Laagsteprijsgarantie
6.6
VoldoendeScore uit

Over Capfun Suzel

Camping ClairVacances in de Elzasstreek is een kleinschalige camping met chalets en ruime staanplaatsen. Het zwembad is groot genoeg en ook het sanitair is voldoende voor de gasten. Hier en daar is er wel achterstallig onderhoud en het sanitair is wat verouderd. Camping ClairVacances (Alsace) ligt een kwartiertje rijden van het pittoreske Colmar.

• BBQ toegestaan

• Fitness

D1, route de Herrlisheim, 68127

Capfun Suzel

6.6
VoldoendeScore uit 5 reviews

Ok camping met veel verbeterpitentieel
Door Sander
Zoover Ontdekker
op 07-08-2026

Een camping met weinig voor nederlandse kinderen. Het zwembad is leuk met de glijbanen. Mindere pubten zijn de sfeer op de camping of juist de sfeer die ontbreekt. We hadden muizen in ons verblijf die snachts over het aanrecht liepen. Het beddengoed is van matige kwaliteit dus dat zou ik zelf meenemen. Het eten van het campingrestaurant is ook mwah, savonds willen ze ook nog al eens muziek maken bij het restaurant wat mij niet echt uitnodigt. Een week is meer dan lang genoeg op deze camping. Wel een prima uitvalsbasis voor vele mooie wijnhuizen

Prima camping
Door N_L
Zoover Ontdekker
op 10-09-2025

Prima vakantie gehad. Nette stacaravan, net en schoon buitenbad, iedere dag entertainment op de camping. Wel een beetje Franse stugge ontvangst maar de rest van het personeel is vriendelijk en werden snel geholpen toen onze gasfles ‘s avonds laat leeg was.

Fijne vakantie gehad
Door Anne op 31-08-2024

Hele fijne vakantie gehad op camping Suzel. We hadden een hele nette stacaravan voor kids. Met onze jongens van 3 en 1 jaar was dit perfect.
Veel animatie op de camping maar wel alles in het Frans, voor ons was dit geen probleem. Medewerkers spreken ook Engels. Fijn zwembad, de kleintjes konden zich hier prima vermaken.
Eetgelegenheid op de camping is fijn. Het is maar 10 minuten rijden naar Colmar waar ook genoeg terrasjes zijn.

Ongunstig gelegen en geen bezieling
Door M.A op 05-09-2023

Een mooie stacaravan qua indeling en uitrusting de beste die we ooit hebben gehad. De camping heeft alleen nog maar stacaravans er zijn geen camperplaatsen meer. Het ligt geïsoleerd aan een best drukke weg. Je hebt vanaf de camping geen enkel uitzicht.

Zeer slecht personeel en kosten niet teruggestort
Door Eveline van der O. op 22-06-2022

Absoluut NIET aan te raden, ronduit onbeschoft personeel en als er een terugboeken moet worden gedaan geven ze niet thuis. De klantwaardering is daarom SLECHT en zou u adviseren een andere camping te boeken. Zeker buiten deze keten om.