Le Bel Eté

Over Le Bel Eté
Camping Le Bel Été d’Anduze is kleinschalig en gemoedelijk. Naast een restaurant, bar en zwembad maak je hier gebruik van de broodjesservice. Eens per week kunnen de kinderen gratis een rondje quad rijden. Een potje midgetgolfen kan ook. Zelf kom je aan je beweging in de fitness. Vanaf Camping Le Bel Été Anduze rijd je in 30 minuten naar Alès.
Deze kleine, knusse camping lijkt wel een paradijs voor vakantiegangers die op zoek zijn naar gezelligheid en verbroedering. De positieve vibe is overal voelbaar; van de hartelijke ontvangst door de eigenaars tot de levendige feestavonden waar iedereen, ongeacht uit welk land, samenkomt voor plezier. Vakantiegangers prijzen de schone faciliteiten zoals het zwembad en de verscheidenheid aan activiteiten die voor alle leeftijden worden aangeboden, van eet- en dansavonden tot quad rijden en bingo. De ligging op loopafstand van het dorp Anduze, met zijn gezellige restaurantjes en een café met Belgische bieren, maakt het plaatje compleet. Het is duidelijk: wie hier eenmaal komt, wil zeker terugkeren.
- € 308
Camping les Jardins d’Agathe
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 155
Camping La Marina de Canet
Wasmachine
Adresgegevens | 1870 Route de Nimes, F-30140 |
Le Bel Eté
Echt een camping voor iedereen. Iedereen is er vriendelijk en zowel de eigenaars als het personeel proberen je te helpen. Niets is te veel voor hen. Je kunt als kind overal gratis aan meedoen. De feestavonden is voor iedereen één groot feest....alle landen verbroederen zich en iedereen heeft plezier.
Super camping. We komen er al zo'n 16 jaar, maar het is hier gewoon heerlijk ontspannen en genieten. Onze dochters met schoonzoons en kinderen komen hier nu ook al meer dan tien jaar en vinden het hier gewoon een "thuiskomen". De eigenaars en hun gezin geven je een gevoel dat je er echt toe doet en dat je echt welkom bent. Zwembad is schoon en erg leuk voor groot en klein. Het is een echt kleine, knusse camping voor gezinnen. Iedereen groet elkaar hier en het maakt niet uit, uit welk land je komt. Dus zoals ik al aangaf, een super camping!
Wij komen hier nu al enkele jaren en we zijn het daar nog steeds niet moe. Kijken er al naar uit om terug te keren! Vriendelijke uitbaters, streng als het nodig is.
Heel veel te doen op deze kleine camping, (2 keer eet- en dansavond, rijden met de quad, zwembad, rivier, aankomst aperitief, bingo avond, ...) maar geeft ons ook de kans om te genieten van de natuur en de rust.
Deze camping op loopafstand van het dorp Anduze. Niet heel groot, maar heel gezellig met veel restaurantjes. Er is zelfs een café met Belgische bieren. Er is geen winkeltje op de camping, maar de supermarkt is op loopafstand. Kortom voor ons la douce France. Wat moet je nog meer hebben.
Leuke activiteiten voor de kinderen, prima staanplaats, zwembad beetje klein voor het aantal gasten, sanitair verouderd, wel schoon!! Douchehokjes mogen echt ruimer, toiletten werden door stenen tegen gehouden, Het ontbreken van zeepdispensers is echt niet meer van deze tijd. Restaurant heerlijk gegeten, maar mag iets meer gepromoot worden qua info (openingstijden, eerder dicht door bingo, etc)