Laagsteprijsgarantie
7.9
GoedScore uit
  • Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Hotel Lanzarote Village

Ontsnap naar het zonnige paradijs van Hotel Lanzarote Village, perfect gelegen voor zowel strandliefhebbers als avonturiers. Met zijn schitterende zwembaden en een locatie op slechts een steenworp afstand van Playa de los Pocillos, biedt dit hotel de ideale mix van ontspanning en vermaak. Laat je verleiden door de zon, zee en het zand - een onvergetelijke vakantie wacht op je!

De Ligging

Hotel Lanzarote Village pronkt met een benijdenswaardige locatie in het toeristische hart van de stad, gescheiden van het adembenemende zandstrand Playa de los Pocillos slechts door een levendige strandpromenade. Omringd door een keur aan winkels, restaurants en bars, ligt alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie binnen handbereik. De levendige centrum van Puerto Del Carmen is slechts 2 km verwijderd, gemakkelijk te voet te bereiken voor diegenen die het lokale leven willen verkennen. Voor verdere avonturen ligt de bushalte op een korte wandeling van het hotel, terwijl de internationale luchthaven van Lanzarote slechts 7 km verderop ligt, waardoor aankomst en vertrek een fluitje van een cent zijn.

Hotel Lanzarote Village is een waar paradijs voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, zee en ontspanning. Het hotel beschikt over twee schitterende zoetwaterzwembaden, deels verwarmd, waar je kunt genieten van de perfecte balans tussen actief zijn en heerlijk ontspannen. Voor de kleintjes is er een speciaal zwemcomplex, terwijl volwassenen kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar. Het buitengedeelte biedt ook een zonneterras, ligstoelen en parasols voor die ultieme ontspanning onder de Canarische zon. Naast zwemplezier biedt het hotel een breed scala aan activiteiten, waaronder tennis, fitness, en zelfs een animatieprogramma voor alle leeftijden. Met faciliteiten zoals een 24-uurs receptie, Wi-Fi, en diverse eetgelegenheden, zorgt Hotel Lanzarote Village voor een zorgeloze vakantie.

In Hotel Lanzarote Village begint elke dag met een smakelijk buffetontbijt, terwijl vakantiegangers die kiezen voor halfpension of all-inclusive ook kunnen genieten van heerlijke diners. Het all-inclusive arrangement omvat niet alleen maaltijden, maar ook een keur aan snacks, ijs, en zowel alcoholische als alcoholvrije dranken tot laat in de avond. Met een restaurant, koffiehuis en twee bars ter plaatse, is er altijd wel een plekje te vinden waar je kunt genieten van zowel lokale delicatessen als internationale favorieten.

Vakantiegangers die hun vakantie doorbrengen in Hotel Lanzarote Village moeten rekening houden met enkele belangrijke zaken. Het hotel biedt diverse faciliteiten die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers, waardoor het een uitstekende keuze is voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Betalingsmethoden die geaccepteerd worden omvatten American Express, Visa, Diners Club en MasterCard, zodat je gemakkelijk en zorgeloos je uitgaven kunt beheren. Let op: de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Vakantiegangers waarderen de ligging van het hotel, dat direct aan de boulevard ligt en binnen vijf minuten bij winkeltjes en restaurants is. Ze genieten van de ruime kamers met grote bedden en de nette, schone uitstraling van de accommodatie. Het eten wordt als gevarieerd en goed beoordeeld, met veel keuze en voortdurende aanvulling, waardoor het ontbijt en diner vaak als uitstekend worden ervaren. De zwembaden en de grote appartementen zorgen voor comfort en ontspanning tijdens de vakantie. Veel reizigers vinden het hotel een aanrader vanwege de ideale locatie, de nette voorzieningen en de uitgebreide maaltijdmogelijkheden. Ondanks enkele kleine opmerkingen, blijven ze vooral enthousiast over de sfeer en het plezier dat het verblijf biedt.

• Airconditioning

7.9
GoedScore uit 20 reviews

Een aanrader!
Door Bianca op 23-05-2024

In tegenstelling tot eerdere berichten vonden wij (6 volwassenen) het eten prima: veel keuze en veel variatie. Er werd voortdurend aangevuld. Echt, wij hebben wel eens minder goed meegemaakt.
De ligging is ideaal: gelijk aan de boulevard en je ben met 5 minuten lopen al bij de eerste winkeltjes en restaurants. Alles ook keurig schoon. Zeker een aanrader dit hotel!

Niet meer!!
Door Frank op 26-04-2024

Mooi hotel met ruime kamers en grote bedden. Voor de 2e keer geweest. Goed restaurant met veel variatie in menu’s. Zwembad vanaf april niet meer verwarmd, veel te koud en bij het zwembad mag gerookt worden. Animatie slecht en elke dag de zelfde muziek. Niet meer voor herhaling vatbaar

Perfecte, rustige maar prima accommodatie
Door Martien en Anita op 04-03-2024

Perfect schone accommodatie met ruime appartementen en prima bedden maar eten ver beneden de maat. In 12 dagen niet 1x een vers broodje kunnen scoren bij ontbijt. Lunch stelt heel weinig voor, weinig keus en diner vaak koud, rauw vlees of veel te taai. Ook de variatie was ver te zoeken. Als wij de lovende reacties lezen van december vragen wij ons af. . Wat is er tussen december en februari gebeurd??

Hotel Lanzarote Village

Lanzarote bezoeken = dit hotel gaan boeken!
Door P.S op 08-10-2023

Eind september ruim 30 graden 8 dgn. all in Lanzarote Village; geboekt via zooVer. Op alle vlakken eén en al prima (!) hotel. Rustig gelegen op kwartiertje van de luchthaven; recht t.o. het nette zeer brede strand en aan het begin van de drukke boulevard. Kamer (1383; suprieur zeezicht) uitstekend; evenals alle onderhoud en schoonmaak. Voldoende parkeergelegenheid (na)bij het hotel voor de huurauto; in drie dagen heb je het hele eiland wel gezien. Personeel een dikke "10." Erg fijn(e) verblijf -en vakantie gehad. Kan zo nog wel even doorgaan; samengevat: Lanzarote bezoeken = advies om dit hotel te boeken!

Middelmaat
Door Peter op 14-09-2023

Zeker geen 8, 8 of zo.
Ja dat zagen wij ( 65+érs) bij de recensies en dat moet dan toch wel wat zijn.
Kamer was prima en groot, alleen door gebouwen van het hotel maar klein stuk van zwembad en daarna klein stuk zee.
Achter idem met zicht op bergen.
Eten was echt geen hoge voldoende. Soms koud en ik had een stuk vis dat nog rauw was en kalfskotelet waar niet door heen te komen was. Lag ook aan de messen, want die zijn zo bot dat ze wel een 10 ( van bot ) verdienen.
Moest ook half uur wachten op stukje vlees en mijn vrouw kreeg te horen dat er helemaal geen kipnuggets meer waren ( vroeg in de avond)
Daarna zelfde salades en fruit.
Schoon is wel prima.
Personeel is toe aan eind van het seizoen, want een normaal bedankt kan er niet vanaf.
Zwembad is handdoekje leggen en er wordt niets aangedaan.
Belangrijkst is dat het hotel zijn/haar sfeer mist. Het is koel en zakelijk.
Neen geen Lanzarote meer voor ons

Lanzarote Village prima voor een strandvakantie
Door Patrick op 18-08-2023

Klein eiland, luchthaven ligt centraal, met openbaar vervoer (bus) ben je zo in Puerto del Carmen, met een taxi gaat het nog vlugger. Met de bus van de touroperator ga je nog langs diverse andere hotels en appartementen.
Lanzarote Village is een prima locatie, all inclusive formule is goed, eten zeer gevarieerd, in deze week geen twee keer hetzelfde gerecht gezien aan het buffet. Onze groep van 6 volwassenen had elke ochtend, middag en avond gewoon plek om samen te eten. De obers weten na 2 dagen precies met hoeveel personen je bent, en doen alle moeite om je een leuk plekje te geven.
Kamer en bedden zijn prima. heerlijk geslapen, ruime kamer, klein omheind terras, groot genoeg voor twee, douche werkt prima en dagelijks schoongemaakt door vriendelijk personeel, begin juni ook genoeg bedjes bij het zwembad, over het hoogseizoen heb ik mijn vraagtekens.
Naar het levendige centrum is het wel een half uur lopen, licht glooiend terrein.

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.

Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties

Ja, het is veilig en betrouwbaar om Hotel Lanzarote Village te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Hotel Lanzarote Village bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Hotel Lanzarote Village. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Hotel Lanzarote Village. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.