Laagste prijsgarantie
7.5GoedScore uit
    Ruimte

Over Ben Hur

Ontsnap naar het zonnige paradijs van Ben Hur, waar het sprankelende zwembad en de nabijgelegen gouden stranden roepen voor eindeloos plezier onder de zon. Dit is de ultieme bestemming voor strandliefhebbers en zwemfanaten, allemaal verpakt in een sfeer van comfort en gemak. Een plek waar elke vakantiedag belooft onvergetelijk te worden!

De Ligging

Ben Hur geniet van een bevoorrechte locatie in Las Maravillas, genesteld in een rustige omgeving te midden van groene gebieden, maar toch in het hart van Playa de Palma. Slechts een korte wandeling van ongeveer 300 meter scheidt de vakantiegangers van het zachte zandstrand. Winkels, sportcentra en openbaar vervoer zijn gemakkelijk bereikbaar, met directe verbindingen voor de deur van het hotel. De bruisende stad Can Pastilla ligt op slechts 3 km afstand, terwijl Palma met zijn historische kathedraal ongeveer 10 km verwijderd is. Voor avonturiers zijn er nabijgelegen attracties zoals het Palma Aquarium en Aqualand El Arenal. De luchthaven bevindt zich op een handige afstand van ongeveer 8 km, waardoor aankomst en vertrek een fluitje van een cent zijn.

Ben Hur is een ware oase van ontspanning en plezier, met faciliteiten die ervoor zorgen dat elke vakantieganger een onvergetelijke ervaring heeft. Het hotel strekt zich uit over 7 verdiepingen en biedt 200 kamers en 56 appartementen, allen bereikbaar met een lift. Bij de receptie wordt meertalige ondersteuning geboden, naast voorzieningen zoals een kluis, een geldautomaat en kosteloze Wi-Fi. Voor gemak zijn er een supermarkt, een tuin, speelplaats, tv-ruimte, speelkamer, autoverhuur, wasservice, en een shuttlebus beschikbaar. Het zwemcomplex met buitenbaden en kinderzone nodigt uit tot verfrissende duiken en aquarobicstrainingen, terwijl het zonneterras met ligstoelen en parasols de ideale plek is voor ontspanning. Actieve vakantiegangers kunnen genieten van fietsverhuur, tennis, golfen en meer.

In Ben Hur kunnen vakantiegangers hun smaakpapillen verwennen in het restaurant met airconditioning, genieten van lichte hapjes en verfrissende drankjes aan de poolbar, of ontspannen met een kopje koffie in het koffiehuis. Het hotel biedt een uitgebreid buffet voor ontbijt, lunch en diner, waarbij een scala aan heerlijke, vers bereide gerechten wordt gepresenteerd om aan alle culinaire wensen te voldoen.

Vakantiegangers met beperkte mobiliteit kunnen erop vertrouwen dat Ben Hur rolstoelvriendelijke faciliteiten en kamers biedt, waardoor een comfortabel verblijf gegarandeerd is. Hoewel het hotel niet specifiek informatie biedt over huisdierenbeleid, dresscode in restaurants of specifieke betaalmethoden, is het belangrijk om te noteren dat de meest gangbare creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard geaccepteerd worden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Restaurants met airconditioning

7.5GoedScore uit 166 reviews

Ruimte

nooit meer
Door Daphne op 05-06-2018

In eerste instantie vonden we het appartement wel oké.
Omdat er een aantal dingen niet klopte aan onze kamer hebben we de nachtportier/bewaker een aantal keren op onze kamer gehad. Nu kwamen we terug van het stappen. Bleek er dat er was ingebroken. We zijn dit gaan melden bij diezelfde portier. Zegt hij doodleuk: ja alles stond een paar uur geleden open?
Dan hoor je dit naar mijn mening toch meteen te moeten melden? Ook wilde hij daarna niet de politie voor ons inschakelen omdat hij het niet eens was met inbraak. Wij hebben het idee dat het een inbraak van binnenuit is geweest. Dit omdat er vanalles niet klopt. Voor ons dus nooit meer Ben Hur.

Erg goed voor deze prijs!
Door Frans Paas op 04-01-2018

Een appartement die qua prijs perfect bij de kwaliteit past. Een simpel appartement, maar voldoende mits je je hierop instelt.
Perfect gelegen. Vlakbij strand en boulevard. Kamers prima. Nogmaals het is een simpel appartement maar is ook niet duur.
Wij waren hier in mei 2017 met 3 kleine kinderen. Die hebben zich perfect vermaakt. Zwembad is prima ter afkoeling. Strand was op 10 minuten lopen.

Goed hotel
Door R op 18-08-2017

Wij zaten met vier vriendinnen in een 3-kamer appartement. Mooi ingericht. Ruime kamers en een mooie badkamer met inloopdouche. Er zaten twee balkons aan het appartement. Het zwembad is wat aan de kleine kant als er veel mensen zijn, maar het was prima. Het hotel ligt dichtbij het strand (5 min lopen). Het hotel is gelegen in het Duitse gedeelte van El Arenal, maar daar heb je geen last van. Het is alleen ver lopen naar het Nederlandse gedeelte waar je kunt uitgaan.

Ben Hur

Redelijk appartement moet update hebben keuken
Door Tonnie op 17-11-2016

Er komt elk jaar een verhoging bovenop vorig jaar zelfs 150,00 euro p.p. bij touroperator voor 15 dagen maar er is niet eens een waterkoker of goede koffiezetter alles moet je huren investeren in de appartementen doen ze niet voor dat extra geld dus dat is erg jammer. Veel Duitsers wel dicht bij het strand en bushalte naar palma. Receptie dames zijn wel vriendelijk.

verschrikkelijk
Door nachtmerrie op 04-11-2016

niet gaan / al het maatschappelijk afval komt hier samen / kotsen / lege blikken bier /stront/condooms /schreeuwen gooien met huisraad /alles gooien ze naar beneden /smerige kamers/geen airco overdag/geen wifi of je moet hiervoor dik betalen zwembad met stukken glas op de bodem,50 euro borg betalen (ook babys) kortom als je een hoofdrol in een soort oh oh gerso wil zitten moet je daar boeken,met dank aan touroperators en meer van die zakkenvullende reis organisaties

Drama!!
Door Collin op 23-08-2016

Bij aankomst begon de ellende al na een hele dag reizen, komen we aan meteen al stress met de nacht bewaker met in checken iedereen moet muis en muis stil zijn zoniet dan belde hij de politie! ! We hebben bijna 2 uur moeten wachten om met 8 man in te checken,
Blijkt er zo druk te zijn dat als je en bedje aan het zwembad wil hebben 8 uur al moet zijn zo weinig bedjes,
Elke avond om 23.00 uur mocht je niet meer op het balkon, en moet je, je sigaret maar binnen roken in de ruimte waar je ook moet slapen lekker fris....
Kamers poetsen? Dat kennen ze bij ben hur echt niet we hebben er 10 dagen gezeten nog niet 1 keer is er een poetsvrouw geweest en 1 keer hebben we 4 nieuwe handdoekjes gekregen douche gordijn waar bloed aan zat en dus 10 dagen op het zelfde beddengoed moeten slapen..
en het personeel word er niet vriendelijker op!!!
Nooit meer ben hur in mallorca

• Seaclub Mediterranean Resort

€ 254

Seaclub Mediterranean Resort

8.8
    SpanjeMallorcaAlcudia / Puerto de Alcudia

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Lunamar Palmanova Appartementen

€ 295