Laagsteprijsgarantie
8.6
FantastischScore uit

Over Servatur Puerto Azul

Bij Servatur Puerto Azul wacht je een stralende vakantie aan de zonnige kust van Gran Canaria. Dit grote hotel met uitzicht op de Atlantische Oceaan straalt ontspanning uit en biedt alles voor een top verblijf. Of je nu komt om te genieten van de zwembaden, het strand of de gezellige sfeer, hier wil je zeker meemaken wat vakantie echt betekent.

De ligging

Servatur Puerto Azul ligt aan de mooiste kust van Gran Canaria, tussen de stranden van Amadores en Puerto Rico. Ideaal dus voor zonliefhebbers en strandgangers. Je vindt het hotel op ongeveer 350 meter van het zandstrand Playa de Puerto Rico, waar parasols en ligstoelen klaarstaan. Dankzij de shuttle service naar het strand en de dichtbijgelegen bushalte reis je makkelijk rond. In de directe omgeving vind je veel gezellige bars, restaurants en winkels, perfect voor een ontspannen dagje uit of een avondje struinen. Wil je de omgeving verkennen? Bezoek dan zeker Aqualand, Yumbo Centrum of de mooie Anfi Beach. En met zoveel te doen, ligt je vakantie meteen in het zonnige ritme!

Servatur Puerto Azul voelt als een fijne thuisbasis waar je zó in vakantiestemming komt. Het hotel heeft vijf verwarmde buitenbaden en een groot solarium waar je heerlijk kunt zonnen. Voor de actieve vakantieganger is er een multisportveld en een fitnessruimte, terwijl de kleinsten kunnen spelen in de splashzone met glijbanen en de speeltuin. Voor ontspanning is er een wellnessruimte met sauna en whirlpool, en het exclusieve adults-only gedeelte biedt rust met dat adembenemende uitzicht op zee. De grote tuin en de speelse inrichting maken het geheel heel uitnodigend. Je bent hier niet zomaar, maar écht welkom voor een relaxte en vrolijke vakantie. Met meerdere restaurants, bars en een snackbar binnen handbereik, is er altijd iets lekkers voor je klaar. Bovendien biedt het hotel simpele, moderne kamers met alle gemakken, zoals Wi-Fi, airco en een kitchenette. Of je nu met kinderen komt of lekker alleen, hier vind je je ideale plekje voor een onvergetelijke stay.

Bij Servatur Puerto Azul kun je je volop verwennen met geen gebrek aan lekkere hapjes en drankjes. Het hotel heeft twee restaurants waar je kunt genieten van uitgebreid buffet met veel vers en gevarieerd eten. Live cooking zorgt voor een gezellige sfeer en je ziet precies hoe je gerechten klaargemaakt worden. Voor een snelle snack of verfrissend drankje zit je goed bij de poolbar, waar je de hele dag door terechtkunt voor cocktails, frisdranken, bier en wijn. Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm, met vers brood en alles wat je nodig hebt voor een goede start. Wil je alles inclusief, dan ben je zeker met het all-inclusive arrangement goed, want daar geniet je van water, fris, cocktails en snacks op vaste tijden. Alles is gericht op een relaxte en smakelijke vakantiebeleving, zodat jij zorgeloos kunt genieten en proeven van de lokale en internationale keukens.

Je hotel ligt op circa 350 meter van het strand en er komt een shuttle service daar naartoe, soms tegen betaling. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten en diensten, zoals wellness of sport, kunnen extra kosten met zich meebrengen en zijn afhankelijk van het seizoen of onderhoud. De meeste kamers en faciliteiten zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. De genoemde faciliteiten op het gebied van eten, drinkens en entertainment kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid. Je gaat dus goed voorbereid op pad en leest hier tips om volop te kunnen genieten!

Tijdens een zonnige week in Puerto Azul kunnen vakantiegangers genieten van een groot balkon en mooie uitzichten op de berg. Het hotel heeft fijne kamers met goede bedden en een schoonmaak dat perfect wordt gedaan. Het zwembad met warm water en het infinity zwembad zorgen voor lekker ontspannen momenten, vooral met het goede weer. De animatie overdag en ’s avonds is leuk georganiseerd, en de kinderen vermaken zich met voetbal en glijbanen. Wie van een levendige sfeer houdt, zit met de gratis bedjes en strakgespannen zonnebedden meteen goed. De smaakvolle maaltijden en de lekker simpele cocktails maken de vakantiedagen compleet. Een oase van gezelligheid en herinneringen, perfect voor een ontspannen en zonnige uitje.

• Discotheek

8.6
FantastischScore uit 12 reviews

Augustus 25
Door Bult op 14-08-2025

Met vrienden in augustus geweest.
Mooi hotel ruime kamers groot balkon.
Super goed eten .maar hygiëne minder vloer in restaurant buiten erg vies.
Steeds duiven maar ook spul wat er smorgens vroeg op de vloer ligt er savonds nog
Kamers niet schoon balkon word helemaal niet gedaan.
Wij lagen steeds bij zwembad met panaramo uit zicht .
Zou super mooi kunnen zijn ,maar veel te veel mensen in veel te klein bad.
Heel veel kinderen vooral .
De apparaten voor drinken heel vaak leeg .slechte zaak.
En sommige medewerkers bij de receptie erg nors.
En als je smorgens vroeg vertrekt en vraagt of je iets eerder kunt ontbijten is het antwoord vanaf half 8 .
We zijn in verschillende hotels geweest maar altijd kunnen ontbijten.
Kwaliteit prijs verhouding zou ik het niet aan raden dus.
Duur hotel slechte service

Geweldige vakantie!
Door Fam Hakkers op 08-05-2025

We zijn met onze kinderen van 5,10 en 11 voor negen dagen naar puerto azul geweest en we hebben genoten!!! Groot balkon, prima kamer. Bedden lagen lekker. Kamer werd perfect schoongemaakt. Personeel is erg vriendelijk! Animatie was leuk gedaan. Voetbalveld was leuk. Tegels naast het zwembad waren erg glad.
Wij hebben dolfijnen gespot tijdens een bootreis. Heel leuk! Verder hebben we de duinen van maspalomas bekeken. Een aanrader. We zijn op vrijdag naar puerto de mogan geweest. Daar was toen markt. Erg leuk. Ook hebben we een bezoekje gebracht aan barranco de las Vacas. Indrukwekkende rots formaties. Beetje lastig te vinden maar de moeite waard!

Druk hotel, goed eten. Ligging matig
Door Elze op 05-05-2025

Leuke week gehad in dit hotel.
Bedden zijn nieuwe en goed, kussen was erg plat. De slaapbank is erg hard, na 1 telefoontje kwam er een topper op.
Ligging: het is op een berg. Prachtig uitzicht en prima als je dus niet van het resort af gaat. Maar als je naar het strand wilt moet je wel de berg op en af.
Animatie was aardig overdag, ‘s avonds was het erg leuk en goed georganiseerd.
Er is een voetbalveld, hiervoor hadden we dit hotel gekozen, maar precies in onze week gingen ze deze opknappen.
De glijbanen zijn aardig, wel koud water.
Hoofdzwembad is goed verwarmd, 29 graden. Het Infinity zwembad is klein en nog warmer, 31 graden.
Run op de bedjes ‘s morgens. Ook omdat de balibedjes gratis zijn. Harde muziek bij het hoofdzwembad
Eten is van goede kwaliteit. Maar weinig variatie. Wijn van de tap, was niet mijn smaak. Alleen 3 cocktails zaten in de AI, zaten al in een plastic fles(wss uit een pak)
18+ pool is mooi
Niet mijn publiek hier.

We willen terug!
Door Marion op 13-10-2024

Wij waren hier met onze zoon en zijn vriendin. We hebben een geweldige vakantie gehad en wilden geen van allen weer naar huis. Hotel is prachtig, eten heerlijk, bedden waren prima. Het uitzicht zo mooi! We hadden de junior suite met zeezicht. De medewerkers zijn heel vriendelijk en het was ook fijn dat er een Nederlandse receptioniste was, Sandy.
Het strand hoort niet bij het hotel dus dat hoort ook niet bij de all-in.
Het hotel ligt hoog op een berg, wanneer je naar een strand of een dorpje wilt dan is het wel aan te raden om een auto te huren of met een bus/taxi te gaan.

Heerlijke vakantie, wij hebben genoten!
Door Pbij op 25-07-2024

mooi gerenoveerd hotel.Vriendelijk personeel.Kamers netjes en schoon.2persoons superior met 4en.Was niet groot maar goed te doen.Prachtig uitzicht overal. Eten is heerlijk. Veel keus en elke avond verschillende stijlen voor ieder wat wils en goed van smaak.snacks in de middag uitgebreide keus.Animatie is goed.
Zwembaden mooi,Wel wat vol in de baden. Er zijn 2 18+ zwembaden daar rustig. Leuke glijbanen en spraypark.In begin weinig ligbedden t.o.v het aantal gasten.helaas handdoekje leggen maar altijd wel plek. Laatste dagen werd het drukker en lastige. Onze laatste dag zetten ze er in de ochtend veel nieuwe bedden bij!Ook ruim voldoende goede parasols! Hotel haalt de handdoeken op bedjes weg voor 7 uur in de ochtend.Mooie fitnessruimte, leuke speeltuin, gamehal.Sommige gasten houden zich niet aan regels bij t zwembad mag meer toezicht.Laatste dagen merkten we dat het drukker werd, we zijn benieuwd of het het hotel dat aan kan. Aanrader!

Super hotel!
Door Sander op 02-07-2024

Een heerlijke week gehad bij Puerto Azul. Alles is super voor elkaar. De animatie is van hoog niveau, de zwembaden zijn top, glijbanen uitdagend genoeg voor onze kinderen van 7 en 9. Gaan lekker snel! Het eten is heel uitgebreid en van een super kwaliteit. Vers gemaakt in de live cooking keuken. Het uitzicht is ook fenomenaal. Prachtig uitzicht over het water. Kan het iedereen aanraden.