Laagste prijsgarantie

9.1FenomenaalScore uit

Over Seaside Sandy Beach

Ontdek Seaside Sandy Beach, een oase van comfort en ontspanning gelegen op slechts een steenworp afstand van het sprankelende zandstrand van Playa del Ingles. Dit hotel is uw perfecte toevluchtsoord met een verkwikkend zoutwaterzwembad en een zonneterras waar u ongestoord kunt genieten van de zon. Bereid u voor op een onvergetelijke vakantie waar elke dag betoverend is.

De Ligging

Seaside Sandy Beach bevindt zich in een ideale ligging, centraal en toch dicht bij het strand. Op slechts 200 meter vindt u een kilometers lang zandstrand waar u kunt genieten van de zon en de zee. Voor degenen die graag de lokale cultuur opsnuiven, liggen de winkel- en amusementscentra Kasbah en Metro op 5 minuten lopen, vol met bars, restaurants en winkels. De luchthaven Gran Canaria (LPA) is gemakkelijk bereikbaar, op slechts 34 km afstand, waardoor uw reis naar Seaside Sandy Beach zowel vlot als zorgeloos zal zijn.

Seaside Sandy Beach biedt een veelvoud aan faciliteiten die uw verblijf onvergetelijk maken. Het hotel pronkt met een prachtig zoutwater zwembad dat afhankelijk van het weer verwarmd kan worden, omringd door gratis ligbedden en parasols voor die ultieme ontspanning. De verzorgde buitengedeelte beschikt ook over een bubbelbad, nudistenterras en een zonneterras. Voor de actieve vakantiegangers zijn er mogelijkheden zoals een fitnessruimte, mountainbikeverhuur en diverse balsporten. Het hotel herbergt 256 smaakvol ingerichte kamers, een spa- en wellnesscentrum en een kapper. WiFi is overal in het gebouw gratis beschikbaar, zodat u altijd verbonden blijft.

Bij Seaside Sandy Beach kunnen vakantiegangers genieten van een uitgebreid aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Het hotel beschikt over een restaurant waar heerlijke buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner geserveerd worden. Voor degenen die kiezen voor een All-Inclusive verblijf, is er een breed scala aan lokale alcoholische en alcoholvrije dranken beschikbaar, samen met snacks en een koffie- en theepauze in de middag. Meerdere bars staan klaar om u te voorzien van uw favoriete drankjes, terwijl u geniet van de levendige sfeer van het hotel.

Bij Seaside Sandy Beach is de receptie 24 uur per dag beschikbaar en er wordt meertalig personeel ingezet voor uw comfort. Het hotel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en biedt faciliteiten zoals liften en barrièrevrije toegangen. Parkeren bij het hotel is gratis, afhankelijk van beschikbaarheid. Houd er rekening mee dat sommige diensten zoals de kluisjes, minibar en bepaalde sport- en wellnessfaciliteiten tegen betaling zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• 24-uurs receptie

[email protected]

Avenida Menceyes 1, E-35100

Website

9.1FenomenaalScore uit 170 reviews

Een mooi hotel met een goede en gevarieerde keuken
Door Eric op 22-04-2022

De kamer op de 9de etage was mooi en netjes onderhouden, leuk balkonnetje met zon in de late middag waardoor het aangenaam koel bleef op de kamer.
Wij hadden halfpension geboekt met in het achterhoofd dat we altijd nog wel een keertje buiten de deur konden gaan eten, maar de keuken was zo goed dat we alle dagen van de dagelijks wisselende maaltijden in het hotel hebben genoten.
Er zijn op de 8ste en 9de verdieping 2 dakterrassen waar naturisten kunnen zonnen en één gemengd dakterras op de 7de verdieping voor naturisten en niet-naturisten, alle dakterrassen hebben voldoende bedjes en parasols en zijn lekker rustig.
Strand, restaurants en winkels zijn allen op loopafstand.
Op de begane grond van het gebouw zitten een auto- en fietsverhuur.
Het personeel is allen zeer behulpzaam en vriendelijk.
We hebben hier een heel prettig verblijf gehad.

Had meer verwacht
Door Alex op 29-10-2021

Afgaande op al de goede reviews hier, lagen de verwachtingen hoog maar werd hier niet aan voldaan. De kamer gaf een verouderde indruk en de matras was van zulke slechte kwaliteit dat ik op het eind van de vakantie bijna niet meer uit mijn bed kon van rugpijn. Eten is goed zonder meer. Na een week heb je het wel gezien. Wanneer je iets later gaat eten is het sowieso aanschuiven want de ruimte voor te eten is veel te klein voor het aantal hotel gasten. Vrij groot hotel met een veel te klein zwembad en animatie was er amper. Neen, hier ga ik zeker niet meer terug.

Geweldige vakantie
Door De vos op 01-10-2019

Geweldig hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Kregen een super de luxe kamer op de 8e verdieping met uitzicht op de straat, de zee en het zwembad.
Eten was er in overvloed en drinken ook(hadden all inclusive).
Heerlijk zwembad met zacht water en heerlijke ligbedden met een dik kussen en gratis handdoeken.
Alle voorzienigen aanwezig, sauna gevestigd op het dak met uitzicht op zee.
Heerlijk hotel, geweldige locatie...
Op loopafstand van het strand en verschillende winkel centra.
Ik zou het hotel zeker aanraden voor iedereen.
Wij komen zeker nog eens terug! Hopelijk dan weer met die mooie kamer😍

Goed hotel
Door Willy op 21-09-2019
Alleen gereisd

Heel vriendelijk personeel dat altijd voor je klaar staat en elke dag met een lach! Hotel niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, veel trappen lopen! Dat wordt niet vermeld bij TUI. In mijn periode was ik de enigste Nederlandse, verder alleen Duitsers en Engelsen. Zwembad niet groot, water is heerlijk. Vanaf 8.45 uur mag je handdoekje leggen, die je wel elke dag kunt vernieuwen bij de badmeester. Mensen staan echter om 8.00 uur al klaar met hun handdoekje, wil je dus een stoel zul je moeten meedoen. Het eten, zowel ontbijt als diner, is erg goed en genoeg om te variëren. Als je halfpension hebt kun je van de snackkaart gebruik maken of €18,00 per dag voor het buffet betalen.
Als je naar het strand wilt kun je vanuit het hotel met een steile trap en hellende weg naar beneden, dat was zwaar. Op mijn een na laatste dag werd mij echter verteld dat er ook een makkelijkere route is maar die heb ik niet meer uitgeprobeerd.

Super om direct terug te keren
Door Vicky op 15-08-2019
Alleen gereisd

Top hotel zeer vriendelijk personeel met alles zeer behulpzaam . Propere kamer met uitzicht op zwembad enkel de kamer is een beetje gedateerd . Groot zonneterras waar je altijd zon hebt en dikke matrazen op de ligzetels waardoor je uitstekend ligt. Elke dag verse badlakens voor zwembad. Alle buffetten zeer uitgebreid en gevarieerd, ze bakken het vlees of de vis ter plekke voor jou , bakwijze mag jezelf kiezen . Je zit zo tegen de winkels en het strand. Ik heb uitstekende vakantie gehad . Als excursie raad ik zeker Puerto de Mogan aan super mooi en gezellig daar.

Genieten van een complete vakantie belevenis
Door Gérard en Marianne op 09-01-2019

Wij vierde onze vakantie dit jaar voor de 6de keer in dit geweldige hotel. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Bij de badmeester aangegeven dat mijn man een extra parasol wilde hebben ivm zijn gezondheid en elke dag werd hiervoor gezorgd.
14 dagen waren wij hier en heb bijna iedere dag iets anders gegeten, zoveel variatie is er met de avond maaltijd in buffet vorm. Ook de sauna is een must en aanrader.Er ligt bij elk bezoek een schone handdoek voor je klaar.
Het voelt iedere keer als thuis komen. Wij kijken nu al weer uit naar de volgende vakantie.

• HL Miraflor Suites

€ 512

HL Miraflor Suites

8.3
    SpanjeGran CanariaPlaya del Inglés

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Maspalomas Princess

€ 646