Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Route de Vendres, F-34350 |
Website | Capfun Lou Village |
Social media | Instagram, Facebook |
Capfun Lou Village
Veilige, schone, actieve vakantiepark.
Dichtbij strand (5/10 minuten lopen).
Fransen weten wel wat entertainment is. Elke avond een leuk programma voor jong en uit. Opvallend is hoe schoon het park is.
Boulevard Valras Plage is 10 minuten rijden met de auto. Via het strand wandelen 30 minuten. Wij hebben ons prima vermaakt!
In augustus zijn wij hier geweest met onze kinderen van 10 en 13. Een fantastische camping met heel veel activiteiten. We hadden een 4/6 persoons caravan die heel school en ruim was. De camping ligt heel centraal gelegen en er is veel te doen in de omgeving. Het zwembad is echt fantastisch met meerdere zwembaden en hele leuke glijbanen. Onze kids konden zich er heel goed vermaken. Wel zijn zwemshorts verboden en hier wordt ook heel streng op gecontroleerd. Het strand is op 5 min lopen. De supermarkt ligt op 10 min rijden met de auto. Op het park zit een winkel en heeft altijd genoeg brood. Zelf gingen wij naar het bakkertje naast de camping wat ongeveer 5/10 min wandelen is. Daar hebben ze ook volkorenbrood dat vonden wij fijn. Het enige nadeel voor ons was dat het in de omgeving echt heel druk is. Dit komt ook omdat er heel veel campings in de buurt zijn. Waar je ook heen gaat je staat altijd wel in de file. Wij komen zeker terug.