Laagste prijsgarantie

9FenomenaalScore uit

Over Hotel Spa Sagitario Playa

Op zoek naar de ultieme ontspanning aan de kust van Menorca? Hotel Spa Sagitario Playa biedt alles wat je hartje begeert: een verfrissende duik in het ruime zwembad, zonnebaden op het nabijgelegen zandstrand Cala Blanca of gewoon genieten van de serene spa-faciliteiten. Een perfecte keuze voor waterliefhebbers en zonzoekers!

De ligging

Hotel Spa Sagitario Playa ligt op een vredige helling met adembenemende zeezichten, slechts een steenworp afstand van het mooie zandstrand Cala Blanca. Voor degenen die de lokale cultuur willen opsnuiven, ligt Ciutadella, de oude hoofdstad van Menorca, op slechts 3 km afstand en biedt charmante straatjes en historische bezienswaardigheden. Met openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar op ca. 300 m van het hotel, zijn ook de ongerepte stranden van Cala Mitjana binnen handbereik. De luchthaven Mahon ligt op ongeveer 50 kilometer afstand, waardoor de reis naar en van het hotel zorgeloos is.

Hotel Spa Sagitario Playa pronkt met een scala aan faciliteiten die je verblijf onvergetelijk maken. Het hotel beschikt over een schitterend openluchtzwembad, omgeven door ligstoelen en parasols, ideaal voor een ontspannen dag in de zon. Voor de kleintjes is er een geïntegreerd kinderbad waar zij veilig kunnen spetteren. Naast ontspanning biedt het hotel ook diverse activiteiten; van een fitnessstudio tot tafeltennis en biljarten voor een actieve middag. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen met activiteiten zoals kanovaren, snorkelen en duiken. En voor de ultieme ontspanning, trakteer jezelf op een bezoek aan de spa, waar een sauna, stoombad, en diverse massagebehandelingen wachten.

In Hotel Spa Sagitario Playa worden vakantiegangers culinair verwend met een breed scala aan eet- en drinkgelegenheden. Het hotel beschikt over een sfeervolle bar en een niet-rokersrestaurant met airconditioning en kinderstoelen, waar de vakantiegangers kunnen genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Of je nu kiest voor een overnachting inclusief ontbijt, halfpension of volpension, je wordt altijd getrakteerd op uitgebreide buffetten met een veelzijdigheid aan smakelijke gerechten en speciale menu's, afgestemd op diverse dieetwensen.

Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar in Hotel Spa Sagitario Playa, zodat iedereen zorgeloos kan genieten van hun verblijf. Houd er rekening mee dat voor sommige faciliteiten en activiteiten extra kosten in rekening gebracht kunnen worden. De meeste creditcards, waaronder Visa, Diners Club en MasterCard worden geaccepteerd, waardoor betalingen gemakkelijk en flexibel zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• 24-uurs receptie

E-mailadres
4 AVD.DE LAPLAYA - URB. CALA BLANCA, 07760
Website

9FenomenaalScore uit 2 reviews

Het was vrij rustig en aangenaam.
Door Joop de Graaf op 23-09-2018

Cala Blanca op Menorca is een heel rustige plaats met een paar hotels en vele bungalows cq vrij staande huizen. Eerlijkheidshalve is er niet heel veel te doen.
Een kleine baai met strandje. Enkele restaurants en barretjes.
Leuke steden om te bezoeken zijn Ciutadella en Mahon.

Door lucienne op 23-01-2008

Onze spaanse vrienden komen al jaren in dit hotel, en de laatste jaren komen wij er met zijn vieren. Spreken dan af op het vliegveld daar onze vrienden vanaf Barcelona vertrekken en wij vanaf schiphol Amsterdam.
Gezamenlijk zijn we al 5 x geweest en we vervelen ons geen 1 moment daar.
We worden zeer hartelijk ontvangen en het personeel is heel vriendelijk.
Toen we voor de 5de keer kwamen werden we getrakkeerd op een fles champagne op onze kamers.
Dit vonden wij zeer attent

• Menorca Binibeca by Pierre & Vacances Premium

€ 535

Menorca Binibeca by Pierre & Vacances Premium

SpanjeMenorcaSant Luis

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Occidental Menorca

€ 449