Camping Sites et Paysages Au Clos de la Chaume

We hebben de beste aanbieders voor Camping Sites et Paysages Au Clos de la Chaume voor je op een rij gezet:
Over Camping Sites et Paysages Au Clos de la Chaume
Kom tot rust op Camping Sites et Paysages Au Clos de la Chaume in Frankrijk. Het kleine, met glas overdekte zwembad is heerlijk om even af te koelen De vriendelijke eigenaren schieten meteen te hulp wanneer nodig. Eens per week is er een pizzawagen en een spelletjesavond met oud-Franse spelletjes. In het bos achter de camping kan er fijn met de hond gelopen worden.
Op deze camping genieten vakantiegangers vooral van de gemoedelijke sfeer en de prachtige, natuurrijke omgeving waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen aan het beekje. De ruime plekken, uitstekende speelgelegenheden zoals een trampoline, tafeltennis en een mini speeltuintje, samen met het fijne zwembad, worden zeer gewaardeerd. Ook het organiseren van activiteiten zoals een pingpong-toernooi, wijnproeverij en een circus draagt bij aan een onvergetelijk verblijf. De behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel maken de ervaring compleet. Met faciliteiten om verse croissants, baguettes en ijsjes te halen, biedt de camping een heerlijk verblijf midden in de natuur.
- € 86
Camping Ramstein Plage
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 166
Flower Camping La Sténiole
- € 100
Camping Le Brabois
- € 160
Camping les Nids du Lac
- € 250
Camping Seasonova De Vittel
Camping Domaine des Messires (Glamping)
CampingPorte des Vosges
Camping- € 342
Camping Les Bouleaux
Wasmachine
Adresgegevens | 671, Rue d'Alsace, 88430 |
Camping Sites et Paysages Au Clos de la Chaume
Een hele fijne gemoedelijke camping aan een prachtig beekje waar kinderen heel leuk kunnen spelen. Fijne ruime plekken, voldoende sanitair en sanitair is prima schoon (douches niet altijd warm en soms te warm). Fijn zwembad, hele behulpzame en vriendelijke eigenaren (en personeel). Prima speelgelegenheden voor kinderen (game room, trampoline, tafeltennis, mini speeltuintje), maar voor wat oudere kinderen niet heel veel te doen. Mooie omgeving (watervallen, dorpjes, wandelingen, etc.), worden activiteiten georganiseerd en je kan brood en ijsjes e.d. kopen bij de receptie.
De camping ligt in een mooie omgeving. Er is veel te doen, o.a. wandelen naar de Hohneck en de Grand Ballon. Ook kun je goed zwemmen in het meer van Gérardmer of van Xonrupt. Het sanitair was aan de matige kant. Het was te weinig voor het aantal gasten. En je had of met douchen of met afwassen koud/lauw water. De douchehokjes waren klein. Ook was de vloer altijd vies/nat, zelfs bij het droge weer wat wij hadden. Daarnaast was het best een eindje lopen naar het toiletgebouw. 's Avonds waren de paden stikdonker.
Op de camping werd genoeg georganiseerd zoals een circus(je), een wijnproeverij en een pingpongtoernooi (zijn we niet geweest). Qua eten was er op de camping op een aantal dagen een loket open waar je patat kon halen, er was een foodtruck met gebraden kip en een andere met pizza. Ook kon je elke ochtend verse croissants en baguettes halen bij de receptie, net als ijsjes. In Gérardmer waren gezellige restaurants.
De XL-plek was prachtig en ruim, we hebben er ruim 10 dagen heerlijk gestaan. Looptijd naar sanitair was helaas wel ver maar via leuk pad tussen de heggen dus dat maakte het enigszins goed. Personeel is super vriendelijk en behulpzaam en er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals pingpong-toernooi, pizza-truck, wijnproeverij, circus. Douches zijn helaas zeer slecht, wel schoon maar klein straaltje of te heet of koud. Zwembad is ook te klein en bijna geen plek om eromheen te zitten, nauwelijks schaduw. Maar voor onze zoon (8) prima. Al met al zeer gemoedelijke camping voor als je niet te veel luxe hoeft. Omgeving is fantastisch!

Camping Sites et Paysages Au Clos de la Chaume
Rustige camping, na 22.00 is het wel echt stil. Er is geen plattegrond beschikbaar vd camping, je kunt niet kiezen waar je wilt staan. We hadden een extra grote plaats geboekt, het toiletgebouw was best ver lopen. De auto's moeten bij de tent staan.
Sanitair vond ik niet super, wat weinig wc's voor de camping en persoonlijk hou ik niet van de douche in dezelfde ruimte als de wc. Aantal douches waren loeiheet en kon je niet stellen. Hygiëne wisselde wat, maar dat ligt niet altijd aan de schoonmaak, maar aan de campinggasten.
Ligging vd camping is prima, Lac Longemer en Col de la Schlucht zijn goed te bereiken vanaf de camping. Voor boodschappen moet je een dorp verderop zijn.
Super fijn dat er een zwembad is, voor kleintjes (6,4,1 jaar) prima. De overkapping houdt zonlicht tegen, wat een voordeel is maar qua akoestiek is het niet heel prettig als het zwembad vol is.
Campingeigenaren zijn heel vriendelijk!
We zijn hier 2 dagen geweest als tussenstop naar het zuiden. Hadden ook wel meer dagen mogen zijn. We stonden aan de beek, wat heerlijk is qua temperatuur en schaduw. We hadden dan ook echt hete dagen. De kinderen hadden direct campingvriendjes, die je makkelijk maakt op deze kleinschalige camping. Trampoline, sportveldje, tafeltennis, gameroom allemaal aanwezig. Net als een klein zwembad. Daar kan het wel vrij druk worden, wel is er voldoende ruimte omheen om te zitten. De campingstaff waren allen vriendelijk en behulpzaam. Mooie stukken met veel groen, achterop de camping wat minder begroeiing, als je schaduw wil dus wel rekening mee houden! De plekken aan de weg zijn wat gehorig. Ook leuke huuraccommodaties zoals safaritenten en caravans. Sanitair voldoet, niks bijzonders. Zeker geschikt voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 11. 2 geweldige bakkers in het dorp zelf ook! (15 min lopen, paar minuten met de auto).
Camping werd beschreven als dat het aan het bos lag maar dat is een smalle strook bomen aan 1 kant. Aan de andere kant ligt het aan een drukke weg. Met een beetje pech sta je daar en hoor je continu verkeer. Zwembad is te klein voor de grote van de Camping met te weinig stoelen. Gevaarlijk ook want het heeft nog een ouderwets afzuigsysteem op de bodem. Stacaravan was ouderwets met geen opbergruimte. Wij vonden geknipte nagels onder het bed van de vorige mensen. Dorpje is heel klein. Geen eten op de camping. Af en toe een foodtruck maar die vraagt contant geld.
Personeel was heel vriendelijk. Snachts groepen Fransen die tot in de nacht muziek luisterden buiten waar niks aan werd gedaan.