Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Pont-Saint-Mamet, 24140 |
Lestaubière
Toplocatie! Vriendelijke ontvangst, je kan er fietsen, wandelen, zwemmen en zelfs vissen. Ook is er de mogelijkheid om wat te eten. Grote plaatsen met en zonder schaduw. Unieke stek.
Wij hebben deze camping uitgezocht gedurende onze reis door Frankrijk. We werden heel hartelijk ontvangen door Aurélie en hun hond Véga. De camping heeft mooie ruime plaatsen, een mooi zwembad, een gezellig terras, schoon sanitair, gastvrije en hulpvaardige eigenaren die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Daarbij komt ook nog de broodservice, de dagelijkse snacks, het heerlijke kippetje met aardappeltjes, de spareribs en frites. Dat is vakantie ten top en zeer de moeite waard om deze camping te ervaren. Aurélie en Sébastien krijgen van ons een welverdiende dikke 10.
Ook dit jaar weer heerlijke weken gehad op deze camping. We komen hier al heel wat jaren en hebben verschillende eigenaren meegemaakt. Sebastian en Aurelie zijn zeer hardwerkende (Franse) eigenaren en doen hun uiterste best om het naar de zin te maken van de campinggasten. Aurelie spreekt ook Engels en Sebastián probeert het ook te leren . De plaatsen zijn zeer ruim en heel mooi gelegen . Het sanitair is schoon. Er is geen groot animatieteam meer zoals bij de vorige ( Nederlandse) eigenaren, maar er is een speeltuintje en een zwembad. En de eigenaren proberen toch een aantal activiteiten te organiseren waarbij de gasten worden uitgenodigd. Je kunt er heerlijk uit eten op het terras en er is genoeg keuze voor een lekkere lunch of heerlijk avondeten. De prijzen zijn zeer betaalbaar. In de omgeving vind je prachtige steden en kleine dorpjes die de moeite waard zijn om te bezoeken. Dus ik kan iedereen aanraden om deze camping te bezoeken.
Onze ervaring voor het derde seizoen met de nieuwe eigenaren van Lestaubiere.
Na verschillende leuke en fijne jaren met de vorige campingeigenaren Bas en Marieke waren wij wat huiverig voor de nieuwe"Franse eigenaren Aurelie en Sebastien. Wij moeten eerlijk zeggen dat het ons 100% is meegevallen. Wat een vriendelijk en behulpzaam stel. Niets is hun te veel. Zeer warm welkom en zij zorgden dat wij snel op onze "schuine"plek stonden. Zij werken allebei keihard op de camping. Die ziet er na 3 jaar Fantastisch uit. De camping is nog nooit zo mooi geweest. Bomen en struiken perfect gesnoeid. Diversen nieuwe struikjes en kruiden geplant. Op ieder staanplaats staat een pot met verse kruiden waar je zoveel kan plukken als je maar wilt. Het toiletgebouw wordt een paar keer per dag keurig schoongemaakt. En is er een keer wat viezigheid, dan doen de gasten dat zelf. er zijn ook nieuwe wasmachines en een droger. Zwembad ook schoon. Top camping!
En weer terug naar Lestaubiere maar nu met kleinkinderen en hond. Goede service en vriendelijk ontvangst door Auriel en Sebastien. Een plek waar kleine kinderen zich groot kunnen voelen. Waar ze blij en veilig zijn.