Deze accommodatie heeft een score van 8
Adresgegevens | 108 avenue de la Faye, 85270 |
Les Chouans
Kleinschalige camping met ruime plekken. Leuk dat de staanplaatsen afgewisseld worden door huuraccommodaties. Toiletgebouw prima en wordt regelmatig schoongemaakt. Zwembad echt super! Leuk restaurant/ snackbar met lekkere gerechtjes. Elke ochtend vers stokbrood en croissants in het supermarktje op de camping. Strand dichtbij maar niet op loopafstand. Wij hadden de hond mee, alleen een gedeelte van het strand bij les Mouettes (ca. 4 km verderop bij de SuperU) mag de hond de hele dag op het strand zijn.
Heerlijke niet zo’n grote camping.
Het zwembad was heerlijk, genoeg ligbedjes, lekker water, mooie glijbanen en belangrijk voor onze zonen de heren mogen een zwemshort aan.
Er is wel een badmeester aanwezig maar er staat duidelijk aangegeven dat zwemmen op eigen risico is en dat er ook niet echt wordt opgelet.
Wat ze wel deden was tussen de middag iedereen het water uithalen en je moest op je bedje gaan zitten waar geen mensen zaten werden de handdoeken eraf gehaald en konden wanneer de mensen terug waren van het lunchen weer bij de badmeester ophalen.
In de omgeving is genoeg te doen voor jong en oud en er zijn veel strandjes waar je gratis kan parkeren.
Animatie is volledig in het Frans ook voor de kinderen en er wordt ook geen moeite gedaan om de niet Franse kinderen erbij te betrekken.
Vers stokbrood croissantjes en chocolade broodjes kunnen elke dag gekocht worden in het winkeltje.