Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.3

Over Yelloh! Village Le Jard

"Over Yelloh! Village Le Jard Ideaal gelegen in La Tranche-sur-Mer, in de Vendée, op slechts 700 meter van de Atlantische Oceaan, is Yelloh! Village Le Jard een waar toevluchtsoord voor vakantie met het gezin of vrienden. Deze viersterrencamping ligt in een groot parklandschap en biedt een perfecte balans tussen ontspanning, recreatie en natuur. Vlakbij de stranden en het stadscentrum, biedt het een ideale omgeving om te ontspannen en te genieten van tal van activiteiten. Locatie en omgeving De camping Le Jard bevindt zich in het charmante badplaatsje La Tranche-sur-Mer, dat bekend staat om zijn lange zandstranden en mild klimaat. Natuurliefhebbers zullen de nabijheid van het Marais Poitevin, natuurreservaten en fietspaden die langs de Vendée-kust slingeren, waarderen. Te voet of per fiets kunt u eenvoudig het stadscentrum bereiken met zijn markten, winkels en gezellige sfeer. Er zijn ook tal van nautische activiteiten beschikbaar: surfen, paddleboarden, zeilen, enzovoort. Faciliteiten en sfeer Yelloh! Village Le Jard beschikt over een groot waterpark met een overdekt en verwarmd zwembad, een buitenzwembad met glijbanen en een peuterbad voor de kleinsten. Kinderen kunnen genieten van clubs die zijn aangepast aan hun leeftijd, speeltuinen, en handmatige of sportieve activiteiten, terwijl ouders zich kunnen ontspannen of deelnemen aan de activiteiten overdag en 's avonds. In het hoogseizoen zorgen shows en thematische avonden voor extra plezier op de camping. Qua faciliteiten is alles ontworpen om het verblijf zo gemakkelijk mogelijk te maken: een restaurant met smakelijke gerechten, een pizzeria, een gezellige bar, een supermarkt voor dagelijkse boodschappen, en een fietsverhuurservice. De camping Yelloh! Village Le Jard is het ideale vertrekpunt om de Vendée te ontdekken, met zijn stranden, ongerepte natuur en culturele rijkdom."

Vakantiegangers genieten van de gezellige sfeer op camping du jard, met een sprankelend zwembad en leuke activiteiten voor groot en klein. Het is fijn dat alles netjes en schoon is, met veel privacy in de huisjes aan de vijver of de rustige omgeving. De veranda’s en zwembaden zorgen voor ontspannen dagen, al is het strand op loopafstand perfect voor zon, zee en zandkastelen. De animatie is levendig en vrolijk, wat zeker bijdraagt aan de vakantiebeleving. Fietsverhuur en gezellige marktjes maken de dagen af. Ook de sfeer in de avond met bijvoorbeeld silent disco’s blijft in je geheugen hangen. Ondanks de warmte geeft alles een gevoel van vrijheid en plezier, en dat vergeet je niet snel.

• BBQ toegestaan

Facebook, Instagram

Yelloh! Village Le Jard

8.3
FantastischScore uit 16 reviews

Mooie camping voor jong en iets oudere kinderen.
Door Richard van der Pas
op 14-08-2026

Het is een nette camping met een mooi zwembad met veel glijbanen. De animatie is prima. Elke dag worden er leuke activiteiten georganiseerd voor groot en klein. Ook voor de ouders is er in de avond een leuk programma. De accommodatie waar wij in verbleven was oké. Ruimte was voldoende en er was genoeg bestek en andere benodigdheden om te eten en te koken. Wat ons alleen erg tegen viel was ons bed. Dat was erg hard en we hebben er nog rugpijn van. Ook het kussen was er ligt( je kan het bijna geen kussen noemen zwaar eerder een lapje stof met een paar veren. Als je de ruimte hebt neem je eigen kunnen mee. Ook het laken wat om je bed gaat is waardeloos. Elke nacht gaat deze los en loop je weer te klooien. De veranda was ruim maar let op voor splinters. Daar hebben wij er nogal een aantal van in onze voeten gekregen. De camping is zeer kindvriendelijk je kan er fietsen huren. Moet wel zeggen dat die aan de prijs zijn maar het is wel handig

Fijne camping!
Door Danielle
op 07-08-2026

We hebben een fijne vakantie gehad op camping du jard. Huisje was schoon en netjes. We hadden een huisje aan de vijver dus hadden mooi uitzicht en genoeg privacy.
Faciliteiten op de camping zijn ook goed. Zwembad is leuk voor zowel jong als de wat oudere kinderen.
Afstand naar het strand is prima te lopen.
We hebben eigenlijk geen negatieve punten wb de camping.
Omgeving is wel wat saai, voor een leuke stad ben je zo een uur aan het rijden.

Aanrader met werkpuntjes
Door Christophe
op 30-07-2026

Wij verbleven in een Bahia+ cottage en hadden een heel fijne vakantie. De camping is proper, netjes onderhouden en heeft een gezellige zuiderse sfeer. Onze cottage was ruim, schoon en de airco werkte uitstekend. Het zwembad was proper en er waren voldoende ligbedden, al vonden we het wat klein en druk op warme namiddagen. Het restaurant was lekker met vriendelijke bediening en de winkel had heerlijke croissants en chocoladekoeken. De animatie was leuk, het personeel vriendelijk. Er is een padelterrein. Minpunten waren de verouderde gameroom en het beperkte broodaanbod in de winkel. Grootste ergernis was de wifi. 1 code gratis, 3 andere moeten bijbetalen. Streamen, Tiktok, Youtube,enz was onmogelijk. Als je iets betalend maakt verwacht ik wel dat het werkt. Alleen 's morgens en 's nachts was het redelijk maar dan nog niet ok. De omgeving is mooi, met leuke marktjes, zandstranden, La Tranche-sur-Mer, La Rochelle en Pointe du Payré.

Aanrader met werkpuntjes-b5c42953-3c26-4919-95d8-df21a3f8719eAanrader met werkpuntjes-3889df6a-5329-4ab4-9db7-e5f11f80fb24Aanrader met werkpuntjes-318864e5-30fc-4284-b74d-3bcd442c815f
Mooie grote camping.
Door Oordjes op 26-07-2026

Camping is goed. Animatie doet erg zijn best. Fantastisch zwembad. Omgeving weinig te doen
Dichtbij zee maar op rijafstand zijn betere strandjes die wat minder zanderig zijn.
-punt de bedden zijn erg hard.
En alles piept en kraakt in het huisje maar daar hadden wij niet zoveel hinder van.

Heerlijke vakantie in Frankrijk
Door Lucia
op 13-07-2026

Toen we aankwamen werden we hartelijk ontvangen! Iedereen super vriendelijk. Personeel: ++
-Huisje, alles aanwezig en schoon. Jacuzzi was heerlijk. Ook werd deze iedere dag gecontroleerd. Top! Wel grote afstand naar het zwembad. Naar het strand was in 40 graden bijna niet te lopen. Bedden slecht! Matrassen veel te hard en als 1 omdraait gaat het hele bed heen en weer. Huisje 631 veel privacy, top! Huisje: +
-Camping goed aangelegd/onderhouden, mooi zwembad, wel druk. Leuke sfeer in de avond ook gezellige activiteiten. Super leuke silent disco. Camping: +
-Strand was mooi. Iets verder rijden (15 min.) nog mooier strand en veel meer golven met grote parkeerplaats, les Conches. Strand ++
-Stadje la Rochelle aanrader. Avondmarkt la Tranche sur Mer ook erg leuk. Verder niet erg veel te doen in de omgeving.
-Zwembad, erg druk in het hoogseizoen. Wel netjes en veel ligbedden. Wild river is erg leuk. De vloeren en muren zijn van kleine steentje

Heerlijke vakantie in Frankrijk-41319f19-40d9-42f5-b475-a7546a47bbffHeerlijke vakantie in Frankrijk-7a6773eb-949f-44fa-b4f9-aff9ef37608f
Fantastische sfeervolle camping
Door Ralf
op 30-07-2025

Wij gaan vaker naar de Vendee en dit is één van de fijnere campings waar wij verbleven hebben. Een prachtig zwembad met voldoende ligbedden, het strand op 10 minuten lopen en een topaccommodatie (Bahia 3 slk). Ligging goed met een grote supermarkt (Super U) op 5 min rijden. Het fijnste strand is voor ons Les Conches op 10 min rijden. Omdat dit een surfspot is vind je hier ook de beste golven. Wij verbleven in een nieuwere stacaravan met een ruime deels overdekte veranda en van alle gemakken voorzien (o.a. vaatwasser). 's Ochtends en 's avonds waren wij vaak bij de bar te vinden, waar een leuke sfeer hangt en een topteam (zowel bar/bediening als animatie) hard werkt om het iedereen naar de zin te maken. In de omgeving zijn plaatsen als La Rochelle en les Sables d'Olonnes echte aanraders (uurtje rijden). Tip: zoek welk van tevoren even uit waar je het beste kunt parkeren.