Laagsteprijsgarantie

Activiteiten
    Onderkomen

Zou het niemand aanraden
Door Karen op 11-08-2025

Wij verbleven in een appartement (3,5 kamer) voor 5 nachten.
Het zwembad vonden we leuk, er was goed toezicht, leuke glijbanen en een fijne ligweide buiten.
Verder is het park netjes opgezet, prima balkon en wat speeltoestellen her en der.
Het appartement was compleet en netjes.
Maar daar houden de positieve punten ook echt wel mee op.
Wij wisten dat Zwitserland duur is, maar de prijzen die ze hier in het park durven te vragen zijn echt schandalig!
Overal om je heen zie je dingen die je kunt doen (karten, midgetgolfen, trampoline springen, bowlen, tennis etc etc)
Maar alles, écht alles kost extra geld (ja, ook voor Zwitsere begrippen).
Dat je iets bij moet betalen voor een trampoline/ binnen speeltuin snappen we, maar je krijgt de volgende keus.
Als ouder zijnde betaal je óf 12,50 voor "toezicht", of, zo zeiden ze, je mag gratis mee naar binnen om er zelf naast te zitten.
Toen we aangaven dat we zelf mee gingen om toezicht te houden

Een enorme tegenvaller
Door Karen de Gouw op 19-09-2023

Absoluut niet Landal waardig!! We zitten in een 6 persoons met 4 volwassenen. Het voldeed maar het is enorm apart ingericht. Een hele kleine keuken, die wel alle luxe biedt. Met zijn tweeen erin staan is een uitdaging. Een badkamer waar ze de extra wc uit moeten halen zodat je er normaal in kan. En matrassen die vervangen moeten worden.
En ze vergeten te vermelden dat er nieuwe appartementen gebouwd worden op het terrein, waardoor je iedere ochtend vanaf 6.30 uur flinke herrie hoort. En klaar wakker bent. Er staat de hele nacht een betonmolen te draaien.
Het park zit aan de doorgaande drukke weg. En het blijkt dat je moet betalen voor het parkeren van de auto's op het terrein van Swiss Holiday Park!
Omgeving is prachtig. Veel te beleven.
Maar het flinke bedrag wat betaald moet worden niet waard