Laagsteprijsgarantie

1 Route de la Mer , 84340

Capfun La Loubine

8.8
FantastischScore uit 5 reviews

Genoten op deze prachtige camping.
Door Alice op 29-07-2025

Wij vonden deze camping heerlijk. Het was heel gemoedelijk en fijn. Het zwembad was heerlijk. Genoeg ligbedjes en goede temperatuur qua water. Veel Frans (logisch) maar ook wel Nederlandse gezinnen. Onze kids hadden een leuk groepje en zaten veel in de pannakooi , speeltuin en speelden jachtseizoen. De camping is verdeeld in 2 gedeeltes. Gedeelte loubine is levendig en het sauvaterre gedeelte is wat rustiger. Het sauvaterre gedeelte heeft ook een pannakooi en een zwembad. Het word afgescheiden door een weg. Er is inderdaad animatie en shows maar rond 23uur werd het rustig en hoorde je af en toe nog wel wat jeugd maar niet hinderlijk. Wij zaten in een mobile home langs doorgaande weg. Dit geeft wel geluid maar ook vonden wij dit niet hinderlijk. Ook zit je met 10 minuutjes bij verschillende prachtige stranden. Het plaatsje sables d olonne was super gezellig. Boulevard langs het strand met verschillende restaurants en winkeltjes.

Heerlijke vakantie gehad!
Door TB op 12-08-2024

Wat een heerlijke camping! 2 campings samengevoegd tot 1 grote capfun camping. In het midden een soort doorgaande weg met een zebrapad. Mooie zwembaden en glijbanen!
Onze kids van 11 en 14 hebben zich super vermaakt! Ze hadden een leuke groep met Franse, Duitse en Nederlandse jongeren. Hiermee hingen ze 's avonds bij de tafeltennis- en voetbalplek en deden ze af en toe mee met de animatie geschikt voor hun leeftijd (silent disco, schuimparty). De animatie is idd vooral in het Frans.
Op de camping kon je een prima hapje eten bij 1 van de 2 restaurants.
Ons huisje was netjes en schoon!
Het personeel was altijd vriendelijk en behulpzaam. Ze spraken vooral Frans maar deden hun best om Engels te spreken.
Ook op de camping zaten vooral Fransen, maar Nederlanders wisten de camping ook te vinden!
Les Sables d'Olonne is een hele leuke badplaats! Mooie stranden, leuke boulevard en gezellige winkelstraatjes.

Heerlijke vakantieplek!
Door Tamara op 07-08-2024

Wat een heerlijke camping! Er zijn meerdere zwembaden met mooie glijbanen, ook voor grote kids. Heel schoon! Er zijn 2 restaurants op de camping, die prima zijn voor een lekker (simpel) hapje eten! De bar en het terras grenzen aan het zwembad, je kunt ook binnen zitten en kunt je daar vermaken met b.v darten of poolen.
Het personeel is vriendelijk en doet z'n best om Engels te spreken.
Het klopt dat er veel Fransen zijn, maar de Nederlanders weten de camping ook te vinden!
De camping bestaat uit 2 delen, samengevoegd tot 1 grote capfun camping. In het midden is een soort doorgaande weg met een zebrapad.
Onze kids van 11 en 14 hebben zich hier top vermaakt! Ze hadden al snel contact met Nederlandse, maar ook Duitse en Franse leeftijdsgenoten. Er was 's avonds vaak iets te doen voor ze, maar ze hingen ook graag bij de voetbal en tafeltennisplek.
De omgeving is mooi! Het stadje heeft een mooie boulevard en leuke winkelstraatjes!

Redelijk, met name door de 99% Fransen
Door Bert op 28-08-2023

-/- Mobil home: gedateerd, wel alles aanwezig. Dekens niet schoon. Geen waterkoker. Koffiezet apparaat moet ontkalkt worden. 99% Fransen, waardoor animatie niet te volgen, restaurant matig, wel lekker biertje en helaas muggen, muggen en nog eens muggen....
+/+ Bakker: heerlijk brood en croissants, zwembaden top, personeel zeer vriendelijk, strand (wel 2km lopen of rijden)

Valt tegen
Door Dominique op 21-07-2023

Zwembaden met glijbanen zijn leuk maar niet zo hygiënisch. Men spreekt alleen Frans zelfs vrijwel geen Engels. Geen info over openingstijden, faciliteiten, hoe alles werkt en de omgeving. Als je geen Frans spreekt kom je hier nergens uit. Wifi bij het huisje betekend voor 1 persoon ipv voor alle 5 dat is echt bizar bij wijze van uitzondering kregen we n 2e code voor n 2e persoon. Slechts 1 sleutel voor een 6 persoons huisje. Raoul Top Presta caravan zelf is wel fijn en ruim. Animatie is er maar alleen in het Frans en erg kinderlijk in n tent s avonds, dat mag geen show genoemd worden. Eetgelegeheden hebben een beperkte kaart. Supermarkt stelt niks voor dus voor boodschappen moet je buiten het park zijn.