Laagste prijsgarantie

Gerlos, Hnr. 101 , A-6281

9.5FenomenaalScore uit 169 reviews

Geweldig hotel!
Door Marieke op 30-03-2025

Het was zó'n fijn verblijf! Het is een familiehotel en iedereen werkt met liefde. De keuken is geweldig; iedere dag een ander 4 gangen menu en heel erg goed. Het hotel is in de typische oostenrijkse stijl, wat wij heel erg gezellig vinden. Wij raden aan om een locker te nemen bij de gondel, zodat je niet iedere dag hoeft te zeulen met je skispullen. Dan kun je met de bus naar de gondel, of even 10 minuten lopen. Ons verblijf was echt heel erg fijn. Het is een super aanrader!

Top familiehotel
Door Linda Prins op 05-03-2025

Geweldig familiehotel! Halfpension prima met kinderen. Kleine porties ook voor volwassenen.Speelruimte aanwezig.klein nadeel...geen lift. kamers vanaf de tweede verdieping maar wel een brede trap.

Super goed hotel, warm welkom van de familie
Door Mary op 30-01-2025
Alleen gereisd

Super goed hotel. Vriendelijke en hartelijke familie hotel waar ik zeer welkom ben. Zeer schoon. Eten goed. Prijs en kwaliteit verhouding is geweldig. Kortom een aanrader. Hotel is als een 2e huis, als een warme deken. Altijd welkom.
Familie geeft goede adviezen betreffen ski mogelijkheden en in zomer helpende hand voor de wandelingen. Hebben verstand van wat men wilt.

Authentieke Oostenrijkse gezelligheid
Door Jose van Helden op 27-01-2025

Genoten in dit fijne hotel. Vriendelijke ontvangst, We kwamen met de bus, konden gelijk in onze kamer. Keurig verzorgd. Tas wordt naar boven gebracht. Huiselijke sfeer. Lekker eten. Goede sauna. Bus voor de deur. Kinderspeelkamer. Wij liepen soms vanaf de Ischkogel een half uurtje via het bospad terug. Er is ook nog een lift duchterbij.. TOPplek. Voor herhaling vatbaar. Een aanrader aan de rand van Gerlos.

Heerlijke bestemming
Door Dirk van Heijningen op 14-01-2025

Hier wordt je nog echt behandeld als gast en voel je je direct thuis. Erg netjes, goed eten en altijd erg correct. Zeker een bestemming om nogmaals heen te gaan.

Een fantastisch hotel!
Door Maarten Kuppens op 31-12-2024

In één woord; fantastisch!! Het hotel is in authentieke Tiroolse stijl en ook de service is nog van de oude stempel. Niets is te gek, de klant is koning en alles om je thuis te laten voelen.
Het team is geweldig.