Laagsteprijsgarantie

Topcamping/ jachthonden minder
Door Martinus Moraira
Zoover Ontdekker
op 15-09-2025

Wij kamperen al bijna 50 jaar, maar weinig campings gehad waar het zo perfect geregeld is.
Bij aankomst voel je je gelijk thuis, overal is overnagedacht, aankleding met leuke zitjes, perfecte gestyleerde plekjes , leuke Franse kleurtjes, gezellig barretje, waar ze het allerlekkerste witbier vanaf de tap verkopen, heerlijk, top.
Lokatie aan de lot is super mooi, afwas gelegenheid voorzien was wasteiltjes en zelfs afwas flessen met sponjes staan er volop ( nooit eerder mee gemaakt).
Een zwembad zo groot, dat je denkt het is een wedstrijd bad.
Echter, en nu komt het;
aan de overkant van het water de lot zit een hondenkennel met jachthonden, wel 24 stuks, die s,morge
ns om 05.30 u los worden gelaten en allemaal erg lang gaan blaffen, en je niet meer kan slapen.
Zelfs de burgemeester kan niets doen aan dit probleem met de eigenaar ( hork van een man), van de jachthonden.
Erg jammer als je met een tent staat!

Een pareltje!
Door Familie Muller op 12-08-2025

Wat een pareltje! Wat een heerlijke camping is dit. Wij zaten op een ruime plek direct aan de Lot. We konden heerlijk zwemmen/varen in de Lot en ook het zwembad voldeed prima. Wat deze camping echt geweldig maakte was het team dat de camping runt. Er heerst een fijne sfeer waarin heel veel mogelijk is. Iedere avond is het mogelijk om mee te eten met de plat du jour (of pizza/patat). Onze dochters van 11 en bijna 14 hebben zich ook heel goed vermaakt. Er is eigenlijk steeds een leuke groep tieners die het samen gezellig maken en daar ook op een leuke manier de gelegenheid voor krijgen. Er is het een en ander aan animatie, geen standaard programma maar echt een leuk programma (weerwolven, 2x per week een feestje in het zwembad voor jong en oud of een gezellige muziekavond aan de rivier). Het is van alles wat en voor iedereen wat en daardoor juist heel leuk!

Mooie camping in een rustige omgeving.
Door M. op 05-08-2024

We hebben een heerlijke vakantie gehad op deze camping. Fijn ontvangst door de eigenaren, mooie ruime plek en de Lot is heerlijk. De animatie was leuk, onze kinderen hebben meegedaan aan de poolparty. Het sanitair is prima. Op deze camping is het gezellig, je kunt er terecht voor een hapje en een drankje. De omgeving is mooi, leuke marktjes en niet erg druk. Aanrader!

Heerlijk verblijf in 6p-safaritent met gezin.
Door Gezin, 3 kids op 13-08-2023

Wij hebben, met onze drie kinderen van 9-11-13 jaar, twee heerlijke weken gehad in de 6-persoons safaritent. De jongens hebben genoten van het zwembad, de leuke activiteiten met animatietopper Hidde en de sfeer op de camping. Wij ook! Wat een charmante plek! Het team is uiterst gastvrij, vriendelijk, denkt mee. We voelden ons enorm thuis. In de tent was alles aanwezig wat we nodig hadden, zelfs een ventilator. De bedden waren prima en eigen sanitair vonden wij prettig (camping heeft overigens twee superschone, goed verzorgde sanitairgebouwen). We hebben mooie uitjes gemaakt naar Chateau de Bonaguil, de markten van Montcuq en Cahors en het geweldige grottencomplex Gouffre de Padirac. Het meest genoten hebben we van de koffies van Tessa, het zalige uiteten gaan op de camping (zo lekker) en de enorme gastvrijheid van het hele team. Dit is een camping waar charme de boventoon voert. Rosalie, Rutger, Walter, Tessa, Emilie, Hidde bedankt!

Gezellige camping
Door Saskia Smit op 12-08-2023

Wij zijn dit jaar voor het eerst op een camping geweest met onze 2 puber dochters van 16 en 13 jaar. Wij verbleven twee weken in een chalet, dit was klein maar voor ons helemaal perfect. Je leeft tenslotte toch de hele dag buiten.
Onze oudste dochter heeft veel vrienden gemaakt met wie ze aan het zwembad hing en tot laat in de poolbar aan het poolen was. Hidde, Sanne en Hadas waren dit jaar van de animatie. De kleinere kinderen liepen met hun weg. Elk dag was er een leuke activiteit voor ze. Toen wij aankwamen was er een modeshow georganiseerd door kinderen en deed Rosalie (Eigenaresse) in haar glitterjurk en hakjes ook mee. Vervolgens bracht ze ons in haar glitterjurk naar ons chalet. De eigenaren staan overal voor open, zo hebben de pubers leuke activiteiten mogen organiseren. De live muziek bij de rivier en de jam sessie in de poolbar waren hoogtepunten. Wij komen volgend jaar zeker terug.

heerlijke vakantie gehad
Door van der Waarden op 19-07-2023

Onze ervaring op le Clos de Bouyssac zijn zeer positief i.t.t. enkele reviews van vorig jaar. Vooral de opmerkingen over de instelling en betrokkenheid van de eigenaar(en) heeft ons zeer verbaasd. Wij troffen zeer gemotiveerde, vriendelijke, hulpvaardige en gastvrije eigenaren aan voor wie geen moeite teveel was, zeer toegankelijk waren en direct acteerden op gebreken of kapotte installaties.
Over de sfeervolle camping zelf niets dan lof: prachtige ruime en goed beschaduwde plaatsen aan de rivier. Het hoofdtoiletgebouw modern ingericht(contact vrij doortrekken) en werd goed schoon gehouden. Naar ik vernam stonden er nog aanpassingen op het programma.
Verder was er een gezellige bar, restaurant/terras met heerlijke maaltijden verzorgd door de lieftallige Tessa en opgediend door gastvrije (mede) eigenaar Rutger.
De hele crew heeft onze 14 daagse verblijf tot een heerlijke vakantie gemaakt, waarvoor dank.