Laagsteprijsgarantie

6.8
VoldoendeScore uit 12 reviews

Nooit meer!
Door Nicolien op 05-08-2024

De kermis ( lunapark genaamd ) is van de gemeente maar ligt aan de boulevard waar de campings ook gevestigd zijn.
Wij hadden een staanplaats op de camping rivier zijde. ( embouchure )
Maar ook de overzijde waar alle overige accomodaties staan ligt naast de kermis.
Het is een grote kermis welke herrie maakt en harde muziek maakt vanaf ongeveer 21 u tot 24 u. De muziek gaat dan uit maar de bezoekers maken veel lawaai. Het was niet vol te houden! Mede door het vreselijke sanitair ( doordringende riool lucht, geen druk op de douchekop, kapotte dingen) , zijn eerder naar huis gegaan. Het zwembad is verouderd. Glijbanen doen veel pijn ivm stroefheid.
Ons gezin bestaande uit 3 kids van 4,9 en 13 vonden het niet erg om eerder weg te gaan. We zijn erg moe geworden van dit bezoek.
De camping geeft aan dat ze al jaren bezig zijn met de gemeente omtrent de kermis overlast maar de gemeente wil niet mee werken.

Top camping
Door Martijn van Bijsterveldt op 21-07-2024

Fantastische camping met twee kinderen van 13 en 11 jaar.
Zeer veel te beleven en alles is goed verzorgd.
Ook vonden wij het fantastisch dat er een hondenstrand is vlakbij de camping. Onze labrador heeft hier prima genoten.
Het enige minpuntje vinden wij de herrie van het lunapark en dat de weg die bij de camping ligt in de nacht gebruikt word als racebaan.

Vreselijke herrie!
Door Leroy Hebels op 17-08-2023

Huisje was wel oké, ook al was het bed een drama te hard en veel te klein! Zwembad was prachtig en er werd goed geled op handdoekjes leggen. Overdag kun je prima op de camping wezen. Ook al moet je wel uit kijken dat je niet word aangereden door een elektrische step of een auto. Maar als het eenmaal als 20:00 is geweest is je rust voorbij! Herrie van het luna park en daar komt nog eens de herrie van de animatie bij. Prima camping als je kinderen hebt van een jaar of 15 want het in net de strip hier op Lloret de mar! Heel veel campings al bezocht in me leven maar dit heeft niets meer met camperen te maken, voor ons in iedergeval nooit weer

Nooit weer!!
Door Monique op 07-08-2023

Voor ons één keer, maar nooit weer helaas. Op zich een prima camping, erg groot, druk en duur (horeca en kampwinkel) maar daar kies je voor. Wij zitten in huisje Orlando Clima nr. E165 op zich prima, basic huisje, dichtbij het strand, rivierkant. We hadden rivierzicht verwacht, maar staan met de rug naar het water. Klein terrasje met amper zon aan het doorgaande pad.
Tot 20:45 is het allemaal prima, maar daarna gaat de kermis naast de camping van start. Tot 0:30 trillen hier de ramen bijna uit de kozijnen, zo hard is de muziek. We kunnen niet buiten zitten. We ontvluchten de camping vanaf 20:30 en zitten daarna binnen met alles dicht. De bas dreunt maar door, slapen is onmogelijk.
Wij hebben besloten hier eerder weg te gaan, vreselijk! Ik raad deze camping aan niemand aan.

Zeer slecht
Door Robert op 28-07-2023

Na regen mijn plek overstroomt, staat meer dan 10 cm, laagste punt. Ook bij mijn buren.
Receptie zegt dat ik niet moet zeuren. Onderhoud doet zijn best maar werkt met halfbakken apparatuur. Deze plek zouden ze niet mogen verhuren, overstroomt bij regen. Zeer slechte klacht afhandeling receptie asociaal gewoon.

SUPER!!!
Door SVB op 28-07-2023

Wat een prachtige camping! Erg mooi aangelegd in het thema dat door de hele camping te zien is. Wij stonden aan de rivierkant met privé sanitair. Erg fijne plek. Binnen 1 minuut sta je op het strand en bij de rivier. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen, op de sup en zwemmen. Aan het strand een aantal strandtenten. Ook ben je vanaf de camping binnen 5 minuten (lopend) op de boulevard waar je allerlei restaurantjes hebt. Top! Het zwembad is prachtig. Veel te doen. Wel druk midden op de dag. Op de camping zitten vrij veel Fransen, maar we hebben genoeg Nederlanders gezien om vriendjes te kunnen maken voor de kids. Erg vriendelijke mensen bij de receptie, ook Nederlanders! Al met al echt een super camping, die wij aan iedereen aanraden!