Over Yelloh! Village Parc du Val de Loire
Yelloh Village Camping Parc du Val de Loire is een nette camping midden in de wijngaarden. De zwembaden zorgen voor verkoeling, maar zijn als het druk is wel wat klein. De animatie is ook in het Nederlands en zorgt voor leuke activiteiten voor de kinderen. Het restaurant is eenvoudig, maar goed. Ga zeker eens naar het kasteel van Chambord.
Deze vakantieplekken stralen allemaal een relaxte sfeer uit. Je voelt de gezelligheid al bij aankomst, of het nu gaat om een huisje dat schoon en modern is, of een knusse tent op palen met veel privacy. De zwembaden en lagunes maken je helemaal zomers en zorgen voor volop waterpret, vooral wanneer het zonnetje stevig schijnt. Het gezellige theater en live muziek zorgen voor aangename avonden, terwijl de omgeving vol kastelen en mooie stadjes je volop inspiratie geeft om erop uit te trekken. Kids en tieners kunnen zich lekker vermaken, met animatie of gewoon rondscharrelen en vapen. Alles straalt rust, plezier en die onweerstaanbare vakantiekriebel uit, waar herinneringen worden gemaakt die je nog lang bijblijven.
Telefoonnummer | +33 (0)2 54 70 27 18 |
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 155 Route de Fleuray , F-41150 |
Website | Yelloh! Village Parc du Val de Loire |
Social media | Instagram, Facebook |
Yelloh! Village Parc du Val de Loire
Wij verbleven 12 dagen in een huisje key west premium. Het park is netjes verzorgd en word goed onderhouden. Het huisje was schoon, netjes en modern met voldoende inventaris etc. Fijn voor onze kleine kinderen dat de vlonder afgesloten kon worden dmv een schuifhek.
Het kleine winkeltje was fijn voor het brood en de hoognodige dingen. De looks van de horeca vonden wij tegenvallen, even als het entertaiment. Kinderdisco stelt niks voor, met een hele kleine jbl boxje beetje over de camping heen lopen. En de shows om 21u waren vooral muziek optredens.
Het lagoon bad vonden wij heerlijk en helemaal top dat je daar ook zandkastelen mag bouwen.
Ijsjes zijn wel flink aan de prijs, een raketje voor 3,60 euro.
We hebben het fijn gehad, maar wel een prijzig verblijf. We komen ooit misschien nog eens terug voor max. 2 nachten voor een tussenstop met eigen verblijf.
Wij hebben met ons gezin een fantastische twee weken vakantie gehad bij Yelloh! Village Parc du Val de Loire! Een absolute aanrader. Onze kinderen van 9 en 6 hebben het erg naar hun zin gehad bij de animatie. Elke dag genoeg te doen. Zwembaden en lagune zijn top. Hygiëne een 10. In de buurt (binnen het uur rijden) genoeg uitstapjes voor als je een dag van de camping af wil. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Er zijn twee laadpunten, wat weinig lijkt, maar we hebben kunnen laden wanneer dit nodig was.. We hadden graag langer gebleven. Een 5-sterren camping wat volgens ons meer dan terecht is!
Wij verbleven in augustus 2026 in een stacaravan Mezzaine op deze camping. De camping is netjes en mooi aangelegd. Alles ziet er mooi en verzorgd uit. Het zwembad is leuk maar in de vakantieperiode wel druk. Het zwembadmeer is een mooie aanvulling als je even uit de grote drukte wilt zijn. We hebben 1 keer in het restaurant van de camping gegeten en het eten was erg goed vonden wij. Iedere avond is er een optreden op het podium vooraan. We waren met 3 tieners die helaas niet echt aansluiting konden vinden omdat er niet heel veel kinderen van hun leeftijd waren en veel Franstalig. De omgeving is erg mooi vonden wij, veel kastelen en een paar leuke stadjes. Als je echt groter entertainment wilt dan is de dierentuin denk het enige. Wij vonden dat vrij prijzig, rond de €40,- pp entree. Het aquarium in de buurt is erg leuk. Let op de fitness stelt niks voor, alleen loopbanden en een paar fietsen.
De camping is mooi en goed verzorgt.
Er staat veel groen wat enorm fijn is op warme dagen.
Onze huisje zag (key west 609) er keurig uit en had veel privacy.
Het zwembad is netjes en er zijn voldoende ligbedden, toen wij er waren was het 35 graden en er was altijd plek.
'S avonds is er altijd iets tedoen bij het podium, heel gezellig, muziek of een soort theater showtje.
Onze kinderen (8 en 12) hebben niet echt mee gedaan met het animatieteam, maar ook dit programma is voldoende en goed aanwezig.
De omgeving van de camping is mooi en er zijn een aantal mooie plaatsen te bezoeken, zoals Blois, Amboise en Tours. Ook kan je hier veel kastelen bezoeken.
De camping zelf is ok. Goed zwembad en meertje, leuke bar en onze tent op palen beviel erg goed. Het personeel bij de bar was alleen niet altijd even vrolijk, behalve als ze het pinapparaat vasthadden ;-)
Voor onze kinderen van 12 en 14 viel het flink tegen. Op het programma stonden allerlei tieneractiviteiten, maar in de praktijk werd er eigenlijk niets georganiseerd. Daar baalden we echt van. De tienerclub was vooral een plek waar wat jongeren rondhingen en veel werd gevapet. Onze kinderen hebben geen aansluiting of vakantievrienden gevonden.
Ook viel het grote verloop op: veel mensen bleven maar een paar dagen. De omgeving vonden wij na een paar dagen saai. Franse dorpjes en kastelen zijn leuk, maar na twee kastelen hadden wij het wel gezien. Ook was het erg warm.
Prima camping qua zwembad en accommodatie, maar voor gezinnen met tieners zouden wij een andere camping kiezen.
Mooie camping met leuke zwembaden. Helaas viel de accommodatie erg tegen. We hadden een stacaravan Touraine ( die met 1 badkamer) geboekt, maar kregen een ander type dan op de foto’s stond. Leek totaal niet op de omschrijving en foto’s. 2 bedden waren maar 70 cm breed ipv 80, glas in deur was kapot (vocht in dubbelglas) waardoor je niet naar buiten kon kijken, 2 keer moeten bellen omdat we geen warm water hadden, boiler uiteindelijk vervangen, maar gas niet goed aangesloten, waardoor we een gaslek hadden. Was de €3.000 euro voor 2 weken niet waard. De locatie van de caravan was dan wel weer leuk.