Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.1

Over Camping Maisonneuve

Voor de rustzoekers is Camping Maisonneuve in Castelnaud een goede keus. Hier is geen animatie, maar wel schoon sanitair, een keer per week livemuziek en een gezellig restaurant. Bij het zwembad en het riviertje op de camping vind je volop waterpret. Uitstapjes in de natuur zijn hier goed mogelijk, zoals rodelen in Les Deux Alpes.

• BBQ toegestaan

Vallée du Céou, 24 250

Camping Maisonneuve

8.1
FantastischScore uit 4 reviews

Rustige camping
Door Sharon op 12-12-2025

Hele leuke rustige camping.
We stonden op het groot plein, zoals we het graag hadden. Net iets te ver voor onze 7 jarige naar het sanitair. Maar ook savonds of snachts was het een heeeel donker om over het plein naar het sanitair te gaan. Sanitair werd meerdere malen gepoetst mee dag. Alleen jammer smorgens net rond het uur dat iedereen begon wakker te worden. Ook jammer dat er mensen geen respect hebben hoe ze het sanitair achter laten, maar dat heb je overal!!
Verder echt een mooie camping. Waar wij zeker nog terug zouden gaan. Maar de kindjes willen nu eens iets anders dan een rustige camping 🙈
We kijken met een zalig gevoel terug naar onze vakantie op camping maisonneuve!

Prima plek
Door KB op 18-08-2024

Prima camping, heel mooi centraal gelegen. Veel uitstapjes in de buurt. Let wel op bij aankomst met caravan 2 km verder doorrijden en dan 2x naar links ipv direct links na bike rent bedrijfje. Mooie schaduwrijke plekken. In hoogseizoen zit de camping vol, dus wel wat druk maar niet storend. Hoogtepunt is de beek, koud en prachtig!

Geweldige camping
Door Familie Kuijken op 22-08-2022

We zijn 2 weken op deze camping geweest in een mobile home. Vrij uitzicht en terras in de schaduw. Mooi zwembad en een fantastisch beekje met helder en ijskoud water aan de rand van de camping. Restaurant is eenvoudig, maar prima voor enkele avonden eten. Binnenplaats met barretje. De jeugd (tot 17 jaar) treft elkaar op de binnenplaats en vermaakt zich prima (tafeltennis, biljart, tafelvoetbal). Geen animatie en 1 avond per week een bandje. Genoeg te zien in de directe omgeving. Stadje Castelnaud op loopafstand met een paar restaurants en een geweldig bakkertje. Mix van vooral Fransen, Engelsen, Nederlanders. Veel gezinnen maar ook camperbusjes. Top camping die de 3 sterren meer dan waard is!!

Mooie vakantie op een heerlijke schaduwplek
Door Familie op 01-08-2022

Prima camping om wat langer te verblijven. Mooie omgeving met veel uitstapjes!
Ontvangst bij receptie wat minder, kregen geen code voor de slagboom of informatie over broodjes bestellen etc….
Sanitair is prima (eigen wc papier mee) afwas ruimte wat klein!
Beekje is prima om af te koelen, zwembad is ook leuk voor de kinderen.
Restaurant heeft een kleine kaart, maar de smaak is goed.
Je moet niet aan de kant van het weggetje staan hier dendert in de ochtend heel de regio langs (verkorte route denken we).
Let op! Bij aankomst met een grote caravan (meer dan 5 meter) 2 km verder rijden dan het camping bord! Dit is wel aangegeven maar in onze ogen niet duidelijk genoeg waardoor we de verkeerde ingang namen en dat niet helemaal goed ging!
Verder komen we hier graag nog eens terug!