Camping Le Pech Charmant

We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Pech Charmant voor je op een rij gezet:
Over Camping Le Pech Charmant
De camping Pech Charmant-Dordogne ligt op een uitzonderlijk terrein midden in een eiken- en kastanjebos van 12 hectare, op slechts 2,5 km van Les Eyzies, de wereldhoofdstad van de prehistorie! Een familiecamping die authenticiteit en comfort combineert, rust en gezelligheid rond de overvloedige maaltijden van Edgar, de chef-kok van het gastronomisch restaurant. De voorzieningen zijn van hoge kwaliteit: verwarmd zwembad, privé-toiletten, miniboerderij, animatie voor kinderen in juli en augustus. De plaatsen zijn ruim, de lodge cabins en safaritenten bijzonder comfortabel, de sanitaire blokken zeer recent (2022). Mogelijkheid tot wandelen met een ezel en vertrek van vele wandelpaden (op de GR36 in het bijzonder). Frans-Nederlands team.
De vakantiegangers zijn dol op de kleinschalige, maar ruimtelijk opgezette camping, waar de faciliteiten netjes en goed onderhouden zijn. De ligging wordt als perfect beschouwd; binnen vijf minuten rijden is er al een activiteit te vinden. Het personeel krijgt lof voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ook de lodge, mooi en rustig gelegen met een goed uitrusting, wordt gewaardeerd, ondanks de harde matrassen. In het laagseizoen, ondanks de rust, is het mogelijk om drankjes en eten te bestellen wat de vakantiegangers erg waarderen. De hartelijke ontvangst en gastvrijheid maken de ervaring compleet, waardoor hun verblijf als heerlijk wordt ervaren.
Camping Atlantic Club Montalivet
Camping- € 78
Camping Château de Fonrives
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Camping Village Resort And Spa Le Vieux Port
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Le Pech, 24620 |
Camping Le Pech Charmant
Het is een enorm fijne camping met goede faciliteiten. Het is kleinschalig maar ruim opgezet waardoor het ruimtelijk aanvoelt. De facliteiten zijn erg netjes en goed. Ook het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Afsluitend is ook de ligging perfect. Binnen 5 minuten rijden is er direct een activiteit te vinden.
Even een reactie op de beoordeling van Jan Willem.
Ik werk al 3 jaar bij de receptie van Le pech charmant.
De klacht van JW betrof een tent en de foto’s op de site die niet overeen komen.
De tent is in maart geplaatst en toen zijn de foto’s gemaakt, uiteraard was de camping niet vol en de plaatsen tegenover deze tent niet bezet. Daar konden we niet op wachten. Natuurlijk is het in het hoogseizoen drukker. Een foto van een zwembad met 4 gasten is niet leugenachtig, maar op een rustig moment genomen. Een ieder zal begrijpen dat het drukker is in juli/augustus. Onze kok was eind juli met de noorderzon vertrokken, best lastig om in een korte tijd een geschikt iemand te vinden maar dat is binnen een week gelukt. Onze nieuwe kok had inderdaad tijd nodig om ingewerkt te worden maar ook dat ging heel snel. De eigenaren zijn de liefste mensen van de wereld en zoeken altijd naar oplossingen. Maar , it takes 2 to tango.
Verblijf was in een goed uitgeruste Lodge, mooi en rustig gelegen. Enige minpunt waren de harde matrassen (met kuil na een paar dagen). Verder een heerlijk verblijf gehad.

Camping Le Pech Charmant
Het welkom was zeer hartelijk en had meteen een fijn gesprek met Rene. Hij hielp me even op weg na een lange camper rit . Zeer gastvrij en een mooie plek bij het toilet.
Fijne kleinschalige camping. Wegens laagseizoen erg rustig. Desondanks konden we toch drankjes en eten bestellen en was het restaurant af en toe open.