Over Camping Sandaya Blue Bayou
Slechts 450 m van het grote blauw met directe toegang tot het strand via een klein wandelpad, in het hart van een beschermd natuurgebied, welkom in Camping Sandaya Blue Bayou! Dit prachtige waterpark van 1300 m² biedt een verfrissende ervaring met verwarmde zwembaden, glijbanen en een kinderbad voor de jongsten. Met een gevarieerd animatieprogramma en gezellige avonden onder de sterren is er altijd iets te beleven voor de hele familie!
Locatie en omgeving
Camping Sandaya Blue Bayou ligt op een schitterende locatie, op slechts 450 meter van de Middellandse Zee. De camping is bereikbaar via een mooi wandelpad dat je in een handomdraai naar het lange zandstrand van Vendres leidt. De omgeving is ideaal voor natuurliefhebbers, met het beschermde natuurgebied om de hoek. Verken de lokale sights en cultuur of geniet van een dagje strand. Voor wie verder weg wil, zijn er ook diverse steden en bezienswaardigheden in de buurt goed bereikbaar.
Services en faciliteiten
Bij Camping Sandaya Blue Bayou zijn de faciliteiten een ware traktatie. Geniet van een uitgebreid waterpark met verschillende zwemzones voor een zorgeloos dagje uit met het gezin. Voor de gastronomische honger zijn er een restaurant, een snackbar en een supermarkt voor al je dagelijkse behoeften. De camping biedt ook leuke activiteiten voor kinderen in de clubs voor verschillende leeftijden, plus sportieve mogelijkheden voor de actieve vakantiegangers. Voor extra gemak kun je fietsen huren, gebruik maken van de Wifi en zijn er oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Een wasserette en huurservice voor bordspellen zijn ook beschikbaar. Alles wat je nodig hebt voor een perfect verblijf!
Camping Sandaya Blue Bayou biedt verschillende betaalmethoden aan. Het is handig om te weten dat de toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plaatse moeten worden voldaan. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers genieten van de mooie ligging, dichtbij strand en leuke activiteiten. Het zwembad is gezellig en je kunt er altijd een ligbed vinden, ideaal voor een ontspannen dagje zwemmen. De omgeving biedt verrassend veel te doen, met marktkraampjes en gezellige avondvoorstellingen. Voor lekker eten hoef je niet ver te zoeken; er zijn voldoende restaurants met uitzicht op zee. Het chalet is vaak schoon en fris, en dat geeft een fijne sfeer om te ontspannen. Sommige vinden de locatie perfect voor een zorgeloze vakantie vol zon en zee. Het lijkt alsof de camping een fijne plek is om herinneringen te maken, met een gezellige sfeer en mooie uitstapjes. De zon, het geluid van de zee en die heerlijke vakantiedagen zorgen dat je met een glimlach terugdenkt.
Fietsverhuur
Adresgegevens | Vendres Plage Ouest, 34350 |
Website | Camping Sandaya Blue Bayou |
Social media | Instagram, Facebook |
Camping Sandaya Blue Bayou
Wij zaten in een 4-persoons chalet. Hij was heerlijk schoon. Het zwembad is leuk voor kinderen en we hebben altijd een ligbed kunnen scoren, ongeacht het tijdstip waarop we gingen zwemmen. Het stand is op loopafstand. Aan het strand zijn geen restaurants o.i.d. Dagelijks zijn er leuke dingen te doen met in de avond leuke voorstellingen. Ook stonden er regelmatig een paar marktkraampjes op het pleintje.
Het winkeltje op het park is niet heel bijzonder, maar geeft 's morgens heerlijke baguettes.
Op 7 minuten rijden is de Aldi, Lidl en een enorme Carrefour te vinden en met 10 minuten ben je in Vendres. Daar zijn leuke restaurants met uitzicht op zee.
we kwamen aan de receptie zeer onvriendelijk. Hadden premium cottage geboekt. Plaats Eden Family plaats R. De cottage was smerig vuile gordijnen allemaal vuil op de muren. Vuile toiletbril dingen kapot echt ronduit smerig. De douche stonk naar chloor. Dat je dit durft te verhuren als premium. Terug naar de receptie ze konden niks doen. De verantwoordelijke van de camping was er niet. Volgende dag de verantwoordelijke gesproken gaf toe medewerker niet kon lachen en niet vriendelijk was. we zijn diezelfde dag nog vertrokken. Klacht ingediend bij Sandaya ze namen niet serieus. kreeg mail terug uw dossier is gesloten. krijgen 1 nacht op een camping in het voor of na seizoen.
Ik snap de negatieve reacties niet. Het is een goede camping. Personeel aan de receptie sprak zeer goed engels. We konden veel vroeger in de caravan dan voorzien. Meestal wel een ligbed vrij aan het zwembad. Handdoeken werden weggehaald door de redders als er niemand aanwezig was. Ook het eten op de camping was zeker in orde. We hadden stukken aan de caravan, na melding stonden er na een kwartier al iemand dit te herstellen. Deze camping is zeker voor herhaling vatbaar.
Vreselijke camping. We hadden een stacaravan gereserveerd, dat moet je echt niet doen. De caravans staan op nog geen meter van elkaar af. Je kan alles van je buren horen en zien, inclusief de wiet lucht van de buurman ruiken. Het zwembad is klein en verouderd. De scheuren zitten in de badrand en geen verf meer op de traprand van het zwembad. We hadden splinters in onze handen van de houte leuning van de trap. De wildwaterbaan glijdt niet. Verder is er geen stoel beschikbaar bij t zwembad, zo druk is het. De entertainment is alleen maar frans waardoor het voor onze kinderen niet leuk was om naar toe te gaan. Ook de shows zijn alleen maar in het frans. Als je ook maar iets probeert te vragen in het engels, begrijpen ze je niet goed. Het enige pluspunt is het strand. Je loopt er in 5 minuten naar toe, dat is echt top. Deze camping is geen 5 sterren waard en zou het iedereen afraden.
Bij aankomst werden we zeer onvriendelijk verwelkomd, plaats was nog bezet dus moesten maar ergens wachten buiten de camping want het parkeerterrein stond vol.
Na zelf even naar ons geboekte plekje te lopen, bleek de plek toch leeg,weer naar de receptie,mocht toch inchecken.
Op ons plekje aangekomen lag deze vol glasscherven, heeft een tijdje geduurd deze allen gevonden te hebben voordat het tapijt neergelegd kon worden.
De animatie doet geen moeite om ander talige vakantiegangers ergens bij te betrekken,alles draait hierom de Fransen, doen ook geen enkele moeite een andere taal te begrijpenen, je bent in Frankrijk... maar als je niet Frans bent tel je op deze camping niet mee.
Sanitair;douchen tussen de gekko's die over de muren lopen, ontlasting op de muren vd hokjes, al doen medewerkers zeker hun best dit schoon te houden.
En als laatste MUGGEN dag/nacht wordt je hier lekker gestoken ondanks de bekende sprays.
Voor ons nooit meer!
Aankomst 12-07-'24 op de camping met onze caravan. Eerst week was zwembad prima, 2de week zat zwembad overvol. Smiddags op een hete middag gooien ze het zwembad ineens dicht omdat er een chloorshot nodig was, iedereen moest het bad verlaten. We hadden o.a. deze camping gekozen voor het zwembad. Op de camping is het van smorgens 10:00 uur tot savonds 23:30 uur aan een stuk entertainment met zeer veel volume aan geluid. Na 23:30 uur was er nog zeer veel overlast van hangjeugd die een en andere genuttigd hadden met harde boemboxen. Helaas werd de kinderdouche in de toiletgebouw als hangplek gebruikt waar groepen jeugd zich ophielden, daarna stonk het erg naar urine in de douche, zeer vies.
S`morgens vroeg was er veel transport van vrachtwagens op de camping.
Zwembad is voor de rest super voor de kinderen, ook ligt de camping ideaal omdat het een kort stuk lopen is naar de zee. Wij gaan hier helaas niet meer terug!