Laagste prijsgarantie

7.9GoedScore uit

Over Camping Sandaya La Ribeyre

Camping Sandaya La Ribeyre verwelkomt gasten te midden van de betoverende natuur van de Auvergne, waar uitgestrekte groene weiden worden omringd door majestueuze bergen. Deze camping biedt een idyllische setting voor natuurliefhebbers en avonturiers die op zoek zijn naar rust en ontspanning. De camping beschikt over ruime en goed onderhouden staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, evenals comfortabele stacaravans en lodges voor wie op zoek is naar extra luxe tijdens hun verblijf. Voorzieningen op de camping zijn onder andere een prachtig zwembadcomplex met verwarmde zwembaden, glijbanen en peuterbaden, ideaal voor verfrissende duiken en waterpret voor alle leeftijden. Daarnaast zijn er sportvelden, speeltuinen en een miniclub voor kinderen, evenals een wellnessruimte voor ontspanning en verjonging voor volwassenen. Gasten kunnen genieten van een scala aan activiteiten, zoals wandelen, fietsen, paardrijden en vissen in de omgeving, terwijl de camping zelf regelmatig animatieprogramma's en thema-avonden organiseert voor entertainment. Met zijn adembenemende natuurlijke omgeving, moderne voorzieningen en gevarieerde activiteiten, belooft Camping Sandaya La Ribeyre een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden voor gezinnen, stellen en vriendengroepen die op zoek zijn naar rust, avontuur en plezier in de prachtige Auvergne.

Vakantiegangers zijn dol op het groene landschap en de ruime, schone stacaravans op de camping, met de prachtige omgeving als perfect decor. Het zwembad en de georganiseerde activiteiten krijgen veel lof, ondanks dat de animatie voornamelijk in het Frans is. De Premium cottage Sancy valt ook in de smaak vanwege zijn prachtige opzet en de relaxte sfeer. Velen waarderen de nabijheid van wandelroutes, de mogelijkheid om brood te krijgen zonder bestelling, en de vriendelijke personeelsleden. De camping wordt gezien als een uitstekend startpunt voor diverse uitstapjes, met fijne schaduwrijke kampeerplaatsen en voldoende sanitaire voorzieningen die regelmatig worden schoongemaakt, waardoor het verblijf als zeer positief wordt ervaren.

Telefoonnummer

€ 115

Camping Paradis l'Europe

7.6
    Camping
    FrankrijkAuvergneMurol (Puy de Dome)

• Villages Vacances Les Demeures du Lac

€ 75

Villages Vacances Les Demeures du Lac

8.7
    Camping
    FrankrijkAuvergneSt. Rémy-sur-Durolle (Puy de Dome)

Camping maeva Escapades Domaine des Grandes Côtes

FrankrijkAuvergneTarget
  • Camping Les Chanterelles

€ 95

Camping Les Chanterelles

8.1
    Camping
    FrankrijkAuvergneSt. Rémy-sur-Durolle (Puy de Dome)

Domaine les Gandins

8.8
    FrankrijkAuvergneSt. Germain de Salles

Yelloh! Village Le Pré Bas

7.6
    Camping
    FrankrijkAuvergneChambon-sur-Lac (Puy de Dome)

Camping Huttopia Royat

7.9
    Camping
    FrankrijkAuvergneRoyat (Puy de Dome)

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• Verwarmd zwembad

• Massage

7.9GoedScore uit 94 reviews

Mooie camping met veel groen en veel te doen.
Door H.S. op 25-08-2024

We hebben een fijn verblijf gehad. Er is veel groen op de camping, de stacaravan was ruim en schoon en de omgeving is prachtig. Het zwembad was heerlijk en er was veel te doen. Er waren veel activiteiten georganiseerd. We vonden het wel erg jammer dat de animatie bijna alleen maar in het Frans was. En de voorzieningen, zoals een voetbal veld, zijn in onze ogen 4 en geen 5 sterren waard.

Fijne camping met goede sfeer
Door Lisette op 15-08-2024

Wij verbleven in Premium cottage Sancy, echt prachtig en mooi opgezet. Hele fijne relaxte sfeer op de camping. Zwembad prima maar niet zo heel groot, glijbanen vielen in de smaak bij onze tieners. Genoeg om te doen in de omgeving, we waren er een week en hadden nog meer tijd willen hebben. Echt een aanrader, we komen hier graag een keer terug.
Extra info:
Brood te verkrijgen op de camping zonder bestelling
* Murol heeft een Spar supermarkt, is klein maar fijn en goed bevoorraad. Geen grote supermarkten in de buurt
Puy de Dôme was erg leuk, Puy de Sancy ook maar zeer druk
Kasteel van Murol was ook een bezoek waard
* Naast de camping (even parkeerplaatsje oversteken) beginnen wandelroutes, ook prima om hard te lopen
geen gebruik gemaakt van animatie, en geluid hiervan viel ons alles mee

Mooi uitzicht vanaf csmping
Door Paul op 06-07-2024

Deze camping zegt dat ze meedoen met de kortingskaart van de ACSI, in voor- en naseizoen. Bij boeking via hun site onbekend hoe je dat moet krijgen. Voor de plaats met privé-sanitair was er geen korting, bij een verblijf van 7 nachten of meer geven ze zelf korting. Hadden een plaats met eigen sanitair en uitzicht op meer. Was mooi. Alleen jammer dat alhoewel je een eigen sanitair hebt samen moet doen met het warme water met je buren. Deze hielden van douchen en wij hadden te snel koud water. Dit gemeld bij receptie. Was hun nog niet bekend. Camping is wel groot. Onze plek had veel bomen en dus veel schaduw. Als het warm is is dat prettig, wij hadden de pech veel regen en te koud. Op een paar redelijke dagen mooie tochten in de omgeving kunnen maken. Prachtige heuvels met bloeiende brem. Puy de dome is vlakbij.
Personeel is vriendelijk. Brood hoef je niet te bestellen.

Prachtige omgeving
Door Vermeulen op 05-08-2023

We hadden de mooiste staanplaats van de camping: 103. Er is veel Franse animatie (dus ook vaak wat herrie), maar stopt altijd voor 23 uur. Bij de receptie was 1 dame die Nederlands sprak en er zijn ook genoeg Nederlandse gasten. Het water is niet altijd heet in de washokken, maar hygiëne was voor ons net goed genoeg. In het zwembad is het water lekkere temperatuur en veel bedjes, alleen wel heet kunstgras. De omgeving is prachtig. Aanraders zijn de rodelbaan en kabelbaan bij Puij de Sancy (dan nog pittig lopen naar de top), de cascade/waterval Mont Dore, rondje lopen bij Lac Pavin & Lac Chambon en ook de markt in Murol. De Auchan super in Besse is kwartier rijden en betaalbaar. De afwatering op de camping is prima. Het kleine meertje ging al snel weer open. We zouden deze camping aanraden al is 5 sterren wel wat veel.

Hele fijne camping
Door Fam Kapteijns op 27-07-2023

Heel fijne camping. In een mooie omgeving centraal gelegen voor uitstapjes. Mooi buitenbad en groot te openen binnenbad. Vriendelijk personeel. Fijne schaduwkampeerplaatsen. Sanitair bij volle camping iets aan de weinige kant, maar douches zijn best oke, er wordt vaak schoongemaakt. Kortom camping verdient wat ons betreft een dikke 8

Heerlijke camping op een prachtige locatie
Door Maartje op 21-07-2023

Prachtige groene camping in prachtige omgeving! Wij kunnen ons absoluut niet vinden in de negatieve recensies, wellicht omdat wij in een stacaravan verbleven. De camping is prachtig. Het zwembad is super, zelfs met koud weer kan je zwemmen omdat het water heerlijk is! Het zwembad is overzichtelijk en niet te groot. 3 leuke glijbanen. Het afhaaleten is lekker. De animatie is echt gericht op Fransen, dus voor een leuke avondshow moet je daar niet zijn. De camping is lekker compact, dus verdwalen voor kleine kinderen zit er niet in. De omgeving is prachtig, vanalles te doen en te zien. Wel ook alles echt gericht op de Fransen, Engels wordt er niet gesproken, ook niet op de meest toeristische plaatsen (sla de Grotten van Jonas over als niet je hele gezelschap Frans spreekt). Het meertje was helaas dicht in de 2 weken dat wij er waren vanwege een bacterie, maar de laatste dag mocht je er toch in en mocht je gratis subben en kanoën.
Top!