Laagsteprijsgarantie
Yelloh! Village Le Sérignan Plage (Glamping) Top Banner Image
7.8
GoedScore uit

Yelloh! Village Le Sérignan Plage (Glamping)

Over Yelloh! Village Le Sérignan Plage (Glamping)

Op Camping Yelloh Village Le Sérignan Plage is de animatie voor iedereen. Tot aan middernacht worden er shows opgevoerd en de zwembaden met speelpark en waterglijbanen bieden voor elk wat wils. Kies je voor glamping of voor je eigen tent of caravan? De camping ligt direct aan het strand, maar een uitstapje naar Valras-Plage is ook een aanrader.

Je voelt meteen die vakantiekriebel zodra je op deze camping arriveert. Het is bijna alsof je je eigen kleine paradijs hebt gevonden, met alles binnen handbereik. Het grote zwembad met glijbanen en de waterspeeltuin zorgen voor eindeloos plezier, vooral in de zon. De camping grenst aan natuurgebied, perfect voor wandelingen en fietstochten. De broodjes van de bakker smaken vers en het centrum heeft leuke winkels, terwijl de sfeer altijd gezellig is. ’s Avonds hoor je soms wel wat harde muziek, maar dat mag de pret niet drukken. Kinderen doen echt hun vreugdedans en ook ouders genieten van rust en leuke activiteiten. Het is deze gezellige, stralende plek waar herinneringen worden gemaakt.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Yelloh! Village Le Sérignan Plage (Glamping)

7.8
GoedScore uit 32 reviews

Geweldige en complete camping
Door Isabella & Siebe op 27-09-2025

Wij verbleven een week op deze camping op het deel "plage". Eigenlijk hoef je de camping niet meer af; deze is namelijk van alle gemakken voorzien. Er is bijvoorbeeld een "centrum" met diverse winkels, de prijs van producten is misschien iets hoger dan de reguliere supermarkt maar wel acceptabel. Het brood van de bakker is vers en erg lekker.
De hele dag door zijn er activiteiten te doen, de shows 's avonds zijn gevarieerd. Het zwembad was erg groot, het bestaat eigenlijk uit 4 delen. Voor kleine kinderen was er een erg mooie waterspeeltuin, wel vonden wij het water wat aan de koude kant, maar dan kan komen door de wat lagere buitentemperatuur.
Ondanks dat de camping (bijna) vol zat, was het sanitair erg schoon. Het overige terrein werd ook goed schoongehouden en prullenbakken werden op tijd geleegd.
De camping grenst vlak aan aan natuurgebied, waar je leuk kunt wandelen/fietsen. Wij komen zeker nog een keer terug!

Super vakantie
Door amber op 02-09-2025

Het is een grote camping, ondanks dat was het niet TE druk.
Wij gingen in de ochtend naar het zwembad (dan goed te doen qua drukte) en in de middag naar het strand.
Wel is er tot laat in de avond harde muziek te horen, dat kan vinden wij best wat minder.
Kinderen (5 en 9) vonden het super! en wij ook :)

Zeker een 5 sterren camping!
Door Van Hout op 07-08-2025

Je wordt erg netjes ontvangen en dit merk je heel je verblijf. Vriendelijk personeel.
Wel een grote camping maar merk je weinig van. ‘s nachts is het lekker rustig.
Direct toegang tot strand en ook het zwembad is leuk met verschillende glijbanen. Wel druk.
Sanitair schoon en netjes.
Neem muggenspul mee, die zitten er veel.
Elke avond is er wel iets te doen, leuke sfeer. Zeker een aanrader. Ook voor tieners.
Camping heeft wat ons betreft alles wat je nodig hebt. Zeker 5 sterren waard.

Aanrader!
Door Linda op 23-07-2025

Met ons gezin een weekje in een Languedoc cottage gezeten. Kinderen van 4 en 7 jaar.
Huisje was netjes en praktisch ingericht. Jammer dat er geen er geen echte overkapping op het terras was (alleen een doek). Airco werkt goed. Wifi was redelijk. Op niet piek momenten goed genoeg om te streamen. Een aantal keer was de stroom uitgevallen (vaak rond 18u, snel weer opgelost).
Animatie (kinderclub) goed geregeld. Wel wat massaal. Minidisco doet het ook altijd goed. Animators waren erg enthousiast. Ook 2 Nederlandse meiden.
Het zwembad was fantastisch. Ondanks dat het hoogseizoen was, voelde het voor ons niet te druk. We hadden niet altijd een bedje maar dan vonden we wel een ander hoekje om te gaan zitten.
De afstanden op de camping vonden wij wel meevallen. Alles te voet gedaan. Qua indeling vond ik het terrein wat rommelig, zijn ook een aantal keer fout gelopen.
Al met al zou ik deze camping zeker aanraden

Eenmalig voor ons
Door Miranda op 06-06-2025

Voor stellen zonder kinderen zou ik deze camping niet boeken, we stonden op een plek tegenover huisjes met kleine kinderen ( heel veel gehuil) ze hebben een zwembad voor 16 jaar en ouder, dat is mooi maar je kunt er niks te drinken/eten krijgen....aan het strand ook niks te eten/drinken. Het zou fijn zijn om een stuk kampeerterrein voor alleen volwassenen te maken. De camping is verder prachtig maar voor ons te groot. Voor gezinnen met kinderen een hele goede keus.

Mooi, maar meer verwacht vooraf.
Door Marjolein op 31-08-2024

Grote mooie en goed onderhouden camping in een heel mooi natuurgebied. Je zit wel echt ver van winkels en stadje vandaan, camping ligt erg afgelegen. Het is zo groot dat fietsen huren wel aan te raden is, al vond ik de prijs daarvan echt veel te hoog. Prachtig strand. Sanitair is echt keurig allemaal. De winkeltjes en restaurantjes zitten allemaal bij elkaar en geeft je gevoel van klein dorpje op de camping. In de avond allemaal mooi verlicht en de entertainment is dik in orde. Het zwembad is mooi, maar veel te klein voor aantal gasten. Er wordt geaccepteerd dat mensen aan handdoekje leggen doen, ik vind dat echt verschrikkelijk en weiger daar aan mee te doen maar dan heb je dus geen bedje bij het zwembad. Het gras was meer blubber dan gras dus dat was ook geen optie. Wel flinke tegenvaller, want je boekt deze camping mede door super zwembad. Naast het zwembad entertainment was er weinig te doen voor iets oudere kinderen.