste ergernissen waren Wifi / slecht internet ontvangst op het terrein en het te klein zwembad. Animatie is vooral gericht op kleine kinderen. We zijn de laatste jaren vaker bij Yellow Village verbleven. Al deze parken waren mooi aangelegd met prima faciliteiten met vriendelijk personeel. Wat ons betreft voldoet deze camping daar momenteel niet aan.

Camping niet meer gericht op kampeerders
Door Roovers op 15-08-2026

Kampeergedeelte lijkt steeds kleiner te worden. 5 jaar geleden op deze camping geweest, toen waren er meer kampeerplekken.
Sanitair is in die jaren niets veranderd, toen al vies en verouderd. Er wordt schoongemaakt, maar het blijft smerig, wc’s om de haverklap verstopt. Niet meer van deze tijd.

Nieuw, fijn zwembad. Wel zoeken naar bedjes op drukke hoogseizoen dagen.

Mooie omgeving, geen internet
Door Elsbeth
op 05-08-2026

Mooie omgeving in de baai van Somme. Het kanoën in Saint Valery is een echte aanrader, evenals het (vogel)natuurpark en het pretpark Bagatelle.

Wij zaten in een premium huisje, waar de wifi connectie niet werkte. We waren niet de enige met dit probleem. Het netwerk kon helemaal niet gevonden worden. We hebben dit de eerste paar dagen dagelijks bij de receptie gemeld, maar er gebeurde helemaal niets. Houd er dus rekening mee dat je hier geen internet hebt, ook geen regulier internet.

Verwachting was 5-sterren, en niet maar 3.
Door Familie W.
op 04-08-2026

We zijn met ons gezin van 4 eind juli een week naar deze camping geweest. We hadden een ruime, mooie schaduwrijke plek voor onze vouwwagen (er waren ook plekken zonder schaduw). Het sanitair was niet 5-sterren waardig. De schoonmaak kwam meerdere keren per dag schoonmaken, maar de hygiëne liet te wensen over. Ook waren er meerdere toiletten standaard dicht (vermoedelijk defect).
Het zwembad was klein, en je kon de bodem niet goed zien door het troebele water. Bij de receptie zou de ontvangst vriendelijker kunnen. In de reglementen staat dat het om 23.00uur stil moet zijn, maar daar wordt niet op gehandhaafd.

We zijn op meerdere Yelloh Village campings geweest, deze viel tegen en was volgens ons geen 5-sterren waard.

Fantastisch!
Door Fam Verstraaten
op 04-08-2026

Mooie ruime camping met zeer prettige en schone verblijven. Wij verbleven 2 weken in een 6 persoons Santorini stacaravan, van alle gemakken en luxe voorzien en zeer ruime veranda. Ruim voldoende animatie voor zowel de jongere als oudere kinderen. Net nieuw schoon en ruim verwarmd zwempark met ook binnenbad. Uitstekende service; een kinderbed verwijderen en zelfs een in een half uurtje geregelde oprijhelling voor onze jongste in rolstoel was geen enkel probleem, echt super!