Laagste prijsgarantie
8.6FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.6

Over Camping Le Capeyrou

Dompel jezelf onder in het hart van de Dordogne op Camping Le Capeyrou, gelegen aan de oevers van de rivier en aan de poorten van Beynac-et-Cazenac. Geniet van het spectaculaire uitzicht op het fort vanuit het verwarmde overloopzwembad en laat de kleintjes zich uitleven in het peuterbad. Voor het hele gezin zijn er tal van speeltoestellen en sportfaciliteiten, perfect voor een actieve en ontspannen vakantie. Ontdek de omgeving met gehuurde fietsen en geniet van heerlijke maaltijden in het restaurant.

Locatie en omgeving

Camping Le Capeyrou ligt aan de schilderachtige oevers van de Dordogne, vlakbij het betoverende dorpje Beynac-et-Cazenac. De unieke locatie biedt vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van zowel natuur als cultuur. De camping ligt op korte afstand van de rivier, waar je kunt peddelen en ontspannen. Bezoek nabijgelegen kastelen en pittoreske dorpjes, en verken de adembenemende natuur van de Dordogne. De camping is gemakkelijk bereikbaar met de auto, en er zijn verschillende parkeerfaciliteiten in de buurt.

Services en faciliteiten

Camping Le Capeyrou biedt een scala aan faciliteiten voor een zorgeloos verblijf. De vakantiegangers kunnen genieten van een verwarmd overloopzwembad en een peuterbad, ideaal voor de kleintjes. Voor culinair genot is er een restaurant dat heerlijke gerechten en lokale specialiteiten aanbiedt. Voor de dagelijkse boodschappen is er een goed gevuld minimarkt. De camping is ook voorzien van sportfaciliteiten, waaronder voetbal- en volleybalvelden, jeu de boules en pingpongtafels. Daarnaast kunnen fietsen gehuurd worden om de prachtige omgeving te verkennen. Er is gratis WiFi beschikbaar en je kunt een BBQ huren voor gezellige avonden. Voor de auto zijn er laadpunten beschikbaar, en er is een wasserette voor extra gemak.

Het is goed om te weten dat de toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plaatse voldaan moeten worden. Daarnaast zijn sommige faciliteiten tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• TV

• Wasmachine

8.6FantastischScore uit 88 reviews

Mooie camping.
Door Betty Nobel op 19-01-2024

Wij wilden graag naar een camping in de buurt van Sarlat. We hadden er een paar uitgezocht, le Capeyrou was de eerste. Bijzonder vriendelijke en behulpzame ontvangst. Mooie plek mogen uitzoeken. Vijf dagen met veel plezier gestaan, prachtig zwembad, geweldige omgeving! Komen dit jaar als het even kan weer!

Prachtige tussenstop
Door Lucy en Frans op 01-06-2023

Goed georganiseerde camping. Vriendelijk personeel, mooie locatie tegenover het kasteel van Beynac. Schitterend zwembad.Sarlat vlakbij, mooie plaatsjes in de omgeving.

Fantastische camping, wel veel Engelsen
Door Freek Mulder op 01-08-2022

Tweede keer dat we hier een week verbleven, de eerste keer in een huurtent. Ge-wel-dig. Tent van alle gemakken voorzien, fijne ligging, kanoverhuur op loopafstand, fantastisch restaurant in het dorp. Ja, het is er vreselijk toeristisch en het valt op dat vergeleken met 6 jaar eerder de Engelsen de boel (de hele regio eigenlijk) volledig hebben overgenomen. Maar de plek en de camping blijven fantastisch. Groen, veel bomen en schaduw, simpel maar goed sanitair (ruimte, thermostaatkranen, toiletpapier) en vriendelijk personeel. En het uitzicht op het kasteel van Beynac is onbetaalbaar. Geen animatie van enige betekenis maar dat is wat mij betreft geen minpunt. Voor oudere kinderen is er buiten het zwembad niet veel te doen. Beter gaat een camping niet worden. Dat op dag 1 mijn slippers zijn gejat bij het zwembad zou ik er bijna door vergeten…

Aanrader!
Door Garry op 18-07-2022

Een fantastische camping met ruime plekken, vriendelijk personeel en schoon sanitair.
Bij aankomst hadden we de keuze uit verschillende plekken. Het zwembad en de camping zelf is prima onderhouden. Er is een gezellige sfeer op de camping, en de benodigde boodschappen zijn vlakbij te koop. In de omgeving is genoeg te doen en te zien. Een foodtruck is op verschillende dagen aanwezig waar een divers aanbod van maaltijden is die je op ter plekke kan opeten of kan meenemen. Voor ons een 4 sterren camping, een echte aanrader voor jong en oud. Wij komen er zeker nog eens terug!

Prachtige locatie, rest viel beetje tegen
Door Miedema op 08-07-2022

Perfecte locatie, tegen beynac aan met prachtige uitzicht vanaf de camping op het kasteel. Alle bezienswaardigheden op korte rijafstand. Anwb bestempeld deze camping als charme camping, hier konden wij ons niet in vinden. Ik denk dat wij zelf op een deel van de camping stonden die ze alleen gebruiken in het hoogseizoen. Ondergrond was vochtig en kleiachtig ( ondanks het droge weer en 30gr) dus plakkaten klei onder de slippers. Plekje werd vooraf toegewezen, geen keuzevrijheid hier in.
Plekje was voor ons eigenlijk net te klein, werd verder niet geïnformeerd naar grootte tent. Uitzicht op kasteel was op ons deel van de camping geen sprake. Privacy moest je zelf een beetje creëren door de auto of luifel. Veel campers op de camping (opzich niet erg). Sanitair iets verouderd, maar genoeg toiletten en douches aanwezig, en in het algemeen schoon.

Fijne camping in een prachtige omgeving
Door Maarten op 26-08-2021

Rustige camping. Zeer vriendelijk personeel. Bij aankomst direct geholpen toen onze verlengkabel niet lang genoeg was, geen enkel probleem om even een langere kabel te lenen.
Hele leuke omgeving: meerdere kastelen, leuke dorpjes (met name Domme was prachtig) en een schitterend landschap. Het kasteel Beynac is erg leuk om te bezoeken. Op loopafstand van de camping. Het is even klimmen maar dat is goed te doen. Er ligt een erg mooi klimpark in de buurt (Sarlat: Monkey forrest). Dat was heel leuk om te doen met onze kinderen. 's Avonds is het lekker rustig, maar dat is het sowieso op de camping. Relatief klein zwembad, maar niet heel druk en erg aangename temperatuur van het water. Leuk terrasje om 's middags even te zitten en wat te drinken met uitzicht op het kasteel. Het weer was met name de eerste week erg wisselvallig, maar die tijd hebben we gebruikt om de omgeving te bezoeken. Tweede week veel zon. Aanrader!

• Camping Atlantic Club Montalivet

€ 75

Camping Atlantic Club Montalivet

8.5
    Camping
    FrankrijkAquitaineVendays - Montalivet (Gironde)

• Camping Château de Fonrives

€ 100

Camping Château de Fonrives

8.1
    Camping
    FrankrijkAquitaineVilleréal (Lot et Garonne)

Camping Village Resort And Spa Le Vieux Port

7.3