Over Capfun Suzel
Camping ClairVacances in de Elzasstreek is een kleinschalige camping met chalets en ruime staanplaatsen. Het zwembad is groot genoeg en ook het sanitair is voldoende voor de gasten. Hier en daar is er wel achterstallig onderhoud en het sanitair is wat verouderd. Camping ClairVacances (Alsace) ligt een kwartiertje rijden van het pittoreske Colmar.
Adresgegevens | D1, route de Herrlisheim, 68127 |
Capfun Suzel
Een camping met weinig voor nederlandse kinderen. Het zwembad is leuk met de glijbanen. Mindere pubten zijn de sfeer op de camping of juist de sfeer die ontbreekt. We hadden muizen in ons verblijf die snachts over het aanrecht liepen. Het beddengoed is van matige kwaliteit dus dat zou ik zelf meenemen. Het eten van het campingrestaurant is ook mwah, savonds willen ze ook nog al eens muziek maken bij het restaurant wat mij niet echt uitnodigt. Een week is meer dan lang genoeg op deze camping. Wel een prima uitvalsbasis voor vele mooie wijnhuizen
Prima vakantie gehad. Nette stacaravan, net en schoon buitenbad, iedere dag entertainment op de camping. Wel een beetje Franse stugge ontvangst maar de rest van het personeel is vriendelijk en werden snel geholpen toen onze gasfles ‘s avonds laat leeg was.
Hele fijne vakantie gehad op camping Suzel. We hadden een hele nette stacaravan voor kids. Met onze jongens van 3 en 1 jaar was dit perfect.
Veel animatie op de camping maar wel alles in het Frans, voor ons was dit geen probleem. Medewerkers spreken ook Engels. Fijn zwembad, de kleintjes konden zich hier prima vermaken.
Eetgelegenheid op de camping is fijn. Het is maar 10 minuten rijden naar Colmar waar ook genoeg terrasjes zijn.
Een mooie stacaravan qua indeling en uitrusting de beste die we ooit hebben gehad. De camping heeft alleen nog maar stacaravans er zijn geen camperplaatsen meer. Het ligt geïsoleerd aan een best drukke weg. Je hebt vanaf de camping geen enkel uitzicht.