Laagsteprijsgarantie

52 hameau Saint-Léger, 14740

Château de Martragny

5.5
MatigScore uit 8 reviews

Mooie plek maar geen nachtrust
Door Marie op 16-08-2024

Als je elke ochtend vroeg wakker gemaakt wilt worden tijdens je vakantie en ongeveer elke dag aan minstens één kant wel een nieuwe buur wilt, maar wél in een mooie omgeving dan moet je hier zijn. Het ziet er prachtig uit maar de manier waarop ze de camping hebben ingedeeld is heel typisch. Wij komen hier nooit maar dan ook nooit meer!

Prachtige sfeervolle camping
Door Barbara op 31-08-2023

Prachtige camping. Ruim opgezet, groen, afwisselend, ruime plekken.
Oude toiletgebouwen gedateerd, maar schoon en ruim. Hoofdgebouw modern en ruim, goed heet water, genoeg haakjes. Water uit de kraan goed drinkbaar.
Mooi zwembad, groot genoeg en diep, verwarmd, licht zout.
Vriendelijk personeel. Fijne campwinkel, ruim assortiment en brood hele dag verkrijgbaar.
Internationaal publiek, diverse samenstellingen. Viel ons op dat veel kortverblijf is, redelijk wat doorstroom.
Prima restaurant, lekker gegeten, vriendelijk personeel. Helaas pas 17u open gaan, overdag wat drinken is helaas niet mogelijk.
Wifi rond receptie en restaurant.
Grote doorgaande weg ligt dichtbij, geen overlast. We hebben windkracht 5 meegemaakt, wel wat wind gevoeld, maar hagen houden veel tegen.
Tips omgeving: Bayeux, Honfleur, Tourville sur Mer, Sainte Mere Eglise, route Saint Marie du Mont via Utah Beach naar Saint Vaast la Hougue. Naast alle WOII dingen.

Leuke camping
Door M.W. op 20-08-2023

Wij stonden aan de oprijlaan. Grote plekken, maar sanitair daar is echt verouderd en lijkt ondanks het schoonmaken niet fris. Nauwelijks watertappunten, geen verlichting. Ook in het nieuwe sanitairgebouw is er soms heel weinig water om te douchen. Wat ons betreft is de hoge prijs niet in verhouding met de faciliteiten.

Prima camping!
Door Jo op 25-07-2023

Prachtige camping met grote plaatsen. Erg netjes onderhouden. Een minpuntje zijn de douches. Te warm of weinig tot geen water. Door drukte lijkt de camping te vol. Ook omdat overal auto,s mogen staan. Zeer vriendelijk personeel !

Prima!
Door Fam. Denayere op 13-07-2023

20 jaar geleden waren wij met kinderen ook al eens hier. Nu bijna voorbij gereden omdat bij ingang geen bord vlag oid staat dat er een camping is. Plekken prachtig. Restaurant goed. WiFi als je het juiste ticket vindt ook goed. Brood ach. Winkeltje leuk. Sanitair prima. Prijs plaats eigenlijk te duur voor totaal zeker begin juli voor hoogseizoen.

Erg fijne camping
Door Jeroen op 10-08-2022

Heerlijke camping! Prima zwembad en leuke visvijver. De brasserie en het winkeltje zijn prima en compleet. Ruime plekken (we stonden aan de laan naar t kasteel toe en denken dat dit de beste plaatsen zijn, wel een wat verouderd sanitair blok in dit deel). In de avond wordt er gevoetbald door de kinderen (die van ons 11 en 13 jaar) en overdag lekker op pad naar de stranden en bezienswaardigheden. Mooi mix van Nederlanders (grootste deel) Engelsen en wat Fransen.