Over Camping Nouvelle Floride - Les Méditerranées
Camping Les Méditerranées in Marseillan-Plage. Hier drink je een drankje op het terras op de camping. Ook is er een bakkerij en een restaurant. De animatie spreekt hier Nederlands. Verkoeling zoek je in het zwembad of in de zee. Les Méditerranées grenst namelijk direct aan het strand. De camping ligt op 1 uur rijden van Montpellier.
Na een lange reis uit Spanje, blijkt de camping zelf een prachtig uitzicht te bieden, ondanks de wat krappe maar levendige setting van de stacaravans. Vakantiegangers die het geluk hebben op de camping zelf te verblijven, kunnen genieten van de nabij gelegen leuke winkeltjes, die een lokale sfeer uitademen en waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. De omgeving nodigt uit tot verkenning en biedt een kans om op te gaan in de gezellige drukte die deze plek kenmerkt. Ondanks enkele ervaringen, blijft de camping een potentieel fijne plek voor wie de schoonheid ervan kan waarderen.
Adresgegevens | 562 Avenue des Campings, F-34340 |
Camping Nouvelle Floride - Les Méditerranées
Komende uit Spanje gereden, zeer ongastvrij ontvangen, niet eerder in de mobile home als 16:00 uur. Terwijl het huisje om 14:30 uur gereed was met schoonmaak. Stel je voor dat we 1,5 uur profiteren. 16:15 uur was het zover; we mochten in ons muffe hok waar we al gelijk zagen dat de wc deur niet dicht kon. Geen waterkoker en andere keuken accessoires. Wallen van de matige bedden. Klacht indienen moest maar bjj Homair maar geen hond die je naar je luistert als je je klacht in het engels indient. Nou, dan maar naar het zwembad na een kort nachtje op een matig matras. Daar geland, mag je niet baden want langer als een half uur van je handdoek is niet toegestaan. Onze handdoeken zijn gewoonrr verwijderd van onze bedjes want we waren even zwemmen. Vastbesloten er iets van te zeggen, werden we uitgekafferd door de bad-meester en badjuf. Ongekend. Nooit meer naar deze camping. Commentaar wordt niet getoleerd hier.. We zijn niet welkom hier!
We zaten niet op de camping zelf maar een stuk grond tegenover de camping, via Eurocamp .heel krap stonden de stacaravans bij elkaar ,amper plek voor je auto. We keken tegen een schutting aan. Verschrikkelijk uitzicht.
De caravan zelf was vies, de tandpasta van de vorige mensen zat nog in de wasbak.
Liepen overal mieren in de caravan langs de muren , zelfs over je bed.
De paden rond de caravan waren troosteloos met allemaal verdorde bladeren en dat voor heel veel geld!!
De betaald WiFi was waardeloos.
Als je voor deze camping gaat dan zou ik niet via eurocamp gaan. Wij wisten niet dat we niet op de camping zelf zaten.
De camping zelf zag er prachtig uit ,maar daar hadden wij niets aan.
Opzich een prima camping lekker druk leuke winkeltjes in de buurt
Alleen de verplichte zwemkleding op de camping ben ik het zeker niet mee eens en daarom alleen al nooit meer naar frankrijk plus dat ze anno 2024 het nog steeds verdomme om Engels te praten en dat in een toeristisch gebied als daar
En de toiletten stinken naar zeik
We wilde graag een kleine overzichtelijke camping. We dachten dat we dat hier gevonden hadden. Na het boeken kregen we een plattegrond en toen bleek dat we op een apart stuk van de camping stonden. Dit stuk was gescheiden van de hoofd camping door een weg. Al wilde je naar het zwembad, voetbalveld of speeltuin moest je altijd de weg oversteken, 2 hekken met beveiligingscode door om bij de hoofdcamping te komen.
Op het stuk waar wij zaten was helaas geen speeltuin of ander soort vertier voor de kids. Dat was wel een gemis.
Op zich is het wel te doen maar als je ergens vanuit gaat en het blijkt niet zo te zijn is het wel even wennen.
Helaas hadden we erg veel last van mieren die onze accommodatie zaten en was de douche lek waardoor er water lekte in onze slaapkamer. Met een handdoek opgelost, maar toch.
We hebben er een leuke vakantie van gemaakt, maar als je meer dan €4000,- betaald, mag je toch meer verwachten van de accommodatie.
Wij hebben een top vakantie op deze camping gehad! De camping ligt direct aan zee, is niet te groot en van alle faciliteiten voorzien. Een winkel, bakker en een bar met keuken waar eten kan worden afgehaald. In het restaurant hebben we niet gegeten, we vonden het sfeerloos (niet gezellig zitten). Het restaurant op Beach Garden vonden wij gezelliger, een dakterras met uitzicht over de camping. Het eten vonden we erg lekker.
De camping heeft een leuk zwembad, niet zo groot (!). Wat wij fijn vonden, was het ‘adults only’ gedeelte in het zwembad. Een mooie plek met palmbomen etc.
Wij verbleven in een 4 persoons Cosy chalet. Met z’n vieren was dit echt te krap geweest, kleine ruimtes met smalle deuren. Met z’n vieren zouden we zeker aanraden om voor een 6 persoons chalet te gaan.
Op 5 - 20 minuten loopafstand vanaf de camping ligt een gezellige straat met een supermarkt, diverse restaurants en winkeltjes. Dit vonden wij top!
Wij hebben ons prima vermaakt.
Strand,boulevard en kermis op loopafstand. Genoeg eet gelegenheden op de camping als op de boulevard. Schoon sanitair. Zwembad was te klein voor t aantal mensen, maar je kan van alle 3 de campings gebruik maken van de zwembaden. Er is ook een gedeelte waar geen kids mogen..Grote winkels op 10 auto minuten. Receptie en beveilig super vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden een airco bij ons(maakt toch geluid) daardoor hoorden wij niks van de straat die langs de camping ligt. Jammer vind ik alleen de verkeers heuvels op de weg naar de camping toe met caravan deze zijn aardig hoog. Wij gaan zeker nog eens terug...