Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.8

Over Camping le Ch'Timi

Gelegen aan de rivier de Lot bij Touzac ligt Camping Le Ch’Timi. Het zwembad is eenvoudig evenals het restaurant, maar er is voor ieder wat wils. Via een steile trap kom je bij de rivier, en ‘s avonds vindt hier ook de disco plaats. Bezoek het bijzondere bedevaartsoord Rocamadour of vink zoveel mogelijk kastelen af in de omgeving.

Je voelt meteen dat deze camping een plek is waar vakantiegangers zich thuis voelen. De gezellige sfeer en het kleinschalige karakter zorgen dat je snel vriendjes maakt en lekker zelfstandig kunt rondlopen. De kinderen genieten van het eenvoudige zwembad, de leuke animatie en de georganiseerde activiteiten zoals ruilspel en thema-maaltijden in het restaurant. De eigenaren zijn betrokken en maken dat je je direct welkom voelt. Het eten is regelmatig verrassend lekker en het terras is perfect voor ontspannen avonden. Ook de rust is voelbaar, echt even ontsnappen aan de drukte. Het lijkt wel alsof je hier altijd weer terug wilt komen; de herinneringen blijven lang nazinderen.

• BBQ toegestaan

Een hele fijne plek!
Door Miranda
Zoover Ontdekker
op 08-08-2026

Wat een heerlijke vakantie hebben wij hier gehad. De sfeer is erg gemoedelijk. Er zijn veel vaste gasten, maar wij hebben ons vanaf dag één welkom gevoeld. Het is erg kleinschalig waardoor de kinderen snel vriendjes hebben en zelfstandig over de hele camping kunnen spelen. Er worden leuke dingen voor de kinderen georganiseerd, geen overdaad maar gewoon goed.
Het zwembad is simpel, maar heerlijk om af te koelen tijdens warme dagen. Restaurant voor op de camping kun je lekker eten.
Het allerbelangrijkste: de kinderen (11 en 7 jaar) hebben een fantastische tijd gehad en willen graag nog een keer naar le Ch’timi.

Top camping
Door Roland op 02-10-2025

Super familie die de camping runnen, ze lopen hele seizoen hun benen uit hun lijf voor de gasten.
Heerlijk eten in het restaurant/terras.
Zeer kindvriendelijk
Mooi onderhouden camping.
Zeer schoon sanitair.

Het voelt als thuiskomen
Door Marije op 02-10-2025

Het voelde als thuis komen. Wat een heerlijke camping. Behulpzame eigenaren die er alles aan doen om je snel thuis te laten voelen. Een zeer gemoedelijke sfeer met de campinggasten onderling. Er staan wel vaste gasten maar ook die proberen je meteen welkom te laten voelen. Binnen no time wisten de medewerkers dat de kinderen bij ons hoorde. Waardoor ze vrij makkelijk 6 en 8 zelf over de camping konden en drinken konden bestellen of een ijsje konden halen.
Ze hadden al snel vriendjes en over en weer konden op plekken gespeeld worden.
Er kan uitstekend gevist worden, bij de grote supermarche of de action in de buurt hengels en aas te koop.
Een prima zwembad zonder glijbaan waardoor kinderen zelf tot spel komen.
Leuke animatie voor de kinderen. Zoals ruilspel, weerwolven.
Het restaurant is uitzonderlijk goed en je kan mee doen aan de thema maaltijd 1 x per week.
Ook leuke activiteiten voor het hele gezin voor bij het restaurant.

Fijn "thuis komen"
Door Schotpoort op 30-09-2025

Wat een heerlijke camping!! Je voelt je direct thuis op deze gezellige camping.
Het eten in het restaurant is heerlijk en regelmatig een gezamenlijke maaltijd.
We komen voor de rust en dat kun je op deze camping absoluut vinden.

Fijne, kleinschalige camping
Door Esther op 08-08-2025

Hele fijne vakantie hier gehad. De eigenaren zijn heel aardig en betrokken. Verrassend lekker gegeten in het restaurant. Het was niet druk toen wij er waren, maar toch werden er leuke dingen (zonder dat het erg hysterisch was) georganiseerd door de Kidsclub. Hierdoor hadden wij als ouders ook écht vakantie. Wel veel vaste gasten, maar dit hebben wij niet als hinderlijk ervaren.

Prima
Door Eric op 24-07-2025

Wij verbleven twee weken op deze camping. Het betreft een kleine, familie camping waarbij veel vaste gasten als familie Corleone het restaurant domineerde. Vele ouders letten niet op hun kinderen, wat resulteerde tot veel geschreeuw van 16-jarige na twaalfen; het tokkie gehalte was zeer hoog.
Tijdens ons verblijf in het hoogseizoen was de camping bijna leeg. Onze kinderen hadden dan ook weinig aanspraak van leeftijdsgenoten.
Op hygiene vind ik de camping goed scoren. De toiletten, eveneens de douches waren zeer schoon.
Kortom: prima camping als je op doorreis bent.