Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Restaurant: 30m
Treinstation: 500m
Adresgegevens | 56 Steegoversloot 56, 3311 PP |
Stadshotel Steegoversloot
Tof ingerichte kamer,zeer netjes.Fijne douche,aparte toiletruimte,goed bed (lakens waren beetje aan de harde kant)Koffie op de kamer was ook aangenaam en lekker.Ontbijt was A la carte en tip top in orde of mischien had iets zoet als toetje het nog beter gemaakt...In elk geval wij zouden zeker terug boeken ...
Heerlijk verblijf! De kamer was fijn en schoon.
De service is prima en het ontbijt is superlekker.
Ik was mijn oplader in de hotelkamer vergeten en Cindy heeft me heel vriendelijk geholpen. Binnen één dag had ik deze alweer ontvangen. Nogmaals dank!
Fraai gelegen, monumentaal hotel in de oudste stad van Nederland. Wordt gerund door uitermate vriendelijke mensen, goede communicatie ook, nadat ik in 1e instantie op een verkeerde datum had geboekt. Verzorgd ontbijt, geen 13 in een dozijn buffet, maar een persoonlijke a la carte keuze. Goed gedaan, complimenten!
We hadden een geweldig verblijf in jullie hotel. Mooi pand, mooie plek. Goede bedden, fijne kamer waar het raam open kan en de verwarming kan worden bediend met de hand, prima badkamer, fantastisch no-waste ontbijt, vriendelijke medewerkers
Wat een prachtig hotel! Ten eerste de ligging: het is midden in het centrum en vlakbij de parkeergarage. Je loopt in 5 minuten naar het hart van Dordrecht. Maar wat nog leuker is: volg rondje Dort: een bewegwijzerde route met rode bordjes, waarmee je door de hele stad wordt geleid. Langs alle mooie panden, havens, stadspoorten, de kerk, bruggetjes en ga zo maar door!
En dan het hotel zelf: supervriendelijke ontvangst in dit mooie oude pand. We hadden een kamer op de eerste etage waar we met de trap heen konden (er is ook een lift). Lekker ruim was de kamer met een heerlijk bed en goede kussens. Een lekker zitje waar je nog even kunt bijkomen van je wandeling. Een heerlijke regendouche voorzien van douchegel, shampoo en cremespoeling. Een aparte toilet (heel fijn) en op de kamer kun je ook nog een kopje koffie maken. Het ontbijt was ook fantastisch: a la carte en bestellen tot je niet meer kunt. Alles vers en heerlijk!