Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over de Paris
Vanaf Camping de Paris in het Bois de Boulognepark sta je zo in het centrum van Parijs. De camping is daardoor ook aan de prijs en er zijn niet bijzonder veel faciliteiten. Wel vind je er een campingwinkel en goed restaurant. Met de shuttlebus word je naar het metrostation gebracht, maar je kunt ook de fiets pakken (ongeveer 20 minuten).
Vakantiegangers genieten hier van een gezellig en prima verblijf, perfect onder de zon en dichtbij Parijs. Ze waarderen de handige bushaltes, de shuttlebus die elk half uur rijdt en de korte afstand naar een metrostation. De camping is overzichtelijk, met schaduwrijke plekken onder de bomen, ideaal voor een ontspannen dag. Het sanitair is schoon en de campingwinkel is klein, maar handig, al is het wel aan de prijs. Het verblijf in een huisje of roulotte wordt als knus en praktisch ervaren, precies wat je nodig hebt om de stad te ontdekken. Fietsen huren ging snel en gemakkelijk, en Parijs zelf met zijn prachtige parken en markante gebouwen biedt volop avontuur. Een mooie, zonnige uitvalsbasis voor een herinnering vol vakantieplezier.
Adresgegevens | 2, allée du Bord de l'Eau, FR-75016 |
de Paris
Super ligging. Heerlijk op korte afstand van centrum parijs waar je overigens heel goed kan fietsen. Camping plek was wel wel klein. Perfecte tussenstop voor onze reis naar het westen.
Prima camping, handige uitvalsbasis om Parijs te ontdekken. Wij zaten in een huisje. Klein, maar voldeed goed, want je gaat er toch op uit. Huisje was schoon en netjes. Mogelijkheid om zelf te koken, wat ook fijn is. Er gaat elke dag een bus naar een metrostation dichtbij. Een boek dat we vergeten waren, is door de camping nagestuurd naar huis. Topservice!
Met de caravan 3 nachten op deze camping gestaan halverwege juli. Alles stond vol, dus in hoogseizoen reserveren is een aanrader. Plekken zijn ruim genoeg voor (grote) caravan en auto. Ook met de caravan is de camping prima aan te rijden, wel door een druk gedeelte van stad, maar geen onmogelijke route.
Sanitair is oké, maar mag wat mij wat betreft beter schoongehouden worden, scheelt overigens per sanitair gebouw, zo loont het om iets verder te lopen naar een sanitair gebouw waar minder gebruik van wordt gemaakt.
Campingwinkel is minimaal en aan de prijs, ijsjes voor de kinderen (minimaal 4 euro per ijsje) ook. Maargoed je staat ook redelijk middenin een grote stad, daar horen deze prijzen bij. De camping is dan ook echt een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Parijs, verder voor luxe en/of vermaak voor kinderen moet je er niet zijn.
Shuttlebus naar de stad is echt top, rijdt elk half uur en kost 2 euro pp enkele reis.
Wij huurden een Roulotte op Camping de Paris met onze twee kinderen van 9 en 11 jaar. Uitstekend verblijf, Roulotte was aan de weg gelegen, maar wij hebben geen enkele hinder ondervonden van het langsrijdende verkeer. Je zit tenslotte in hartje Parijs! Tussen de bomen door zagen we de top van de Eiffeltoren. We hadden zelf twee fietsen meegenomen en meenden er op de camping twee bij te huren, maar alles was verhuurd. Reserveren kan niet, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Via Hollandbikes hebben we gelukkig twee fietsen kunnen huren. Ophaalpunt bij de parkeergarage van de Arc de Triomph, perfect! Fietsen in Parijs is geweldig, ook met de kinderen. Je komt langs prachtige parken, meertjes en gebouwen die je met de metro niet had gezien. Kortom een stedentrip die we absoluut aanbevelen!
Super camping voor een stedentrip. Shuttlebus was handig, maar ook de lijndienst stopt dichtbij de camping. In circa 15 min ben je bij het dichtstbijzijnde metrostation. Zeer vriendelijk ontvangst. Toiletten waren schoon. Veel schaduwplekken door de vele bomen, enige nadeel is dat de vogels zich daarin nestelen dus alles zat snel vol vogelpoep.
Prima stadscamping.
Sommige reviews deden het ergste vrezen maar wij vonden het prima met het doel wat we hadden.
Belangrijk was om op fietsafstand in het centrum te zijn en wel een camping gevoel te hebben.
Beiden voldeed het aan.
Enige nadeel vonden wij dat alle plekken onder de bomen zijn en het vrij koud was
De zon kwam wel maar op je plek had je daar dus niets aan.
Op middenterrein stonden tafels en stoelen dus hebben ons daar een aantal keren opgewarmd.
Toiletgebouw was vrij nieuw en verwarmd
We hebben geen last van herrie vd weg gehad.
Voor ons voor herhaling vatbaar!