Best Western Plus Schwarzwald Residenz

We hebben de beste aanbieders voor Best Western Plus Schwarzwald Residenz voor je op een rij gezet:
Schwarzwald-Gasthof Rößle
Visa
Stadscentrum: 500m
Adresgegevens | Bgm.-De.-Pellegrini-Straße 20, D-78098 |
Best Western Plus Schwarzwald Residenz
Leuke zeer ruime schone kamer. Balkon aan voorzijde met geweldig uitzicht over Triberg.
Prima hotel. Mooie kamer met balkon en uitzicht op Triberg. Ontbijt en avondeten prima. Vriendelijk personeel.
Wij hebben een heerlijke week gehad. Ruime kamers. Wel onhandig douchen in het bad.
Ontbijt prima! Genoeg keus. Diner is ok, keuze uit 3 gerechten.
Jammer dat het zwembad gesloten was, maar dat wisten wij vooraf. Schoonmaak idd na 3 dagen, was prima. Had zelf al toiletpapier meegenomen want dat was binnen 2 dagen op. Toen mijn zoon een bloedneus had gehad, hebben ze extra onze kamer schoongemaakt en de lakens vervangen, dat was top.

Best Western Plus Schwarzwald Residenz
Super mooi hotel met mooi uitzicht, zeer vriendelijk personeel En op loopafstand van de watervallen, centrum Triberg en winkels
Heel goed hotel. Mooie, ruime en nette kamers met gezellige inrichting, heerlijke boxsprings en een groot, zonnig balkon met prachtig uitzicht. Dagelijks een heerlijk 4-gangen diner met 3 keuzes voor het hoofdmenu, waarvan 1 vegetarisch. Uitgebreid ontbijt.Prima coronamaatregelen, geen moment onveilig gevoeld.Veel wandelmogelijkheden, winkelen in Freiburg, de glashütte in Wolfach. Vanaf de parkeerplaats van de glashütte hele mooie fietstocht gemaakt over Kinzigtalradweg richting Haslach over vlak, geasfalteerd fietspad. Heel vriendelijk personeel dat er alles aan doet om het de gasten naar de zin te maken. Tophotel, wij komen zeker graag terug!